Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

Раптова смертність серед гравців ФІФА зросла на 500% у 2021 році після того, як почалася COVID-вакцинація

Категорія:

Світ:

Протягом року 183 професійних спортсменів та тренерів раптово втратили свідомість з «невідомих» причин, що означає: спочатку вони отримували ін’єкції від грипу Фаучі, а потім у них виникли серйозні проблеми зі здоров’ям.

22020102.jpg

Ілюстрацію взято з goodsciencing.com

Грипом Фаучі, як ви знаєте, американці іронічно називають модну за останні роки хворобу, про страшну небезпеку якої розказував доктор Фаучі, розганяючи паніку у США та по всьому світу. Доктор Ентоні Фаучі обіймає посаду директора Національного інституту алергії та інфекційних захворювань (NIAID) з 1984 року, що дозволило йому консультувати сім президентів з питань охорони здоров’я, в тому числі й щодо COVID-19.

Ізраїльське видання "Real-Time News" провело дослідження і презентувало список спортсменів, які постраждали і/або вмерли після ковідовакцинації, пише Natural News.

Більшість постраждалих і померлих спортсменів – чоловіки (лише 15 – жінки). Більшість із них також мають вік від 17 до 40 років, причому лише 21 є старшими (п’ять у віці 42-45 років, шість у віці 46-49 років, сім у віці 51-54 років і троє у віці 60-64 років).

З них – 23 підлітки 12-17 років, 16 з яких померли. Страхітливі 80 випадків включають зірок футболу Серхіо Агуеро та Крістіана Еріксена, які сталися під час гри, перегонів чи тренувань або відразу після активності, яка забирає багато сил.

Крістіан Еріксен, знаменитий данський футболіст, подякував у своєму Instagram за підтримку всім, хто його підтримав, і розмістив фото, як він лежить у ліжку в лікарні після того, як з ним стався раптовий приступ прямо на полі.

Переважна більшість травм і смертей після уколу вражає серце. Було багато серцевих нападів, а також випадків міокардиту, перикардиту та зупинки серця. Іншим поширеним фактором є тромби, що має сенс, оскільки ін’єкції вводять в організм спайкові білки (Johnson & Johnson, AstraZeneca), або змушують організм виробляти власні спайкові білки (Moderna, Pfizer-BioNTech).

Видання відзначає, що також було багато-багато «спалахів» «позитивних» результатів тестів у спортивних командах, де більшість або всі гравці були вакциновані.

"Ми наголошуємо, що список, який у нас є, ще довший, але для обережності ми вилучили з нього десятки справ, в яких ми не мали повної інформації, тому повідомляємо лише про ті випадки, у яких є повна інформація", – написала доктор Яффа Шир-Разу, яка й оприлюднила цю інформацію у себе на Твіттері.

Нагадаємо, ми вже раніше писали, що десятки спортсменів померли або стали каліками після ковід-вакцинації


Що відбувається? Відповідь у статті: Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор

Наші інтереси: 

Є дослідження і статистика того, що ковідо-вакцинація вбиває. Залишилося зробити висновки. Раджу подивитися на сайті Good Sciencing повний список з 587 спортсменів, у яких після укольчика від ковіду сталася зупинка серця, серйозні проблеми зі здоров'ям, а 361 з них померли. "Ми бачимо смерті спортсменів тому, що вони в центрі уваги. Смерті інших – тобто більшості громадян – ми не бачимо, тому що вони не створюють новини", – зазначає видання.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Як люди цього не розуміють? Інформації вдосталь.
Дякую за статистику авторці!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Як люди цього не розуміють? Інформації вдосталь.
Дякую за статистику авторці!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано