Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцинація вбиває: професор Ігор Гундаров оцінив смертність від Ковіду-19 у 228 країнах світу

Категорія:

Світ:

Лікар-епідеміолог, доктор медичних наук, професор Ігор Гундаров озвучив шокуючі дані дослідження з питань взаємодії між відсотком вакцинованих і кількістю смертей від Covid-19, проведеного на основі відкритої інформації з офіційних міжнародних баз даних понад двохсот країн.

gundarov.jpg

Ігор Гундаров

«Отже, на якому матеріалі ми робили дослідження. Розповім, щоб була впевненість, що це не випадково, а фундаментально. Це набір даних по всіх країнах світу.

Це все – відомості з офіційних міжнародних статистичних баз даних: 250 країн. Але щоб бути точним, ми виключили держави з чисельністю населення менш як 1 млн жителів і взяли тільки ті держави, де проводилася процедура (вакцинації). На виході у нас вийшло 228 країн. 

Причому, підкреслюю, іншого матеріалу, інших даних нема, не існує, це те, що реально є. Все це – матеріали з офіційних джерел.

Це – дані про чистоту процедур у вигляді першого етапу уколів і смертності від відомого захворювання. На відміну від наших рясних розмов щодо носіння ганчірок або НЕ носіння, надягання рукавичок або НЕ надягання – тут ми маємо вже кінцевий результат: ось стільки ми зробили процедур в тій чи іншій країні – і ось така смертність від цього захворювання.

Треба дивитися на частку тих, хто отримав процедуру – від 1% в бідних країнах до 80% в багатих, і на смертність від відповідного захворювання на 1 млн жителів.

Лідерами тих, хто отримав процедуру, були багаті країни. Йдеться про країни, де чисельність від 1 млн жителів і більше. Так ось, в ОАЕ 78% жителів пройшли процедуру. Великобританія, Канада, Ізраїль, Фінляндія – 68%. Італія, Іспанія, США, Німеччина, Франція – 60-65%. Ця статистика дається по всьому населенню цих країн, не деталізується.

З протилежного боку: 1% і менше – найбідніші країни – це 19 держав: Бенін, Гамбія, Камерун, Нігер, Сирія та інші.

Величина смертності варіювалася від, мінімально, 2-6 випадків на мільйон жителів – це у В'єтнамі, до 3118 – в Угорщині. Ось який діапазон величезний!

Ця варіабельність говорить, з одного боку, про те, що є території дуже трагічні, адже за тими цифрами, які зареєстровані, – стільки горя і переживань! А з іншого боку, з наукової точки зору, цікаво подивитися, від чого це сталося, як попередити, як знизити. Якби у всіх були однакові цифри, було б нудно і нецікаво. А тут ми маємо можливість підказати тим країнам, яким погано, що робити, але для цього потрібно знайти й зрозуміти, що саме підказати. А епідеміологія якраз дозволяє аналізувати різні підходи, різні фактори.

Тепер по республіках колишнього СРСР. Ми розбили країни в залежності від смертності. Від Туркменістану, де смерті були просто одиничними, до Молдови, де найгірше – 2416 випадків смертей на мільйон. Дивіться, знову якийсь діапазон варіабельності. З одного боку, це – трагедія, безумовно, але для епідеміолога це дуже цікаво, чому ось таке робиться у молдаван, і чому в Туркменістані цього нема.

Треба розібратися, чому так і, виходячи з цього, будувати рекомендації. Треба чітко розуміти, що заходи дійсно допомагають боротися із захворюванням, а не навпаки. І, забігаючи вперед, скажу: багаті теж плачуть, причому кривавими сльозами.

Ми подивилися зв'язок між часткою населення, що отримала процедуру, і смертністю. І виявилося, що частка тих, що отримали процедуру, варіювалася від 1% в Киргизстані до 48% в Литві. 

Киргизстан – 1%, Таджикистан і Грузія – 4%, по 6% в Узбекистані, Україні, у Вірменії, в Білорусії. У Туркменістані офіційно нічого не написано, але ми включили їх теж в невелику групу з низьким рівнем.

І група з великим числом: Молдова – 21%, Росія – 22%, Азербайджан – 25%, Казахстан – 26%, Латвія – 38%, Естонія – 45%, Литва – 48%.

Потім в цих двох групах ми порахували, а яка ж смертність. Ось це – ключове питання. Що буде, якщо ми будемо багато процедур робити, або взагалі не будемо їх робити.

Виходячи з офіційної версії, там, де багато процедур роблять, там смертність буде низька, а де не роблять, там смертність буде висока.

І раптом вийшло все навпаки. Між цими показниками зворотний зв'язок, якщо на графіку дивитися. Є такий коефіцієнт кореляції, який вимірює силу зв'язку. Він тут дорівнює 0,4. А якщо його звести у квадрат, то виходить коефіцієнт причинності. 0,4 у квадраті = 16%. Отже, варіабельність смертності залежить на 16% від того чи проводили процедуру.

І ми тоді порахували в середньому по групі з низьким відсотком процедур і з високим відсотком процедур. Різниця виявилася у два рази. У тих країнах, де багато проведено процедур, там смертність від нової хвороби у два рази вище. Чим більше процедур – тим вище смертність, це статистика. Заснована, повторюся, на офіційних даних.

Це по країнах СНД, а тепер переходимо до всієї сукупності країн. А там що?

Виявляємо там те ж саме. Якщо вивчати по всіх країнах кількість проведених процедур і смертність, вони мають пряму залежність з коефіцієнтом кореляції 0,4. Він вважається низьким від 0,1 до 0,3, середнім від 0,3 до 0,7, і високим понад 0,7. Маємо середню величину 0,4.

Так ось: на міжнародних цифрах вийшла та ж сама величина, що по країнах СНД. Ступінь зв'язку прямий: чим більше процедур – тим гірше. І ось це «гірше» приблизно на 20% залежить від проведених процедур.

Далі ми розбили країни на три групи: з низьким рівнем проведення процедур, середнім і високим.

Виявилося, що в групі з великою активністю "оздоровчих" дій, смертність виявилася в 10 разів вищою. 

Особливо драматичною ситуація виявилася в багатих країнах з великою часткою тих, хто отримав процедуру. Там смертність зашкалює. Подивіться цифри. Якщо у бідних країн середня смертність склала 60-100 випадків на мільйон, то у багатих – Чилі, наприклад, дуже витратилася на процедуру – там 1785 смертей на мільйон;

у Великобританії – 1888, Нідерландах – 1050, Португалії – 1696, Іспанії, Ірландії, Італії – 2011, Німеччині – 1100, Ізраїлі – 733, США – 1825 випадків на мільйон, Франції – 1700, Швеції – 1400.

Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект. Процедура їм доступніша, у них грошей багато.

Усі ці дані є свідченням хибності всієї ідеї боротьби з цим явищем. Іронія отриманих даних на всьому масиві країн показує страшні речі, тому потрібно терміново звертатися в прокуратуру і в ВООЗ, а на цей час ввести мораторій на проведення процедур. Ми бачимо, що відбувається. Перевірте мої дані.

Де більше активності по отримання процедури, там люди вмирають у 2-10 разів більше. Спростуйте ці цифри. Але цифри спростувати неможливо, зв'язок спростувати неможливо. Можливо, щось ще інше існує – потрібно розбиратися.

До слова, якщо згадати, лікарі приносили багато болю й раніше, в минулому-позаминулому столітті, думаючи, наприклад, що кровопускання допомагає від усіх хвороб. Є навіть такий термін – ятрогенні захворювання, тобто захворювання, пов'язані з помилкою лікарів. 

І ось зараз в глобальному масштабі відбувається колосальна ятрогенія. Пощастило тільки бідним країнам. Спростуйте цю закономірність. Якщо не спростуєте, тоді або припиняйте все це, або так і кажіть: ми будемо вас убивати!»

 

Відеозапис

Наші інтереси: 

Цифри й факти доводять те, про що ми невтомно пишемо: вакцинація проти вірусної респіраторної хвороби – не тільки неефективна, але й шкідлива.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Може, зі стану Ізраілю? Та зі співвідношення смертність/народжуваність. Бо, скорочення чисельності людей разом із їх старішанням - це і зветься вимиранням. А, найбільш розповсюдженою "побічкою" всіх ковід-вакцин є безпліддя. Ось, саме тому і доходять розумні люди висновку, що "золотий мільярд" вимирає. А, щодо скрижалей в Джорджії. Так, підсумкова цифра залежить від методики підрахунку. Якщо до "золотого мільярда" включати і сучасних (маю на увазі, тих китайців, які є заможними, а це меншість зі всіх китайців) заможних китайців, то, якраз мільярд і виходить...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Цікаво. Але чому то, раптом, Московія дозволяє таке дослідження ?

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тому, що забороняти щось - це привертати до нього увагу. Тому Московією, її владою, та всіми дітьми диявола, таке просто замовчуються, та, якомога непомітніше, втаємничується...Цікаво, коли в Гуглі зникнуть посилання на ці матеріали?

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, на НО вже сказали, як це явище зветься - ефект Стрейзанд. Тож, московські можновладці не забороняють це, бо знають про такий ефект.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ось, професор Гундаров, чомусь не порівняв дві цифри, та не зробив спроби пояснити отакий ефект. То, порівняю та поясню я.

Цитата:
Подивіться цифри. Якщо у бідних країн середня смертність склала 60-100 випадків на мільйон, то у багатих – Чилі, наприклад, дуже витратилася на процедуру – там 1785 смертей на мільйон;

у Великобританії – 1888, Нідерландах – 1050, Португалії – 1696, Іспанії, Ірландії, Італії – 2011, Німеччині – 1100, Ізраїлі – 733, США – 1825 випадків на мільйон, Франції – 1700, Швеції – 1400.

та

Цитата:
Якщо вивчати по всіх країнах кількість проведених процедур і смертність, вони мають пряму залежність з коефіцієнтом кореляції 0,4. Він вважається низьким від 0,1 до 0,3, середнім від 0,3 до 0,7, і високим понад 0,7. Маємо середню величину 0,4.

Так ось: на міжнародних цифрах вийшла та ж сама величина, що по країнах СНД. Ступінь зв'язку прямий: чим більше процедур – тим гірше. І ось це «гірше» приблизно на 20% залежить від проведених процедур.

Тобто, завдяки лише самій вакцинації смертністть від модного ГРВІ збільшується лише на 20%. Тобто, з мільйона людей, які захворіли на модне ГРВІ, в бідних країнах помирає 100 невакцинованих людей на мільйон. А, вакцинованих людей, там же і від того ж, помирає 120 людей на мільйон. Але, чим пояснюється така величезна, майже в 10 разів (а, подекуди, майже в 30), відмінність між смертністю в бідних та багатих країнах? Вона пояснюється саме нагнітанням страху. Так-так, саме завдяки страху від модного ГРВІ помирає майже в 10-30 разів більше людей! Це може здатися неймовірним, але є такий приклад...Внайлідок катастрофи в морі, виживші під час неї люди, в середньому, помирають за три доби! За наявного запасу їжі та води! Помирають саме від страху...Отже, саме тут страх є смертельним. Під час очікування спасіння в морі, та під час хвороби на модне ГРВІ.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект.

Але ж, вочевидь, це саме і є змова...Щоправда, з результатами, протилежними очікуваним...Отака от іронія Бога! І, діти диявола, попри вочевидь протилежні очікуваним результи, не здатні зупинитись! І, продовжують далі кінчати своє життя самогубством, наче лемінги...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Микола Стригунов каже:
Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Висновок. До речі, я ніколи не був прихильником того, що все це змова, скорочення чисельності населення заради золотого мільярда. Але тут ми бачимо все навпаки: золотий мільярд вмирає. Золотий мільярд сам себе вбиває шляхом тої масової процедури, що, як вони вважають, несе оздоровчий ефект. </blockquote>

Але ж, вочевидь, це саме і є змова...Щоправда, з результатами, протилежними очікуваним...Отака от іронія Бога! І, діти диявола, попри вочевидь протилежні очікуваним результи, не здатні зупинитись! І, продовжують далі кінчати своє життя самогубством, наче лемінги...

А з чого зроблено висновок, що "золотий мільярд" вмирає? (Хоча, точніше, не мільярд, а п'ятсот мільйонів. Так на скрижалях в Джорджії написано, якщо не помиляюсь).

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Може, зі стану Ізраілю? Та зі співвідношення смертність/народжуваність. Бо, скорочення чисельності людей разом із їх старішанням - це і зветься вимиранням. А, найбільш розповсюдженою "побічкою" всіх ковід-вакцин є безпліддя. Ось, саме тому і доходять розумні люди висновку, що "золотий мільярд" вимирає. А, щодо скрижалей в Джорджії. Так, підсумкова цифра залежить від методики підрахунку. Якщо до "золотого мільярда" включати і сучасних (маю на увазі, тих китайців, які є заможними, а це меншість зі всіх китайців) заможних китайців, то, якраз мільярд і виходить...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головна причина – зменшення плодючості. Вакцинація – це удар по репродуктивній функції людини. Катастрофічні результати можуть бути у другому і третьому поколіннях (як показали вакцинаційні досліди на мишах, які у третьому покоління вже були безплідними).

Василь Свідомий каже:
А з чого зроблено висновок, що "золотий мільярд" вмирає? (Хоча, точніше, не мільярд, а п'ятсот мільйонів. Так на скрижалях в Джорджії написано, якщо не помиляюсь).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Ігор Каганець каже:
Головна причина – зменшення плодючості. Вакцинація – це удар по репродуктивній функції людини. Катастрофічні результати можуть бути у другому і третьому поколіннях (як показали вакцинаційні досліди на мишах, які у третьому покоління вже були безплідними).
Вельмишановний добродію Ігоре, будь-ласка, надайте посилання на джерело цієї дуже важливої інформації!
Тепер зрозуміло, однієї урбанизації для дітей диявола задля знищення "золотого мільярду", тобто, людей з найбільшими творчими здібностями, виявилось замало. Тим більш, що процес деурбанизації набирає обертів. І, вони до цього ще додали вакцинацію...Тож, врятуються лише ті люди, які встигнуть втекти з мегаполісів невакцинованими...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Хто під ким яму копає, той сам в неї падає

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Власне, я й маю на увазі, що від цього вмирає не "золотий мільярд", а звичайні люди. Якщо я незрозуміло висловився! "Золотий мільярд", якраз, ні.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Золотий мільярд - це, звичайні заможні люди, та люди середнього класу з таких багатих країн як США, Велика Британія, Франція, Італія, Нідерланди, Японія і, прості, але їх там кількасот мільйонів, заможні китайці. Повторюю - це звичайні люди середнього класу, але з багатих країн. Нагадаю, що зараз на Землі, на всій нашій планеті, живе близько 7 мільярдів людей. Кожен сьомий з них належить до "золотого мільярду". Саме отакі люди зараз заводять мало дітей та вакцинуються від ковіду! Тобто, вимирають.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Василь Свідомий.
0
Ще не підтримано

Незгідний!
Я вважаю (це, звичайно, моя суб'єктивна думка. Хоча не тільки моя, а й багатьох людей у світі), що ті, котрі вважають себе та свій обслуговуючий персонал "золотим мільярдом" (тому і беру це в лапки): тобто всякі ротфелери, шваби, білі геї(тс-с-с) та їхні прислужники: типу фаучів, ебштейнів і подібних- не вмирають. Соррі, деякі вмирають (типу епштейнів), але від інших речей . А звичайних заможних людей та людей середнього класу по всьому світу все-таки трохи більше ніж мільярд.
Якось так.

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

Тут вся справа в тому, що саме вважати межею отого "золотого" мільярду. Якщо встановлювати цю мекжу так, аби під неї потрапляло близько мільярда найзаможніших людей - то, відповідно, мільярд і вийде. Вся справа в тому, що ця концепція - ідея ""золотого" мільярду, з'явилась тому, що було визчено, що при теперішньому рівні споживання, та при теперішньому рівні технологій, ресурсів на нашій планеті вистачає лише для споживання найзаможніших людей в кількості одного мільярду. Тобто, ця ідея передбачає зупинку науково-технічного розвитку, консервацію сучасного рівня технологій заради збереження соціальної стабільності. І, зараз оті найзаможніші люди, просто вимирають! Оця ідея є розвитком так-званого мальтузіазму. Досить людожерської ідеології, як на мене. І, оця теперішня вакцинація від ковіду - це лише практичне втілення ідей мальтузіазму. Але, насправді, дійсність виявилась такою, що внаслідок втілення цих ідей вимирає, в першу чергу, той самий "золотий" мільярд.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Читав на НО статтю Безжальна імунізація, або правда про щеплення де згадувалася книга Коток "Безжальна імунізація".

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.