Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Країни Великої сімки підтримали збереження санкцій проти РФ

Країни "Великої сімки" виступають за збереження санкцій проти Росії через її незаконні дії щодо України. Цю позицію підтвердили глави МЗС країн G7 на зустрічі в Торонто, йдеться у повідомленні в Twitter канадського міністерства.

"Міністр Фріланд (глава МЗС Канади, - ред.) та інші глави МЗС країн G7 підтвердили спільне прагнення порядку, заснованого на нормах міжнародного права, в тому числі з питання територіальної цілісності. Санкції, накладені на Росію після її неприйнятних дій в Україні, будуть продовжуватися", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що крім міністрів G7 на зустрічі були присутні Високий представник ЄС з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могеріні і міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Главу МЗС України вперше запросили на зустріч G7.

Клімкін після зустрічі написав в Twitter, що "наші партнери по G7 атаку на Україну бачать як атаку на цей вільний, демократичний світ".

"Спасибі Христі Фріланд та всім міністрам закордонних справ країн G7 за дружню бесіду. Обговорили окуповані Крим і Донбас. Україну сприймають як невід'ємну частину вільного світу, загального демократичного простору ", - написав він.

Зазначимо, що у червні в Канаді відбудеться саміт лідерів країн "Великої сімки".

Наші інтереси: 

Україну сприймають як невід'ємну частину вільного світу, загального демократичного простору.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи