Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 5
  • Переглядів: 7

Сенс глобальної кризи, навіщо Ісус відвідав Єрусалим і 5 ознак того, що почалися «жнива»

Те, що два тисячоліття тому мало локальний характер, нині набуло глобальних масштабів – психопати захопили владу в багатьох країнах. Відтак сенс поточної кризи – очищення людських організацій від психопатів з чітким розділенням людей та інтелісів.

220508zaliznizhnyva.jpg

Залізні жнива (фрагмент) – Якуб Розальськи
Залізні жнива (фрагмент) – Якуб Розальськи

Попередні статті:

Для розуміння того, що відбулося в часи Ісуса Хреста, і того, що відбувається нині, необхідно подивитися на весь процес – від сотворення людини до поточної глобальної кризи.

Передісторія проблеми

Отже, понад 40 тисячоліть тому було створено передовий вид людиноподібних істот, яких Ісус позначив терміном «первозданні» (ἀρχαίοις, археіс), сучасна назва – інтеліси (Homo intelis). Вони були подібні до сучасних людей, володіли інтелектом і вміли розмовляти, але не мали духовного та божественного ядра. З цієї причини в них не було властивостей духу, до яких належать рефлексія (вміння поглянути на себе зі сторони), совість, емпатія, співчуття, милосердя, любов, творчість, відповідальність, воля, відчуття краси. Це все те, що ми називаємо людяністю і що робить нас людьми. «Первозданні» були інтелектуальними тваринами, такими собі андроїдами, людиноподібними біороботами.

Творення людини як втіленої духовно-божественної сутності відбулося завдяки генетичному апгрейду інтелісів, який полягав у суттєвому вдосконаленні мозку, гормональної та нервової системи, а також емоційної сфери, логіки та інших компонентів, про які ми ще не знаємо. Згаданий апгрейд відбувся шляхом введення в генокод інтелісів домінуючого гена людини ar25. Це було здійснено стардартним способом – за допомогою вірусу. Як результат в інтелісів, що отримали цей ген, почали народжуватися діти, які вже були духовними істотами. Це тому, що новостворена людська форма вже мала «інтерфейс» для зв’язку з духом, отже була придатною до втілення духовних сутностей. Так з’явилися люди – Homo sapiens.

Проте «первозданні» нікуди не поділися – вони продовжували своє існування разом з людьми. По-іншому й не могло бути, адже інтеліси, будучи перехідною формою, не мали спроможності до самостійного існування, тож могли виживати і продовжувати свій рід тільки разом з людьми.

Окрім того, ген інтелісів був рецесивним, тому вони завжди перебували в меншості.

Якщо «первозданні» дотримувалися людських норм, то їх поведінка майже не відрізнялася від людської, тож люди сприймали інтелісів за своїх – як людей, але з особливостями. Якщо ж інтеліси грубо порушували людські норми та займали антисоціальну позицію, то їх розглядали як нелюдів-психопатів та позбувалися їх.

Концентрація психопатів, тобто «зіпсованих інтелісів», в тому чи іншому соціумі залежала від культури цього соціуму. Якщо культура була нетерпимою до антисоціальної поведінки, то частка психопатів зменшувалася, якщо ж культура заохочувала психопатичну поведінку, то присутність «породи гадючої» суттєво зростала.

Треба сказати, що психопати, тобто зіпсовані інтеліси, є головною причиною зла у світі. Умовно кажучи, 99% зла йде від психопатів. Вони подібні до людей, але не є людьми, понад те – вони ненавидять людей і вважають їх своїми ворогами. Але люди цього не знають, тому психопати є прихованим, а тому найнебезпечнішим ворогом.

Формулювання проблеми

Як бачимо, вимушене співіснування людей та інтелісів спричинене самим механізмом сотворення людини, в якому інтеліси були перехідною моделлю від тварини до людини. Відтак проблема не в існуванні інтелісів, а в тому, що люди не усвідомлюють наявність двох зовнішньо подібних, але радикально відмінних біологічних видів – сапієнсів та інтелісів. Кожен з них потребує суттєво відмінних підходів до виховання, освіти, професійної підготовки, управління та всієї організації життя.

У прадавніх суспільствах було знання про існування інтелісів. Ми бачимо їх фрагменти у книзі «Буття» інтеліса Єзекиїла. Цими знаннями володів Ісус Хрестос, адже оперував термінами «первозданні» для позначення інтелісів та «порода гадюча» для позначення психопатів.

Варнова система суспільної організації, застосована давніми аріями, протидіяла змішуванню людей та інтелектуальних тварин. Поступова втрата знань і занепад варнової системи поглиблювали згадану проблему.

Ситуація різко погіршилася з появою ідеології, заснованої Єзекиїлом у 6 столітті до н.е. Згідно з нею, люди є ворогами інтелісів, тому людей треба винищувати та підкорювати. Практична матеріалізація ідей Єзекиїла відбулася в Іудеї: в першому столітті н.е. психопати перехопили управління іудейським народом. І це головна причина, чому Ісус відвідав Єрусалим.

Чому Ісус відвідав Єрусалим

По-перше, Ісус витяг на світло досі прихований феномен нелюдської поведінки. Він показав, що джерелом зла є не зіпсовані люди, а зіпсовані «первозданні» – «порода гадюча». Небезпека різко зростає, коли психопати об’єднуються і перехоплюють управління людськими організаціями. Євангеліє описує ситуацію, коли психопати спочатку взяли під контроль організацію фарисеїв, а згодом і єрусалимський синедріон – центральний орган іудейського самоврядування. Це призвело до катастрофи: Єрусалим було зруйновано, а величезну кількість іудеїв була знищено або розсіяно по світу.

По-друге, усією своєю поведінкою, смертю та воскресінням Ісус прославив божественну природу людського роду. Син людський показав потенційні можливості людини та радикальну відмінність дітей Божих від «первозданних» людиноподібних тварин.

По-третє, Ісус виразно попередив про вразливість людських організацій та держав щодо психопатичного зараження та перехоплення управління. Сучасні дослідження переконують, що владні психопати завжди ведуть свої організації до краху.

5 ознак, що жнива почалися

Сучасні дослідження щораз більше переконують, що Євангеліє було посланням у майбутнє. Головним адресатом цього послання було майбутнє покоління людей, яке житиме в той час, коли визріють плоди добра і зла. Коли люди відділять пшеницю слова Божого від куколю ворожих вставок. Коли стане очевидною проблема змішання людей та інтелісів. Коли стане зрозумілим, що таке «вузька брама» і хто такі «вовки в овечих шкурах». Коли шляхетні люди почнуть творити демоси – правильно організовані громади за зразком громади Ісуса Хреста.

Нині можемо твердо сказати, що цей час настав. На те, що почалися євангельські «жнива», вказують п’ять ознак:

1) відбулося прочитання Туринської плащаниці завдяки високим технологіям біохімічного аналізу та розпізнавання образів;

2) відбулося очищення Євангелія від ворожих вставок і збирання його в цілісний документ;

3) розпочалося проходження через «вузьку браму» – еволюційне «пляшкове горло», спричинене вакцинаційним геноцидом;

4) відбулося самовикриття «хижих вовків в овечих одежах», адже з’ясувалося, що на чолі багатьох держав опинилися психопати;

5) відбувається консолідація шляхетних людей, які чинять опір диктатурі психопатів і формують чисті людські структури.

Сенс поточної глобальної кризи

Руйнування Іудейської держави стало показовою демонстрацією того, що відбувається, коли психопати проникають у людські структури й починають ними керувати. Те, що два тисячоліття тому мало локальний характер, нині набуло глобальних масштабів – психопати захопили владу в багатьох країнах. Відтак сенс поточної кризи – очищення людських організацій від психопатів з чітким розділенням людей та інтелісів.

Кому призначене Євангеліє

Очевидно, що кінцевим адресатом Євангелія є сучасне покоління людей. Саме нам відкрилося, що проблема співвіснування людей та інтелісів визрівала 40 тисячоліть. Два тисячоліття тому Ісус сформулював цю проблему і дав настанови для її вирішення тоді, коли вона остаточно визріє. Нині ця фундаментальна проблема визріла, максимально загострилася і стала кризою. Розв’язати цю «кризу сорока тисячоліть» має сучасне покоління людей.

Криза – це остаточний вибір, «або – або», життя або смерть. Кризу не можна проігнорувати, інакше вона знищить тебе. Вирішуючи кризу, ми неминуче змінюємось. Понад те, зміна себе – це єдиний засіб подолання кризи.

Той, хто подолав кризу, стає іншим. Це непросто, але це можливо, необхідно й неминуче. Процес змін уже розпочався і відбувається з великим прискоренням. Вже за кілька років ми не впізнаємо себе і навколишній світ.

Кожна хвороба несе в собі ліки, кожна загадка обов’язково має розгадку, кожна криза містить засіб її розв’язання.

Продовження у статті «Війна з психопатами: від євангельської Галілеї до сучасної України».

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Здобуваємо нові знання для розв'язання поточної кризи та творення нового світу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Виходить, що кроманьйонці були інтелісами? А в якому тисячолітті приблизно відбувся апгрейд?

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Виходить, що кроманьйонці були інтелісами? А в якому тисячолітті приблизно відбувся апгрейд?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Кроманьйонці вже були повноцінними людьми. Перехід відбувся приблизно 40 тисячоліть тому.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Добре. Якщо кроманьйонці вже були людьми, тоді з точки зору археології, який вид був інтелісами?

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Тепер ми будемо у кожному зустрічному вбачати інтеліса, не маючи точного способу ідентифікації його.
Тож залишається лише змінюватись, поки очі самі не відкриються?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, буде як у книзі "Дюна":

- Син герцога має знатися на отрутах, – сказала вона. – Це ж спосіб нашого життя, чи не так? Мускусна отрута - для напоїв, аумас – для їжі. Швидкі отрути і повільні, й отрути, які середньої дії. А ця нова – для тебе. Ґом джаббар. Він вбиває тільки тварин.

Гордість перемогла страх Пола:

- Ви насмілилися припускати, що син герцога – тварина? – зажадав відповіді Пол.

- Давай скажемо так: я припускаю, що ти можеш бути людиною, – сказала стара.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Зверніть увагу, що пророцтво Ісуса про майбутню війну з психопатами реалізується на наших очах.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

То війна буде розпалюватись аж до світової?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Але ні бомби, ні радіація не розділяють інтелісів і сапієнсів. Хто ж з нас пройде через пляшкову горловину?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

Нинішні вакцини теж не вбивають тварин, а лише людей?

Все починається з Любові.

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Потрібно формувати людські демоси на місцях, де не буде місця психопатам. Саме тут все залежить від нас, варто лише проявити волю.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Валерій Зміївський.
0
Ще не підтримано

Барбара Марсініак
Вісники зорі. Звільнення з рабства. Хранителі частот
Абсолютна тиранія у суспільстві – це військовий стан, це контроль у вигляді психологічної маніпуляції Свідомістю, з якої реальність визначається отже ті, хто є у ній, навіть усвідомлюють, що вони у в'язниці. Вони навіть не усвідомлюють, що є щось поза тим місцем, де вони існують. Вами керували як вівцею в загоні ті, хто думають, що вони володіють вами, починаючи від уряду до світової команди управління, і тих, хто перебуває в Космосі. Ви були позбавлені знань через контроль частоти. Думайте про частоту, як про індивідуальне радіомовлення та прийом, через які ви підключаєтеся до обраної вами станції.
https://uamodna.com/articles/barbara-marsiniak-visnyky-zori-zviljnennya-z-rabstva-hranyteli-chastot/