Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Уряд виділив мільйон на фільм про героїчну боротьбу Нацгвардії з коронавірусом

В МВС Авакова на боротьбу з коронавірусом витратили в 6 разів більше за Міністерство охорони здоров'я. За мільйон гривень для всіх нас знімуть кіно, де популярно покажуть, як Нацгвардія героїчно боролась з Ковідом.

200408borotbazepidemiyeyu.jpg

Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова
Боротьба з «пандемією коронавірусу» – безглузда і нещадна. Фото журналіста Богдана Амінова

ДП «Центр захисту інформаційного простору України» Мінкультінформполітики 4 серпня уклало угоду з ТОВ «Мейнстрім Пікчерз» про послуги з виробництва відеоролика за 947 тис гривень, повідомляється у системі Прозорро, пишуть Наші гроші.

Коштом платників податків цьогоріч створять документальний фільм довжиною 20 хвилин про діяльність державних та правоохоронних органів, зокрема, військовослужбовців Нацгвардії під час протидії COVID-19 із поєднанням хроніки та кадрів інтерв’ю і коментарів учасників подій.

Фільм повинен показати, як українські нацгвардійці несли службу в умовах карантину, коли більшість громадян лишалася вдома: а саме забезпечували порядок, дотримання обмежувальних карантинних заходів, авіаційне переміщення лікарів для отримання необхідного досвіду лікування вірусу та транспортування медичних засобів захисту, обладнання і тестів на вірус з Китаю по Україні, інформували, надавали допомогу.

Також потрібно показати, що відбувалося у різних регіонах України, як забезпечувалася обсервація у місцях спалахів інфікування. Крім того, фільм міститиме кадри з деяких основних типів об’єктів, які покажуть, як вплинув карантин на різні сфери життєдіяльності суспільства. Відеоматеріал за допомогою документальних зйомок і коментарів учасників подій має хронологічно показати основні етапи проведення карантинних заходів і суміжних подій та аспекти військової служби, на які вплинули введені обмеження.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки в травні ця фірма перемогла  у мистецькому конкурсі з виробництва відеороликів на тему: «Презентація та популяризація ініціатив Уряду», а саме: «Діяльність державних та правоохоронних органів, особливо військовослужбовців Національної Гвардії України під час протидії COVID-19».

Засновником і директором столичної фірми «Мейнстрім Пікчерз» є член Української кіно академії, продюсер Артем Колюбаєв. Нещодавно він був обраний одним з експертів за такими напрямами Чотирнадцятого конкурсного відбору Держкіно, як «Анімаційні телесеріали», «Ігрові повнометражні для дитячої аудиторії» та «Неігрові телесеріали».

Наші інтереси: 

Розуміти, що так званий карантин дав владній верхівці необмежені можливості з використання державного бюджету та, настрахавши наївний люд, тримаючи всіх (і хто вірить у "страшний смертоносний коронавірус", і хто розібрався в ситуації й не боїться його) у заручниках системи.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Не здивуюсь, якщо фільм вийде російською.

Коментарі

Зображення користувача Оксана Колосовська.
0
Ще не підтримано

Не здивуюсь, якщо фільм вийде російською.