Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд виділив мільйон на фільм про героїчну боротьбу Нацгвардії з коронавірусом

В МВС Авакова на боротьбу з коронавірусом витратили в 6 разів більше за Міністерство охорони здоров'я. За мільйон гривень для всіх нас знімуть кіно, де популярно покажуть, як Нацгвардія героїчно боролась з Ковідом.

200408borotbazepidemiyeyu.jpg

Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова
Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова

ДП «Центр захисту інформаційного простору України» Мінкультінформполітики 4 серпня уклало угоду з ТОВ «Мейнстрім Пікчерз» про послуги з виробництва відеоролика за 947 тис гривень, повідомляється у системі Прозорро, пишуть Наші гроші.

Коштом платників податків цьогоріч створять документальний фільм довжиною 20 хвилин про діяльність державних та правоохоронних органів, зокрема, військовослужбовців Нацгвардії під час протидії COVID-19 із поєднанням хроніки та кадрів інтерв’ю і коментарів учасників подій.

Фільм повинен показати, як українські нацгвардійці несли службу в умовах карантину, коли більшість громадян лишалася вдома: а саме забезпечували порядок, дотримання обмежувальних карантинних заходів, авіаційне переміщення лікарів для отримання необхідного досвіду лікування вірусу та транспортування медичних засобів захисту, обладнання і тестів на вірус з Китаю по Україні, інформували, надавали допомогу.

Також потрібно показати, що відбувалося у різних регіонах України, як забезпечувалася обсервація у місцях спалахів інфікування. Крім того, фільм міститиме кадри з деяких основних типів об’єктів, які покажуть, як вплинув карантин на різні сфери життєдіяльності суспільства. Відеоматеріал за допомогою документальних зйомок і коментарів учасників подій має хронологічно показати основні етапи проведення карантинних заходів і суміжних подій та аспекти військової служби, на які вплинули введені обмеження.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки в травні ця фірма перемогла  у мистецькому конкурсі з виробництва відеороликів на тему: «Презентація та популяризація ініціатив Уряду», а саме: «Діяльність державних та правоохоронних органів, особливо військовослужбовців Національної Гвардії України під час протидії COVID-19».

Засновником і директором столичної фірми «Мейнстрім Пікчерз» є член Української кіно академії, продюсер Артем Колюбаєв. Нещодавно він був обраний одним з експертів за такими напрямами Чотирнадцятого конкурсного відбору Держкіно, як «Анімаційні телесеріали», «Ігрові повнометражні для дитячої аудиторії» та «Неігрові телесеріали».

Наші інтереси: 

Розуміти, що так званий карантин дав владній верхівці необмежені можливості з використання державного бюджету та, настрахавши наївний люд, тримаючи всіх (і хто вірить у "страшний смертоносний коронавірус", і хто розібрався в ситуації й не боїться його) у заручниках системи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Не здивуюсь, якщо фільм вийде російською.

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Не здивуюсь, якщо фільм вийде російською.