Зображення користувача Микола Стригунов.
Микола Стригунов
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Духовна цінність України, як запорука її суверенитету, або "Все, що здійснюється з власної волі - добро"

Ось, відбуваються числені мітинги у західних країнах на підтримку України. А, чому саме?

"Все, що здійснюється з власної волі -  добро, все, що здійснюється з чужої волі - зло" - як виявилось, саме цей етичний імператив є головною духовною засадою більшості людей заходу.  І, саме сприйняття цього етичного імперативу відрізняє Схід та Захід в метафізичному плані. І, саме ті люди, хто поділяє цей принцип, активно (чим більше поділяють, тим активніше) підтримує боротьбу України супроти її поневолення РФ. Тобто, боротьба України супроти її поневолення РФ підсвідомо (на рівні душі) сприймається західними людьми, як боротьба Добра зі Злом. Саме так, пафосно, з великих літер. І, слова щодо хорошої репутації України, та поганої репутації РФ, є слабкими для визначення сутності того, що зараз відбувається!
     Йосип Сталін дуже влучно перейменував головний народ Радянського союзу з великоросів на "русских".  І, навів обгрунтування цього. Але, саме як обгрунтування, ці його слова, першим сприйняв, здається, саме я. Справа в тому, що слово "русские" відповідає не на питання "які?", але відповідає на питання "чиї?". Тобто, "русские" - це власність (раби) русів та русинів. І, дійсно, більшість вищих офіцерів Радянського Союзу під час Другої Світової була етнічними українцями (русинами).   Й. Сталін на святкуванні перемоги у Другій Світовій підняв тост:" Я п"ю за "русский" народ! Бо, будь який інший народ, за такого ставлення до нього з боку уряду та числених поразках би повстав..." Тобто, назва народу "русские" з"явилася лише в 40-х роках ХХ сторіччя, як реакція Й. Сталіна на поведінку цього народу у Другій Світовій! До цього цей народ офіційно звався великоросами.  
  Ось, офіційно єдиною сувереною людиною (простіше кажучи, сувереном, це з погляду сучасного міжнародного права) є лише Папа Римський. І, саме він є гарантом суверенитету всіх (кожної) західних країн. Це визначається його всім потрібною духовною цінністю. Задля захисту суверенітету Папи Римського підіймуться величезні сили в усьому світі. Це є очевидною річчю для більшості людей, які цим цікавляться. За потреби в цьому захисті, звісно. Саме тому, попри величезні різноманітні багатства "Святого" престолу, відсутні бажаючі їх пограбувати. 
  Ось, аналогічно  зараз проявляється духовна цінність українців для західних людей. Саме тому зараз йдуть числені мітинги на підтримку України в більшості західних країн (в тих країнах, де уряд погано розуміє своїх людей). Україна знову стає центром, віссю,  західного світу. Західний світ - це традиційно прийнята назва цього культурно-політично-економічного явища. Арійський світ - це точна назва цього! Тобто, зараз люди в світі починають  усвідомлювати (і діяти відповідно до цього),  свої арійські корені. Саме це і є початком відродження. Початком нової Золотої Ери!

Наші інтереси: 

Усвідомлюємо, що значить вислів: "Все що діється з власної волі - добро, все що діється з чужої волі - зло!" на практиці. І, допомогаємо це зрозуміти друзям. 

В тему: 
Польща вже надала Україні військової допомоги на понад $1,6 млрдЄвропа покриє основну частину витрат на реконструкцію УкраїниІспанське село змінює свою назву на «Україна» на знак солідарності з українцямиУкраїна може стати лідером нового Заходу – Андрій ІлларіоновПісля підписання ленд-лізу постачання Україні від США можуть вийти на зовсім інший рівеньЄвропа жене росіянських дипломатів – Росія стала токсичною державоюВ Україну прибувають британські зенітні ракетні комплекси StarstreakКолишній американський конгресмен Вілл Герд: «Україні треба дати стільки зброї, скільки ми зможемо» – «The HILL»Японія наша! Країна продовжує санкційну політику проти росії та приймає українців-переселенцівАмериканців починає дратувати незрозуміле плазування Байдена перед ПутінимСправжня мета російської армії в Україні – бути повністю знищеною та публічно приниженою (+аудіо)
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи