Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Те, що облудно назвали «демократичними цінностями», насправді є московським інструментарієм руйнування США

Спецтема:

Москва розпочала гібридну війну проти США в 1945 році. Згідно з її канонами, для підготовки деструктивного покоління потрібно 20 років. Чи щось відбулося в США у 1960-х роках? Ще й як відбулося!

160307ochyshchennya.jpg

Очищаємо себе і навколишній світ!
Очищаємо себе і навколишній світ!

Існують відомості про те, що у давнину люди володіли знаннями про психологічну зброю масового знищення. Ці знання ретельно оберігалися, адже їхнє поширення означало катастрофу цивілізації. 

Нині можемо точно сказати, що ці знання не зберегли, адже протягом останніх двох чи більше тисячоліть маємо видимі ознаки застосування психологічної зброї масового знищення. Про принцип її дії, структуру і послідовність розгортання докладно розповів у 1984 році колишній високопоставлений співробітник КГБ  Юрій Бєзмєнов – див.: Москва почала гібридну війну проти США одразу ж після Другої світової війни.

Головна ідея психологічної війни полягає у знищенні противника шляхом поступового і непомітного його розкладання із-середини. Нічого особливо вигадувати й не треба: досить активно підтримувати все негативне, яке завжди є в народі, і шельмувати все позитивне.

За допомогою відкритих і цілком легальних засобів інформаційного впливу виховується нове покоління, заражене програмами самознищення. На цей етап виділяється щонайменше 20 років. Один із методів масового розтління описано у статті Вікно Овертона: технологія знищення, або Як легалізувати що завгодно.

З метафізичної точки зору ведення такої війни є «неправильною конкуренцію». Це така змагальність, коли перевага досягається не за рахунок посилення себе, а за рахунок послаблення противника. Такі дії мають відверто антиеволюційний характер, спрямовані проти Творця Всесвіту і є проявом практичного сатанізму (арамейське слово «сатана» означає «противник»).

Москва розпочала гібридну війну проти США в 1945 році. Згідно з її канонами, для підготовки нового деструктивного покоління потрібно 20 років. Чи щось відбулося в США у 1960-х роках? Ще й як відбулося! Молодіжні бунти, «сексуальна революція» (статева розпуста), сплеск наркоманії, фемінізму, гомосексуалізму, сатанізму, пацифізму,  міжетнічних і міжрасових змішувань, масова пропаганда збочень і насильства, зростання популярності комуністичної ідеології, просування шкідливої їжі, рваного одягу, вакцинацій, абортів, «гендерів», порнографії та іншого сміття. Зверніть увагу: увесь цей непотріб цинічно назвали словом «демократія».

Згідно з законом росту, цей сатанинський зародок, укорінений Москвою в США, почав множитися і вихлюпуватися назовні. Ми з ним добре знайомі з початку 1990 років, коли простори СРСР залила хвиля інформаційної деструкції – як іноземного, так і власного виробництва.

З одного боку, одразу після проголошення української незалежності Москва почала гібридну війну проти України. Етапи цієї спецоперації чітко збігаються зі схемою КГБ, яку оприлюднив згаданий вище Юрій Бєзмєнов, і відповідають стандартним часовим періодам:

1) стадія деморалізації (від 15 до 20 років): олігархізація, прихід до влади Януковича і прискорене руйнування системи обороноздатності, освіти (Табачнік) і всього державного управління;

2) стадія дестабілізації (від 2 до 5 років): газові та продуктові війни, корупція, окупація інформаційного простору, «русскій мір», створення негативного образу України в іноземних ЗМІ;

3) стадія кризи (від 2 до 6 місяців): сепаратизм і відкрите військове вторгнення у Криму й на Донбасі. На цій стадії московський проект забуксував, оскільки були погано відпрацьовані дві перші стадії. Тому у 2015 році відбувся «захід на друге коло» – повторна і ретельніша деморалізація. Видимим проявом «виправлення помилок» є розширення застосування російської мови і посилення активності російської етнічної меншості – див. статтю Україна: дві мови, два народи, дві мети.     

З другого боку, паразитична влада в самій Україні активно тиражує інформаційну деструкцію для збереження свого панування. Події Майдану і розгортання в Україні добровольчого та волонтерського руху перелякали владну верхівку. Вся її діяльність протягом двох останніх років підтвердила, що українського народу вона боїться більше, ніж московських загарбників. Тому можна спостерігати, як зі всього світу збирається інформаційне сміття, посилюється і транслюється в Україні. Характерний приклад – проголошення епідемії і масова вакцинація дітей від поліомієліту лише на тій підставі, що десь на Закарпатті двоє циганських дітей чимось захворіли (і самостійно видужали).  

А чи США вели психологічну війну проти Москви? Так. Проте вона мала інший характер. У той час як багатонаціональна московська імперія докладала шалених зусиль для знищення національної свідомості, Сполучені Штати робили все можливе для її пробудження і посилення. Багато хто пам’ятає короткохвильові україномовні програми «Голосу Америки» і «Радіо Свобода», які нещадно заглушувалися московськими «глушилками».

Другим важливим напрямком інформаційної війни з боку США після розпаду СРСР стала системна діяльність з «випомповування мізків», тобто переманювання носіїв знань і технологічних секретів. Проте такі люди, переїхавши до США, отримали можливості для самореалізації. Частина з них вже повернулася в Україну, інші допомагають Україні із-за кордону.  

Тому інформаційна війна США проти Москви не йде в жодне порівняння з московською підривною діяльністю, спрямованою на повний розпад США і деградацію її населення.

Юрій Бєзмєнов говорить прямо: «Ініціатор цієї війни – світова комуністична система або світова комуністична змова». Зрозуміло, що головним її виконавцем і спонсором є Москва. Завдяки Москві діє світова мережа центрів, які просувають ліві ідеології та практики – від комунізму і соціалізму до анархізму (лібералізму) і сатанізму. В метафізичному сенсі, ліві – це ті, які протидіють Праву – природним законам і правилам, установленим добрим і святим Творцем Всесвітом. Тому ліві – це, в термінах Євангелія, діти диявола – противника Творця. Різниця між ними тільки в тому, що вони атакують природний порядок з різних напрямків – див.: Постіндустріальна держава громад та її вороги.

Гібридна війна лівих ідеологій проти вільного світу привела людство до катастрофи. Добра новина полягає в тому, що час дітей диявола закінчився. За інерцією процеси розпаду ще тривають, проте все більшої сили набувають життєтворчі процеси. А що сталося?

Сталося те, що в інформаційному суспільстві все важче застосовувати головний козир лівих – нахабну брехню. Сьогодні витягнуто на світло весь арсенал дітей диявола – від хуцпи (хули проти Святого Духа) до відпрацьованої моделі гібридної війни.  Світ вступає в епоху очищення від комунізму та його варіацій. Постіндустріальна формація несе нові вартості – див.: Щасливі лагідні, або Постіндастріал – епоха чесності.

Оскільки Москва може існувати тільки завдяки таємним операціям і нахабній брехні (див.: Третя війна з Росією: 6 таємних інструментів сталінізму), то закономірний прихід постіндустріальної формації означає неминучу ліквідацію Москви як центру світового зла.

Уже сьогодні маємо усвідомити просту істину: те, що сьогодні облудно називають «демократичними цінностями», насправді є московським інструментарієм руйнування США, України та інших держав вільного світу. Як уже було сказано вище, до цього інструментарію належать статева розпуста, наркоманія, гомосексуалізм, фемінізм, міжетнічні і міжрасові змішування, ліві ідеології, шкідлива їжа, алкоголізм, тютюнопаління, вакцинації, аборти, порнографія… До цього неповного переліку варто окремо додати диктаторську форму державного правління з її псевдовиборами, тобто технологіями маніпуляції натовпами.  

«Осиковим кілком» для московської імперії зла стане постіндустріальна цивілізація Міжмор’я – про це у статтях:

Людство йде до Великого Очищення.

Хай Буде!

Наші інтереси: 

Маємо підстави сміливо відкинути всю ту деструкцію, яку нині нахабно називають "демократичними цінностями". 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарний аналіз..Я би ще додав "слави" московському сатанату із гундяєвими і т.п..

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Гарний аналіз..Я би ще додав "слави" московському сатанату із гундяєвими і т.п..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Сергій Остапенко.
0
Ще не підтримано

Мабуть це було і є можливим завдяки головній помилці багатьох людей, що вони вважають себе поза Сущого. З цього витікає відсутність співпраці. Неможливо пояснити людині, що стоїть поза, що вона відповідальна за те, що відбувається всередині без нього.

Хай Буде!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Подібними розумуваннями ми скочуємося до стану, де всюди ввижаються "впливи Москви", "руки Кремля", "агенти Путіна". Давайте зі свого ока витягнемо колоду, а не шукатимемо тріски в інших...

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Нам нічого не ввижається. Москва справді має найрозгалуженішу систему агентури. Нещодавно з’явилися капітальні дослідження феномену московських мереж у Франції та Німеччині.

А що вже в Україні... Тут єдиний вихід - знесення всього нинішнього гадючника, створення нової системи і наповнення її новими людьми.

Андерс Фальке каже:
Подібними розумуваннями ми скочуємося до стану, де всюди ввижаються "впливи Москви", "руки Кремля", "агенти Путіна". Давайте зі свого ока витягнемо колоду, а не шукатимемо тріски в інших...

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!