Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Відбудуймо наші храми!

Світ:

Звернення Верховного Волхва та Кола Владик РВ РПВ до православних рідновірів та усіх людей доброї волі.
Шановні побратими та посестри!

З радістю повідомляємо Вас, що зусиллями Родового Вогнища Рідної Православної Віри придбано 50 сот. землі з метою спорудження Рідновірського Храмового комплексу. Зокрема, перший храм буде зведено на території Духовного Центру «Родосвіт», який знаходиться в с.Раштівці Гусятинського р-ну Тернопільської обл.

Це зручне місце розташування дає змогу постійно сприяти паломництв у людей до найбільших святинь Православних Рідновірів: гори Богит, Говда і Звенигора. Становлення духовного центру Родового Вогнища має стати справою честі для кожного православного рідновіра, бо уособлюватиме собою обитель нашого Православного Духу, нашої Праведної Душі. І як дух та душа явленої людини має тіло, так і дух Рідної Віри має мати своє помешкання. І більш гідного місця, як Священні Медобори, для його розміщення годі шукати.

Благословляємо голів Громад РВ РПВ щонедільно закликати рідновірів до сприяння розбудови Храмового Комплексу. Крім того, ми звертаємося за фізичною та фінансовою допомогою до всіх праведних людей, які усвідомлюють необхідність відродження нашого відичного Предківського Звичаю, нашої Священної Духовної Культури і звитяжного Слав’янського Духу.

Чільні духовні провідники вже будують центр особисто, за свої кошти, та цього дуже мало. На сьогодні ми потребуємо чесних і відданих сердець та працьовитих рук, адже роботи вистачає - від очищення території до безпосереднього будівництва. Тому ми запрошуємо організовані групи рідновірів від громад, поодиноких сповідників та інших праведних людей приїзджати у духовний центр та допомагати у його розбудові.

Перебування може бути як одноденним, так і багатоденним. Адміністрація Духовного Центру зобов ’ язується забезпечити помічників-паломників безкоштовним проживанням та триразовим харчуванням. Окрім того, після 8-и годинного робочого дня, буде проводитись навчання відичної мудрості, а у разі багатоденного перебування та допомоги - паломництво на Святі Гори.

Таким чином, ви зможете поспілкуватись з однодумцями та відаючими, відчути радість і задоволення від сумісної праці, яку наші предки називали толокою. Перебування на Святих Місцях, наповнення духом праведної праці додає сили, впевненості та відчуття власної значущості, надихає на великі звершення.

У цьому світі немає святішої роботи чи дії, ніж побудова Храму. Така богонатхненна праця очищає душу від карни та кривди і відкриває для неї шлях до Небес. Усі, хто так чи інакше долучиться до побудови Храмового Комплексу, будуть внесені у Золоту Книгу Священної Пам’яті, і за їх здоров’я, щастя та добробут будуть молитися під час кожного обряду у новозведенній Святині.

Рід Всевишній та Рідні Боги спостерігають за нами із Вирію, і благословляють нас щастям та перемогою. Тому кожна людина, що своєю щирою працею докладеться до побудови першого рідновірського Храмового Комплексу, буде винагороджена сторицею - дарами духовними та тілесними.

Ми щиро сподіваємося, що кожен з Православних Рідновірів стане прикладом для інших і своїм власним внеском та горінням вогню Сварожого у серці допоможе ствердженн ю Рідної Віри.

Отож, пам’ятаймо - хто будує Храм на землі, той будує для себе Храм на Небесах!

Слава Роду Всевишньому і усім Рідним Богам!

Для бажаючих допомогти фізичною працею:
контакт. тел 8 066 31 33 780 (Яровит Савицький), 8 067 77 39 072 (Дана Васильковська)

Для бажаючих допомогти фінансово:
Поточний гривневий рахунок
Одержувач: Релігійна громада Рідної Православної Віри «Стріли Стрибога»
МФО 315405
ЗКПО 34708361
р/р 26001052407262
к/р 26059052407719
Банк: Хмельницька філія ПриватБанку

З повагою,
від імені Кола Владик РВ РПВ,
Верховний Волхв Відичного Православ’я,
Голова Родового Вогнища Рідної Православної Віри
Володимир (Куровський)



В тему:

Шляхетність лицаря ТРИГЛАВА Православного Роду

У Києві побудували капище

Хоривичі - товариство паломників

Нашивка “Трипільський бик”

Чоловіча сорочка з козацькою зіркою (алатир)



В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи