Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Демократи штовхають США до соціалізму, невігластва і диктатури - American Thinker

Категорія:

На підтримку божевільної політики висуваються найхимерніші і безглузді аргументи, і їх сприймають всерйоз навіть ті люди, у яких нема психічних відхилень або порушень роботи мозку.

Про це у своїй статті "The Democrats: The Party of Kremlin Dreamers" на American Thinker пише Олександр Марковський - старший науковий співробітник Лондонського центру політичних досліджень, консервативного аналітичного центру при Королівському коледжі в Нью-Йорку, який спеціалізується в царині національної безпеки, енергетики, аналізу ризиків та інших питань державної політики. Автор книг «Анатомія більшовика». 

У 1920 р. британський письменник Герберт Веллс відвідав Росію і взяв інтерв'ю у Володимира Леніна в Кремлі, де вони обговорювали майбутнє соціалістичної Росії. Після свого візиту Веллс написав глибоку книгу «Росія в пітьмі», в якій він називав Леніна «кремлівським мрійником».

Через сто років велика американська політична партія кремлівських мрійників переробляє знайомі марксистські аргументи проти капіталізму і відверто розкручує казки Леніна тут, у Сполучених Штатах.

Оскільки цей неосоціалістичний рух набирає обертів і гасла більшовицької революції розносяться від узбережжя до узбережжя, мільйони невдоволених дурнів і неосвічених жертв американської системи освіти не можуть дочекатися, щоб запалити цю країну і втілити п'янку спокусу марксизму, побудоване на обіцянках, міфах і грандіозній брехні. Соціалізм, що є антагоністичним до соціального порядку, на вершині якого стоїть свобода,  вимагає такої форми поведінки, яка не здатна підтримувати сама себе і тому потребує контролю, - що по суті є тиранією.

У своїй промові на церемонії вручення Нобелівської премії 1970 року з літератури Олександр Солженіцин барвисто описав взаємозалежність, яка існує між брехнею і тиранією:

"Нам не слід забувати, що тиранія не існує самостійно і не може існувати сама: вона неминуче переплітається з брехнею. Між ними є найбільш дієвий, найглибший з природних зв'язків: насильству нічим прикритися крім брехні, а брехні нічим втриматися крім як насильством".

Перший етап ідеологічного нападу втілює поєднання міфів і вигадок. Міфи представляють "богословський" аспект соціалістичної псевдорелігії - джерело переконання для справжніх "віруючих". "Вигадки" мають призначення відхиляти розум і приймати безліч переконань, які маси вважатимуть позитивними на підтримку егалітарної ієрархії цінностей.

Брехня набула статусу політичних принципів, що мають міжнародні та внутрішні наслідки. У багатьох випадках вони настільки далеко виходять за межі об'єктивної реальності, що здається, ніби ми досягли порогу, за яким відбувається відмова від здорового глузду і раціональних мотивувань. На підтримку божевільної політики висуваються найхимерніші і безглузді аргументи, і їх сприймають всерйоз навіть ті люди, у яких нема психічних відхилень або порушень роботи мозку: стіна не захистить наших кордонів, ідентифікація виборців позбавляє їх права голосу, бізнес не створює робочі місця, економічна нерівність є перешкодою для процвітання, розподіл багатства корисно для всіх, включаючи тих, чиє багатство буде розподілятися, і т. д. Що обурливіші і ексцентричніші ці ідеї, то більше висвітлення вони отримують в ЗМІ.

Багатогранний обман може приймати форму "наукових" теорій, таких як кейнсіанська економіка, вплив людини на зміну клімату, універсальний базовий дохід або дії, прийняті, мабуть, для загального блага, наприклад, масова міграція з країн Латинської Америки. Всі ці політики та дії мають одну спільну рису: скасувати закони природи та економіки для реалізації широких ідей політичної та економічної трансформації демократичної партії до соціалізму.

Це доходить до того, що люди стають алергічними до правди. Майже неможливо визнати, що ми невігласи, дурні і наївні. Надзвичайно боляче визнати, що нас обдурили ЗМІ, виборні посадовці та неписьменні політики, які зрадили нашу довіру і здобули владу через шахрайство, брехню та фальсифікацію виборів.

Ті, хто залишається розсудливим і усвідомлює  природу того, що відбувається,  і виступають проти цього, піддаються жорстоким і лютим нападкам з боку провідних ЗМІ, чия опозиція капіталізму та індивідуальній свободі є невід'ємною частиною ідеологічних переконань.

На момент написання цієї статті принаймні половина країни вже готова до другого етапу переходу до соціалізму - тиранії, в той час як інша пасивно спостерігає за тим, що відбувається з-за стіни свого невігластва.

Ми повинні запитати себе: невже той факт, що протягом останніх 250 років Америка перебувала далеко від світових потрясінь, позбавив нас розуміння уразливості власної республіки і крихкості конституційних обмежень? Невже соціалістична зараза підірвала наші цінності і послабила здатність розпізнавати небезпеку, що загрожує нам небезпека? Невже ми втратили те, що Олександр Солженіцин називав «мірою свободи»? 

Наші інтереси: 

Соціалізм = популізм. Популізм = соціалізм. Знати це і не допускати промивку мізків.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи