Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Поведінка Москви може надихнути й інші країни забрати в сусідів частину територій, – Зеленський

В інтерв’ю газеті La Repubblica президент України зазначив, що за останні три місяці Україна втратила близько 30 військових. На східному кордоні та в Криму Росія розмістила близько 80 тисяч своїх військових. Зараз потрібно робити все, щоб не допустити розширення агресії. І в цьому Україна потребує підтримки.

zelensky-1.jpg

фото Charles Platiau / POOL / EPA

Зараз ми відчуваємо дуже потужну підтримку від наших друзів – у країнах Євросоюзу, в Британії, у США, в Канаді, сказав Володимир Зеленський в інтерв’ю газеті La Repubblica, яке опубліковане на офіційному сайті Президента України.

Він зауважив, що йде війна не за територію як таку. Це – тиск на демократичний лад на нашому континенті, намагання позбавити сенсу принцип непорушності кордонів у Європі.

Війна забрала вже близько 14 тисяч життів. Росія не припиняє спроб дестабілізації нашої країни. 

Окупований Росією Крим став джерелом небезпеки для всього регіону Чорного моря. До 2014 року в Криму не було політичних репресій чи переслідувань за релігійною ознакою, там не було масштабних екологічних катастроф, там не було загрози розміщення ядерної зброї.

Усе це тепер там є – через російську окупацію. Більш того, поведінка Москви може надихнути й інші країни забрати в сусідів частину територій.

16 квітня президент України Володимир Зеленський має у Парижі зустріч з президентом Франції Еммануелем Макроном. За словами Зеленського, саме Макрон може зробити "штучне дихання нормандському формату" (переговори України з РФ разом з Францією і Німеччиною щодо війни на Донбасі – прим. ред) .

Наші інтереси: 

Нагадати Європі про агресивну сутність РФ. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи