Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Коронавірус, або Перша війна проти дітей

Світ:

Ця «війна проти вірусу» останнім часом переросла у тотальну війну – проти основних прав, людської гідності, логіки, розуму та, насамперед, проти людяності.

Те, що сталося у суспільстві щодо сім'ї та дітей з березня 2020 року — у школах, вдома та у громадських місцях — в ім'я «захисних заходів» проти COVID-19, можна назвати антиутопією, втіленою у реальність.  Більше того, я наважуюсь стверджувати, що ми потрапили до нового тоталітаризму (в ім'я здоров'я, «захисту» тощо), пише у своїй статті Міхаель Хютер на The Epoch Times.

Ми беремо участь у першій біологічній війні в історії людства, яку ми ведемо без воєнного втручання. І це перша війна в історії людства, в якій ми також відправляємо (майже) всіх дітей на фронт у багатьох і насамперед західних країнах. Добровільно, тихо, віддано, безжально. Найбільш «чесним» з усіх європейських президентів виявився Еммануель Макрон, коли у своєму зверненні «Стан Союзу» 16 березня 2020 року про коронавірусну кризу він сім разів сказав про війну:

"Ми перебуваємо у стані війни, війни за здоров'я, безсумнівно. Ми не боремося з армією чи іншим народом, але ворог є, він невидимий, невловимий і перебуває в русі. (…) Ми перебуваємо у стані війни".

Від чорної педагогіки ХІХ ст. (палицею та криком)  до білих тортур ХХІ ст. (обов'язковий карантин, дистанційне регулювання, вимога маски на весь навчальний день, тестування тричі на тиждень і так далі). 

Невиправдано і самовпевнено дітей позбавили радості життя, дружби, освіти, навчання, спорту та здоров'я, свободи та самооцінки, набуття навичок на все життя та багато іншого. За яким правом? І на якій фактичній, доказовій (науковій) основі? Одне стало цілком ясно вже влітку 2020 року після першого карантину завдяки незліченним міжнародним дослідженням, оцінкам та даним. Цей вірус SARS-CoV-2 не впливає на дітей та підлітків. Вони практично ніколи не інфікуються та не відіграють ролі в інфекційному процесі. Діти не були та не є «вбивцями бабусь та дідусів», у яких їх з максимально можливим цинізмом перетворили політики та ЗМІ. І якщо діти та підлітки взагалі заражаються цим вірусом, то зазвичай він протікає безсимптомно або у легкій формі.

Кожен вчитель і батько вже повинен знати, що позитивний тест на антиген, ПЛР або інший вірус, особливо у віковій групі від 6 до 18 років, сам по собі нічого не доводить і не говорить, а також те, що носіння маски протягом годин і місяців у цій віковій групі дуже шкідливо для фізичного та психічного здоров'я.

Всі відповідальні особи повинні знати, що з березня 2020 року і до сьогодні ніколи не було навантаження ліжок інтенсивної терапії для дорослих, а були навантаження в дитячих та підліткових психіатричних відділеннях та клініках!

Ця група людей, яка де-факто так мало або зовсім не інфікована цим вірусом, піддавалася і піддається більш жорсткому поводженню із «захисними заходами», ніж будь-яка інша група людей. Сумнівні масові тести та масові щеплення (ефект яких дуже сумнівний) мають наслідком мільйони та мільярди національних боргів, які, звичайно, будуть покладені на "покоління масок". Сьогодні усі країни здійснюють колективне самогубство?

16 серпня 2021 року Постійна комісія з вакцинації Німеччини (STIKO) рекомендувала вакцинацію неповнолітніх віком 12 років і більше приблизно через три місяці після умовного схвалення вакцини COVID-19 компанії BioNTech/Pfizer.

Отже, після початку інтенсивної вакцинації дітей та підлітків у середині серпня 2021 року - наприкінці серпня 2021 року ми отримали такі результати:

тільки до кінця серпня Інститут Пауля Ерліха (PEI) отримав 1228 повідомлень про побічні ефекти серед вакцинованих 12-17-річних підлітків, у яких «було виявлено як мінімум одну реакцію на вакцинацію». З них 58 зареєстрованих випадків, коли неповнолітні перенесли міокардит (запалення серцевого м'яза) або перикардит (запалення перикарду) одразу після вакцинації.

До кінця вересня в PEI вже було зареєстровано 1802 повідомлення про смерті після вакцинації COVID-19, включаючи п'ять випадків смерті дітей. Діти віком від 12 до 16 років померли від 2 до 24 днів після отримання вакцини від компанії Pfizer/BioNTech.

З вересня і жовтня 2021 року спостерігається підвищена смертність серед дітей і особливо підлітків (можливо також через самогубства серед молоді, які, як і багато іншого, дійсно замовчуються).

Протягом усього пандемічного 2020 року у світі не було жодної надмірної смертності, особливо, в Німеччині та Австрії. Але з вересня/жовтня 2021 року, після кількох місяців вакцинації з дванадцяти років і більше, у багатьох країнах із дуже високим рівнем вакцинації спостерігається надмірна смертність. Однак кількість людей, що померли від коронавірусу або разом з ним, залишилося незмінним. 

У недавній статті в газеті WELT педіатр Андреа Кріпп-Зельке розповідає про «новий» розпорядок дня в багатьох німецьких школах:

«На дошках з одного боку написані вакциновані, а з іншого невакциновані, які потім мають проходити регулярні тести перед усім класом. Є вчителі, які викликають дітей по одному і запитують їх про статус щеплення: ті, хто був вакцинований, отримують оплески, ті, хто не був, повинні виправдовуватися».

Ми всі є свідками чи учасниками великого масового психозу, колективного, людського та соціального провалу.

Припиніть робити здорових дітей хворими та об'єктом небезпеки, хвороб та смерті! Дайте дітям і молодим людям спокій і дайте їм жити! Дітям потрібні любов та близькість, а не примус та дистанція. Скасуйте маски! Поверніть їм їхню гідність і права. Дозвольте їм знову грати, співати, танцювати, святкувати, вчитися та сміятися від радості!

Ніщо в історії Європи, особливо за останні 150 років або близько того, не є очевиднішим, ніж той факт, що переважна більшість завжди помиляється (або дозволяє ввести себе в оману). І історія, особливо, європейська також неодноразово показує це: мутанти дегуманізації, такі як дурість, жадібність і зарозумілість, можуть завдати в тисячі разів більше страждань, поневірянь та смертей, ніж будь-який вірус чи епідемія.

Наші інтереси: 

Продовжуємо доносити правду щодо "страшного смертоносного вірусу" і показуємо, до якого абсурду дійшло. Захистити дітей від державної машини, яка поставила вакцинацію людей, в тому числі дітей, пріоритетом політики.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи