Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Аналіз ефективності використання розпорядниками коштів державного бюджету, виділених з Фонду боротьби з COVID-19

Світ:

Так називається звіт Міністерства фінансів України на 28 серпня. Пройшло п'ять з половиною місяців від початку оголошеного Урядом України "карантину", який, до речі, й досі триває у формі так званого адаптивного карантину. А це означає, що державна структура, яка називається "комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій" визначає, в яку з чотирьох зон (червону, помаранчеву, жовту або зелену потрапить те чи інше місто, район, область України.

Як відомо, на початку квітня Кабінет міністрів України звернувся до Верховної Ради з питанням про перерозподіл держбюджету, щоб створити фонд "для запобігання та боротьбу з наслідками поширення коронавірусу". Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль хотів отримати на цей Фонд 97 мільярдів гривень. Отримав 66 млрд.

Куди ж пішли ці гроші? А ось і відповідь. На сайті Міністерства фінансів України розмістили красиву картинку:

Цікаво, що на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень (ШВЛ), про які всі кричали на початку "епідемії" майже як про єдиний рятівний інструмент лікування, витрачено 0 (нуль) гривень. На обладнання для приймальних відділень опорних лікарень  0 гривень, на будівництво та ремонт приймальних відділень опорних лікарень 0 гривень, на підвищення надбавок і доплат медичним працівникам (МОЗ) 0 грн.

Але на доплати військовослужбовцям Національної Гвардії України, ДПСУ та поліцейським витрачено 94% від запланованих 2,53 МЛРД гривень. Доплати медичним працівникам У ЗАКЛАДАХ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я МВС   63,8% від запланованих 171,1 МЛН грн.

Наші інтереси: 

Офіційне підтвердження, що епідемія фейкова. Головна мета влада і гроші. Здоров’я тут взагалі ні до чого всі заходи спрямовані на його ослаблення. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а за які кошти купувалися апарати штучної вентиляції ленів та будувались опорні лікарні?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цікаво, а за які кошти купувалися апарати штучної вентиляції ленів та будувались опорні лікарні?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!