Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 12

Війна з психопатами: від євангельської Галілеї до сучасної України (+аудіо)

Категорія:

Дивовижно, але все відбувається за євангельською схемою. Якщо два тисячоліття тому її ключовими словами були «Єрусалим, Галілея, Римська імперія», то нині це «Москва, Україна, США». Психопати захопили владу й вирішили, що вже можна розпочинати відверте винищення людей. Апофеозом повстання психопатів стала війна Росії проти України. Надтварини захопили владу в Росії й напали на Україну – як колись іудейські психопати на Галілею. Вони будуть покарані подібно до того, як це два тисячоліття тому зробив Рим за підтримки арійського населення Галілеї та Самарії.

220302yakubrozalsky-1.jpg

Художник Якуб Розальський
Художник Якуб Розальський

Аудіоверсія:

Попередні статті:

Психопати при владі

Відвідавши Єрусалим, Ісус привернув увагу людей до того факту, що психопати, яких він називав «археїсами», перехопили управління спочатку організацією фарисеїв, а згодом і всім єрусалимським синедріоном – центральним органом самоврядування іудейського народу.

Точно встановлено, що коли психопати дориваються до влади, то руйнують очолені ними організації. Це знав Ісус, тому висловив тверде переконання, що протягом одного покоління від Єрусалима не залишиться каменя на камені.

Так і сталося. У 66 році єрусалимські психопати підняли повстання і заблокували римський гарнізон. Під час перемовин іудеї пообіцяли, що дадуть римлянам вільний вихід з міста, якщо ті складуть зброю. Коли ж вони склали зброю, їх негайно вирізали. Це типова поведінка психопатів, адже вони просто не розуміють, що таке слово честі, виконання обіцянок і відповідальність. Відсутність внутрішнього стримувача приводить до того, що вони можуть миттєво розлютуватися і вбити людину просто тому, що вона їх чимось роздратувала.

В ейфорії від знищення римського гарнізону, іудеї розпочали війну проти Риму – безглузду і приречену на гарантовану поразку. Але психопати так далеко не думають, їм недоступне цілісне бачення ситуації. З цієї причини вони можуть бути більш-менш ефективними на рівні тактики, але стратегічно завжди програють.

Вважаючи себе великими воїнами, іудеї створили бойові загони й пішли на завоювання та пограбування навколишніх територій. При цьому садукеї та фарисеї діяли спільно. За допомогою «п’ятих колон» з місцевих іудеїв їм вдалося захопити деякі самарійські та галілейські міста. Але прийшли римляни, очистили територію Галілеї та Самарії від окупантів, зруйнували їхню столицю Єрусалим й ліквідували іудейську державність. Усього цього не було б, якби психопати діяли хоч трохи розумніше, але річ у тім, що в них нема розуму – тільки інтелект.

Люди і тварини

Ісус прийшов у Єрусалим, коли в ньому вже відбулося психопатичне переродження влади. Своїми діями він спонукав психопатів виявити себе і показати своє істинне нутро. Євангеліє описує виразне розділення на людей і надтварин – люди радо слухали Ісуса і горнулися до нього, натомість психопати одразу ж вирішили його вбити.

Передбачення про руйнування Єрусалима є важливою частиною Ісусового послання. Він звертає нашу увагу на те, що коли психопати захоплюють владу, то здійснюють агресію щодо сусідів, спричинюють масові убивства та великі руйнування, після чого безславно гинуть і навіть не розуміють, що відбулося. Вони не усвідомлюють свої дії, бо не мають свідомості, адже є не людьми, а розмовляючими тваринами.

Попередження про повстання психопатів

Отже, запитання: чому ця локальна історія про єрусалимських психопатів увійшла в Євангеліє? Відповідь: Тому що Євангеліє – це послання в майбутнє, яке є попередженням про повторення того ж самого, але вже у глобальних масштабах. Це послання створене для того, щоб розповісти про феномен психопатичного перехоплення влади й допомогти людям майбутнього усвідомити першопричини глобальної кризи.

У 2006 році видатний канадський психолог Робер Хаер видав бестселер: «Змії в костюмах: коли психопати йдуть на роботу» (Snakes in Suits: When Psychopaths Go to Work). У цій книзі він розкрив феномен «корпоративних психопатів» і показав, що в бізнесових і державних структурах щонайменше 4% керівників є психопатами, причому частина з них перебуває на самій верхівці владної піраміди.

У 2020 році стало очевидним, що психопати очолюють велику кількість глобальних корпорацій і держав.

Протягом 2020–2021 років вони влаштували ковідний психоз і вакцинаційний геноцид людства, підірвали економіки своїх держав, зруйнували здоров’я мільйонів людей і зіпсували життя мільярдам.

У 2022 році «повстання тварин» вийшло на вищий рівень деструкції – вони розпочали третю світову гарячу війну. Вона має відверто психопатичний характер, тож можемо впевнено стверджувати: на наших очах реалізується євангельське попередження про глобальне «повстання тварин».

У цьому вже нема сумнівів, адже війну розпочав відвертий психопат – Владімір Путін. У нього всі типові ознаки психопата: він брехливий, безсовісний, безсоромний, бездуховний, забобонний, імпульсивний, жорстокий, шаблонний, зациклений на минулому, нетворчий, неспроможний до цілісного бачення і стратегічного мислення. Його головна пристрасть – прагнення до повного домінування.

Як ми вже знаємо, домінування над іншими й отримання задоволень є головними мотиваторами психопатів. Ось як про це пише жінка-інтеліс, професор права Джеймі Ребекка Лунд (Jamie Rebecca Lund) у своїй книзі «Сповідь соціопата» (M. D. Tomas. Confessions of a Sociopath: A Life Spent Hiding in Plain Sight, 2013): «У моїх міркуваннях ви не знайдете моральної оцінки – все обмежується співвідношенням витрат і прибутку. Насправді всі психопати без винятку одержимі владою, борються з нудьгою і шукають задоволень».

Від прогнозу до реалізації

Дивовижно, але все відбувається за євангельською схемою. Якщо два тисячоліття тому її ключовими словами були «Єрусалим, Галілея, Римська імперія», то нині це «Москва, Україна, США». Психопати захопили владу й вирішили, що вже можуть розпочати відверте винищення та підкорення людей.

Апофеозом повстання психопатів стала війна Росії проти України. Надтварини захопили владу в Росії й напали на Україну – як колись іудейські психопати на Галілею. Але цього разу психопати зіткнулися з більш рішучим опором. Вони будуть покарані подібно до того, як це два тисячоліття тому зробив Рим за підтримки арійського населення Галілеї та Самарії.

Але чому відбулося повторення тієї ж самої схеми? Передусім тому, що доктрина психопата Єзекиїла не зникла, а набула нових форм і поширилася на весь світ. Для її позначення нині найчастіше застосовується назва «трансгуманізм».

Філософія розмовляючих тварин

Головним сенсом трансгуманізму є заперечення наявності в людині духовного і божественного початку. З кожним роком у світі з’являється дедалі більше публікацій про те, що свідомості не існує, а людина є безсуб’єктною інтелектуальною твариною.

Наприклад, ось які думки висловлює модний американський філософ-трансгуманіст Леві Брайант (Levi R. Bryant):

  • Люди – особливий тип тварин серед інших тварин. Люди не є кульмінацією буття чи існування.
  • Існування не має сенсу, як і все у всесвіті.
  • Життя після смерті нема в жодному значущому сенсі.
  • Буття безцільне.
  • У буття нема плану, а все це лише анархія та випадковість.
  • Ніщо не має місця в бутті, що не має фізичного чи матеріального субстрату. Не існує жодної магії.
  • Нема особливої ​​мудрості стародавніх: просто вони володіли різними техніками впливу на свідомість людей.
  • У нас нема нічого, крім цього світу.
  • Природа не перебуває в гармонії і не прагне гармонії, хоча гармонійні стани іноді виникають на короткий проміжок часу.

Про цього та інших авторів-трансгуманістів можна почитати у книзі фахівця зі штучного інтелекту Ігоря Шнуренка «Людина зламана», 2021 (Игорь Шнуренко. Человек взломанный) – завантажити у форматі PDF:

Легко здогадатися, що трансгуманісти, які просувають подібний світогляд, просто виходять з власного досвіду й описують свої самовідчуття. Ці автори – філософи і науковці – не володіють свідомістю, відтак справді вважають, що її взагалі не існує. Таким чином вони повторюють логічну помилку Єзекиїла, який також виходив з власного тваринного досвіду, відтак вважав, що свідомість, совість, милосердя, воля – це вигадка дурнів.

Таким чином, Євангеліє попереджає людей про майбутній глобальний конфлікт людей і психопатів, прообразом якого стали єрусалимські події. Але, як ми вже знаємо, кожна загадка несе в собі розгадку, а кожна хвороба пропонує доступні ліки. Тож Ісус не лише попереджає про майбутню кризу, а й дає настанови для її розв’язання. Спробуймо їх дослідити.

Продовження: Нагірна проповідь як програма постіндустріального переходу: від диктатури психопатів до республіки людей (+аудіо)

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Досліджуємо Євангеліє і застосовуємо його для вироблення ефективної стратегії людей.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Московити під Іловайськом поступили так самісінько, як іудеї, коли вирізали римський гарнізон.

Це не тільки війна психопатів і людей, це ще й протистояння арійського та псевдорелігійного світогляду.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Ігоре, дякую за чергову працю!
Путін ─ є в цьому слові щось зміїне => птн => пІтОн !
Рептилоїд, не інакше!

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Московити під Іловайськом поступили так самісінько, як іудеї, коли вирізали римський гарнізон.

Це не тільки війна психопатів і людей, це ще й протистояння арійського та псевдорелігійного світогляду.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Психопати зруйнують Росію з її московським "Єрусалимом" і відкинуть її в минуле на півстоліття – це вже очевидно. Натомість Українська Галілея переживе небачений розквіт – це також очевидно.  

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Те, що Росія-Московія буде відкинута в часі на півстоліття назад ─ я не зовсім згідний.
Але буде відкинута в просторі на Схід.

 

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

А роль Риму, вочевидь, повинні зіграти США, але ж їхній президент теж психопат, то в цій війні постраждає і народ США, а відтак і українцям достанеться. А якій же тоді розквіт зі старою психопатичною владою? А вона залишиться в ореолі отців нації-переможців, і піде на новий строк

Все починається з Любові.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Виходить, що і Путін, і Байден не зупиняться перед використанням ядерної зброї.

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Оглядачі кажуть, що це малоймовірно. У мене також відчуття, що ядерна зброя не буде застосована. Хоча б тому, що психопати не схильні до суїциду, у них цього зовсім нема.

Сергій Ждан wrote: Виходить, що і Путін, і Байден не зупиняться перед використанням ядерної зброї.

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

А мої відчуття більш песимістичні: без ядерної війни знищити людей буде важко, а самі головні психопати відсидяться у бункерах. Натомість і меншина виживе та отримує закарбований у генокоді імунітет до радіації. Чи не збирається Олександр Філатович створити нову відповідну Оздоровчу Матрицю ЖС?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Хай там як, а Росія зривається в індастріал. Сьогодні слухав одного російського аналітика – він говорив про ймовірний відкат у СРСР 60-х років.

Олег Тонюк wrote: Те, що Росія-Московія буде відкинута в часі на півстоліття назад ─ я не зовсім згідний. Але буде відкинута в просторі на Схід.  

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Слухаємо озвучення цієї статті. Інші аудіо – на радіоканалі "Нова Європа" https://www.ar25.org/radio/nova-yevropa.html

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу, що всі 7 блаженств відверто призначені людям, а не інтелісам. Як завжди, найважливіше положення записане з самого початку: "Щасливі скромні, бо їхнє Царство Боже".

Скромність – це головний критерій розрізнення людей і психопатів. Базова ознака психопатів – це неймовірні зарозумілість та егоїзм, гординя, пиха, нарцисизм. Психопати не знають, що таке скромність.

З метою маскування або щоб втертися в довіру вони можуть вдавати з себе скромних, але це все одно проривається назовні.

Скромність – це розуміння свого реального місця в соціумі. У психопатів нема такого розуміння.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Варто придивитися до ще одного біблійного епізоду "про продане перворідство". Адже, коли мисливець, хитрий Яків видурив перворідство у брата Ісава за миску вегетаріанської юшки із сочевиці (ініціація), то інтеліс-психопат набув після видуреного благословення у батька Ісаака нової якості, а інтеліси відтоді отримали можливість керувати людьми.

Це саме той Яків, в подальшому нібито "Ізраїль" (бо це чи не перше вкрадене ім'я країни... потім були і інші, нарешті й "Росія"), який боровся з Богом "та з людьми". (Ініціація Єговою Єзикіїла калом була вже пізніше).

"А той відказав: Не пущу Тебе, коли не поблагословиш мене. І промовив до нього: Як твоє ймення? Той відказав: Яків. І сказав: Не Яків буде називатися вже ймення твоє, але Ізраїль, бо ти боровся з Богом та з людьми, і подужав."

Разом з тим, є і добра новина мовлена Ісааком старшому Ісаву: "Але станеться, що звільнишся, скинеш ярмо з свого карку."

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
3
Середнє: 3 (1 голос)

Важко шукати глибокий сенс у писанині розмовляючих тварин. Хоча це може бути корисним для розуміння роботи їхнього інтелекту. 

Арсен Дубовик wrote: Варто придивитися до ще одного біблійного епізоду "про продане перворідство". Адже, коли мисливець, хитрий Яків видурив перворідство у брата Ісава за миску вегетаріанської юшки із сочевиці (ініціація), то інтеліс-психопат набув після видуреного благословення у батька Ісаака нової якості, а інтеліси відтоді отримали можливість керувати людьми. Це саме той Яків, в подальшому нібито "Ізраїль" (бо це

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Так. Писанина їхня — це переписування і видумки.

Корисні для розуміння їхнього інтелекту.

Ігор Каганець wrote: Важко шукати глибокий сенс у писанині розмовляючих тварин. Хоча це може бути корисним для розуміння роботи їхнього інтелекту.  Арсен Дубовик wrote: Варто придивитися до ще одного біблійного епізоду "про продане перворідство". Адже, коли мисливець, хитрий Яків видурив перворідство у брата Ісава за миску вегетаріанської юшки із сочевиці (ініціація), то інтеліс-психопат набув після видуреного благосл

 

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Як на початку нової ери Рим покарав психопатів за їхню необдуману поведінку руйнуванням Єрусалиму і забороною поселятися в цій місцевості юдеям, так і в наші часи Росія неминуче розпадеться через психопатичне зараження владної верхівки, яка веде країну до катастрофи. Ісус Хрестос привернув увагу людей до факту перехоплення управління у середовищі єврейської еліти, що стало одним із ключових пунктів програми його походу в Єрусалим, а зовсім не святкування юдейського Пейсаху.

Радіймо життю граючи!