Зображення користувача Володимир Федько.
Володимир Федько
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Звернення Олександра Ткачука: УКРАЇНА ЗАГРОЖЕНА

Спецтема:

21 квітня ми обиратимемо президентом не одного з двох наших громадян – Петра Порошенка чи Володимира Зеленського, ми обиратимемо напрямки розвитку України.

На двадцять восьмому році державної незалежності український народ постав перед історичним вибором: або ми знаходимо у собі силу і далі продовжуємо йти самостійним шляхом, або втративши політичну адекватність і відповідальність, повторюємо ганебний заклик наших предків до варягів: «Земля наша велика і багата, а порядку в ній немає. Ідіть-но княжити і володіти нами». І це буде вибір ярма проти свободи.

21 квітня ми обиратимемо президентом не одного з двох наших громадян – Петра Порошенка чи Володимира Зеленського, ми обиратимемо напрямки розвитку України. У випадку Петра Порошенка, попри усі його недоліки, це стратегія, направлена на зміцнення держави, збройних сил, церкви і української культури, рух у бік європейської практики побудови суспільства.
У випадку обрання президентом Володимира Зеленського перед нами відкриються радикально інші перспективи. Будучи умілим комедіантом, він абсолютно незнайомий із формами державного управління. Цю неспроможність до керування державою заповнить його найближче оточення, яке, на жаль, складається із кримінальних і антиукраїнських сил.

І в дуже близькій перспективі усе це переросте в хаотичний грабунок всього, що до цього ще не встигли розікрасти, переділ власності, деградацію соціально-економічного сектору, зубожіння більшості людей і здачу національних інтересів воюючій з нами державі.

Хочу застерегти українських громадян від необдуманих, безвідповідальних кроків.

ЗВЕРТАЮСЬ до ПАТРІОТИЧНОЇ ЧАСТИНИ ВИБОРЦІВ

Хто голосував за Анатолія Гриценка, Ігоря Смешка, Руслана Кошулинського і Юлію Тимошенко, кого мотивує до дії не тільки корисливий особистий інтерес, але відчуття обов’язку перед Батьківщиною.

Друзі, час змагання за ваших кандидатів пройшов, усі претензії, зокрема й справедливі, що у вас нагромадились до Петра Порошенка, необхідно тимчасово відкласти в бік. Ми стоїмо перед загрозою, що управління нашою державою потрапить до рук виразно ворожих, антиукраїнських сил. За такого розвитку подій претензії до нинішньої влади видаватимуться дитячими забавами у порівнянні з тим, що нас чекає. Біографія, зв’язки, характер поведінки і реальний склад команди В.Зеленського дають нам підстави зробити жорсткий висновок, що наслідком його правління може стати руїна і остаточна ліквідація Української самостійної держави.

Наголошую, що ті, хто ратує «голосувати проти обидвох кандидатів», «або взагалі не йти на вибори» об’єктивно сприяють приходу до влади Зеленського і його команди. Вони публічно перейшли в стан ворожих Україні сил.

Усі патріотично налаштовані громадяни України – незалежно від національності і соціального статусу у цю тривожну хвилину мусять піднятись над вузьким партійним (корпоративним) егоїзмом, над особистими упередженнями до усвідомлення персональної відповідальності за долю українського народу і проголосувати за Петра Порошенка.



ЗВЕРТАЮСЬ до ТИХ, ХТО РАНІШЕ ГОЛОСУВАВ за В. ЗЕЛЕНСЬКОГО

Мені зрозуміла логіка вашого відторгнення нинішньої політичної системи в цілому. Ця система виросла із номенклатури колоніальної адміністрації УРСР. Політичного класу, що за володіння матеріальними благами продав ідеали, яким до цього поклонявся. Системи, що остаточно деградувала в період так званої приватизації, а насправді безсоромного розкрадання загальнонаціональної власності. Саме в цей час відбулось її зростання із організованим криміналітетом.

Два останні Майдани були спробою народу змінити напрямок розвитку України. Жертовність людей і їхня віра в краще майбутнє знов і знов зраджувалась владою і повертала колесо розвитку подій у стару колію. Наші надії на краще розсипалися у порох.

Зрозуміле ваше розчарування владою, ваша зневіреність у її здатності змінюватись, служити простим людям. Саме тому ви й проголосували за абсурдистську альтернативу – «клоуна на чолі держави».

Сьогодні важливо усвідомити, що висміювання влади і обирання влади – це два радикально різні акти. Голосуючи в першому турі за комедіанта В.Зеленського, ви висловлювали свою зневагу безсовісності влади і безсиллю опозиції. Попереджали її, що так вічно тривати не може. Обрання у другому турі комедіанта президентом України перетворить насмішку над владою у садомазохістське знущання над самим собою.

Важливо пам’ятати, що держава – це складний механізм управління, який вимагає спеціальної підготовки. Ви ж, наприклад, не сядете у літак, де за кермом пілота перебуватиме обнюханий кокаїном конюх? Якщо він навіть якимось чудом і злетить, то посадити літак точно не зможе. Пам’ятайте, коли розбивається літак, гинуть сотні людей, коли ж розіб’ється держава, постраждають мільйони. Усвідомте, що обрання президента це не помста скривджених людей, а свідомий вибір власного майбутнього.

Вибираючи В.Зеленського, ви вибираєте те саме, проти чого протестуєте, тільки незрівнянно гірше. Ви власноручно вручаєте важелі управління державою кримінальному середовищу, яке спроможне лише обкрадати вас.

Покращити життя в нашій країні неможливо одним махом, а лише внаслідок тривалої і важкої роботи усієї нації, а ось перетворити життя у суцільний кошмар можна легко, необдуманим розчерком одного пера. Тому голосуючи пам’ятайте, що за безвідповідальність доведеться відповідати не комусь десь там на стороні, а вам і вашим родинам.

Шановні співгромадяни, 21 квітня 2019 року відкладіть усякі справи, прийдіть і проголосуйте за Порошенка Петра Олексійовича.

Слава Україні!

Слава Героям!


Джерело:

Сторінка Олександра Ткачука у Фейсбук.



Наші інтереси: 

Обрати президентом Українця і Патріота!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Обґрунтована мотивація правильного вибору !

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода

Коментарі

Зображення користувача Ора Світла.
0
Ще не підтримано

Обґрунтована мотивація правильного вибору !

Усе проминає, за винятком Бога і Любові.
Григорій Сковорода