Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Європа жене росіянських дипломатів – Росія стала токсичною державою

Категорія:

Низка європейських держав оголосили персонами нон грата багатьох співробітників росіянських посольств. 29 березня Бельгія, Нідерланди та Ірландія оголосили, що відсилають російських дипломатів на тлі агресії РФ проти України. Так, Бельгію має залишити 21 російський дипломат, Нідерланди – 17 осіб, а Ірландію – чотири. Раніше група інших держав Європейського союзу, зокрема Литва, Латвія, Естонія, Болгарія, Польща, Словаччина та Чехія, також вимагала від дипломатів РФ залишити територію країн перебування.

Вчора, 4 квітня, посол РФ у Берліні був викликаний у МЗС ФРН, де йому повідомили про висилку 40 співробітників російської дипмісії. А вчора ввечері МЗС Франції повідомило про намір вислати з країни групу дипломатів. За інформацією агентства AFP, йдеться про 35 співробітників російського посольства.

Сьогодні зранку, 5 квітня, МЗС Швеції ухвалило рішення про висилку трьох російських дипломатів. Про це на пресконференції заявила Міністр закордонних справ Анн Лінде.

«Посол Росії у Стокгольмі сьогодні був викликаний до Міністерства закордонних справ, щоб отримати різке засудження з боку Швеції та ЄС, – сказала вона. – Сьогодні МЗС також ухвалило рішення про депортацію трьох російських дипломатів, які не працюють у Швеції відповідно до Віденської конвенції».

Росія – токсична держава.

Наші інтереси: 

Ізоляція Росії йде й на дипломатичному фронті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи