Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Яке обладнання необхідне для облаштування складу: поради від Ukrvesi

Обладнання на роботи складу варто обирати з урахуванням специфіки роботи компанії Залежно від типу товарів потрібно обирати зручні моделі ваг, які допоможуть оптимізувати процес обслуговування складських приміщень і точного контролю кількості продукції. Вирізняють відмінні за конструкцією, розмірами й призначенням типи ваг, які підходять для зважування товарів в коробках, ящиках, мішках або на палетах. Залежно від організації робочого процесу зважування може відбуватись в момент пакування, переміщення або завантаження продукції.

Функціональність і призначення ваг

Залежно від функціональності, конструктивних особливостей і способу зважування можна виділити такі основні види ваг для складів:

  • фасувальні ваги для пакування товарів;
  • платформові ваги для зважування товарів великих розмірів;
  • рокли з функцією зважування для одночасного перевезення товарів по складу;
  • ваги кранового типу для зважування в підвішеному стані.

Якщо є потреба швидко зважити товар в мішку чи іншій місткості в підвішеному стані, кантер електронний наприклад стане кращим рішенням, якщо загальна вага не перевищуватиме 50-60 кг. Такі моделі ваг часто використовуються для контролю маси багажу або інших відносно невеликих об'єктів. Головною перевагою таких ваг є їх невеликі розміри, тому співробітник може постійно мати при собі такий інструмент для зважування.  

Найзручнішим універсальним варіантом обладнання для складу є самохідна рокла з вагами як тут, тому що такий тип оснащення допомагає скоротити витрати праці. Працівник складу під час перевезення продукції одночасно виконує зважування, а додаткові функціональні можливості дозволяють автоматично передавати отриману інформацію на ПК для складського обліку.

Що варто враховувати при виборі обладнання

Якщо ви перейдете на сайт постачальника промислового обладнання Українські Ваги, ви можете звернути увагу на велику різноманітність моделей. Варто обирати відповідний варіант ваг з урахуванням задач, які потрібно вирішувати за допомогою зважувального обладнання.

Обираючи ваги для складу, обов’язково враховуйте такі важливі нюанси:

  • Умови, в яких буде використовуватися обладнання з урахуванням температурних режимів, вологості й рівня запиленості повітря. За потреби необхідно надавати перевагу вагам, що мають додатковий захист.
  • Максимально дозволена вага для вимірювання й ступінь похибки при зважуванні.
  • Можливість автономної роботи без підключення до мережевого джерела живлення.
  • Наявність функціональних можливостей для автоматизації робочого процесу.

Також варто звертати увагу на можливість зважування з урахуванням маси тари. Послідовне зважування допоможе спростити процес роботи в тому випадку, коли потрібно зважити в одній місткості різні види товарів. Можливість друку етикеток дозволить виключити потребу придбання додаткового обладнання.

Наші інтереси: 

Бізнес, корисні поради.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи