Зображення користувача Андрій Гарас.
Андрій Гарас
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Чому Путін – психопат? Історичні аналогії для вивчення поведінки противника

Категорія:

Згідно з сучасними дослідженнями психопати – це окремий вид інтелектуальних істот (тварин, що розмовляють), які зовні схожі на людей, однак суттєво відрізняються від них внутрішньою структурою. Головна їхня особливість – відсутність духу, який здійснює моральну регуляцію їхньої діяльності. Вони не розуміють, що таке совість, порядність, чесність, гідність, адже це ознаки, які є характерними лише для людей – втілених божественних сутностей.

220305putin-2.jpg

Психопат Путін
Психопат Путін

Відвертий психопат

Завдяки цим дослідженням вдалося з’ясувати, що психопати (Homo intelis), мають інтелект, але в них відсутня свідомість. Для досягнення мети вони використовують готові шаблони, які можуть бути ефективні як тактичні рішення – в короткостроковій перспективі. Але завжди в стратегічному плані проекти психопатів закінчуються невдачею.

Путін є відвертим психопатом:

«У нього всі типові ознаки психопата: він брехливий, безсовісний, безсоромний, бездуховний, забобонний, імпульсивний, жорстокий, шаблонний, зациклений на минулому, нетворчий, неспроможний до цілісного бачення і стратегічного мислення. Його головна пристрасть – прагнення до повного домінування» [1].

Діяльність за сталінським шаблоном

Актуально розглянути на прикладі одну із характеристик психопатів, а саме – шаблонність їхньої поведінки.

«Пропозиція щодо організації системи колективної безпеки проти можливої агресії Третього Райху пролунала від Британії та Франції ще у квітні 1939 року. 12 серпня до Москви прибули військові місії цих країн, але переговори закінчилися 21 серпня нічим у зв’язку з тим, що радянське керівництво висунуло наперед неприйнятні умови співпраці» [2].

Зупинимось і зауважимо, що з того часу нічого не змінилося. Путін нахабно запропонував українцям прийняти умови Мінських угод, на що, звичайно, не можна було погоджуватись. Продовжимо:

«Радянський представник Климент Ворошилов вимагав права на окупацію Червоною армією Галичини та Віленської області, які входили до складу Польської держави».

23 серпня 1939 року між Німеччиною і Радянським Союзом був підписаний пакт «Молотова-Ріббентропа» про ненапад. Згодом ці держави розділили між собою Польщу.

А далі Сталін готувався здійснити захоплення свого недавнього союзника – Німеччини. Гітлер здійснив превентивний удар і випередив Сталіна лише на декілька годин.

Сучасний «Сталін» – Путін, діє без творчості, за шаблоном «вождя».

«Усі роки окупації Казимиром III Галичини та Волині (з 1349-го року) українські (руські) князі Дмитро і Данило Галицькі вели жорстоку боротьбу за свої землі. Польські влада, церква і хроністи саме й приховували та досі приховують оте незаконне завоювання Галичини й Волині у 1349 році та довгу виснажливу війну українських князів й українських людей за свої землі. Вони бажали видати нас світові отакими безхребетними безбатченками, а Московія їх у цьому підтримувала.

Саме про те свідчить чергова пропозиція кегебіста Путіна полякам розділити сучасну Україну по Дніпру. Та поляки, навчені минулим досвідом, добре розуміють, що Москва на цьому не зупиниться – наступними будуть вони. Москва уже ділила Польщу не один раз» [3].

Ті ж самі шовіністичні ідеї штовхають московського психопата до краху, які спонукали «вождя» до розв’язання Другої світової війни. Однак в руках Сталіна уже була Україна. Щоб реалізувати маразматичні ідеї свого психопатичного попередника, Путіну потрібна Україна.

«19 серпня 1939 року Сталін публічно висловився про необхідність підштовхнути Європу до масштабної війни, яка б стала увертюрою до «світової революції...

Якщо ми укладемо договір про взаємодопомогу з Францією і Великою Британією, Німеччина відмовиться від Польщі. Війна буде відвернена... Якщо ж ми приймемо пропозицію Німеччини про укладення пакту про ненапад, вона, звичайно, нападе на Польщу, і втручання Франції та Англії у цю війну стане неминучим. Західна Європа зазнає серйозних збурень та розрухи... ми зможемо сподіватися на наш успішний вступ у війну. Досвід двадцяти останніх років показує, що в мирний час неможливо мати в Європі комуністичний рух настільки сильний, щоб більшовицька партія змогла захопити владу. Диктатура цієї партії стає можливою лише в результаті великої війни. Ми зробили свій вибір, і він зрозумілий» [4].


1. Каганець І. «Війна з психопатами: від євангельської Галілеї до сучасної України». – Сайт: Народний оглядач.

2. Війна і міф. Невідома Друга світова / за заг. ред. О. Зінченка, В. В’ятровича, М. Майорова. – 3-тє вид. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2021. – С. 22.

3. Білінський Володимир «Україна-Русь: історичне дослідження: у 3 кн. Кн. 3: Українська звитяга». – Тернопіль: Навчальна книга – Богдан, 2018. – С. 126.

4. Війна і міф. Невідома Друга світова / за заг. ред. О. Зінченка, В. В’ятровича, М. Майорова. - 3-тє вид. - Харків: Книжковий Клуб «Клуб сімейного дозвілля», 2021. - С. 22.

Наші інтереси: 

Розуміти шаблонну поведінку психопатів. Усвідомлювати, що навіть через десятки років вони не змінюються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи