Олена Каганець's picture
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Hits: 0

Зрадник Турчинов виконує волю Росії

Виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов є зрадником і виконує волю Росії, каже політолог і економіст Олег Соскін.

"Турчинов - зрадник. Він пов'язаний з Медведчуком і Путіним. Виконує волю іншої держави. Думаю, він взагалі є агентом російських спецслужб. Турчинов нічого не робить, а просто базікає. У найбільш критичні періоди Верховна Рада не працює другий тиждень. Це божевілля. Турчинов сьогодні навмисно паралізує засідання єдиного легітимного органу - Верховної Ради в умовах агресії з боку російських окупантів", - зауважив Соскін.

"Здійснена ціла низка злочинів проти українського народу і держави. На сьогоднішній день Верховна Рада не прийняла рішення про націоналізацію російських активів на території України. Український кордон не закритий. Українська армія жодним чином не відновлена і не вийшла на російсько-український кордон. Не зрозуміло, як така підозріла фігура очолила Верховну Раду. Це була якась змова", - додав експерт.

Соскін звинуватив Турчинова в тому, що Україна втратила Крим.

"Турчинов напряму винен в тому, що захоплено Крим. Винен, що Януковичу вдалось втекти і його не спіймали. Турчинова, Авакова і Наливайченка потрібно негайно відсторонити від влади. Турчинов у мене працював помічником у 1993-94-х році, коли я був радником прем'єр-міністра Кучми. Тому добре його знаю. Відомо, що Турчинов пов'язаний з величезною купою корупційних схем і скандалів ще за часів, коли він працював у Тимошенко першим віце-прем'єром. Вважаю, що Турчинов - це гаманець Тимошенко. Через нього йдуть ресурси, він тримає кадри, зв'язки з різними кримінальними структурами і бізнесом", - резюмував Соскін.

Нагадаємо, нардеп Анатолій Гриценко публічно звернувся до в. о. президента Олександра Турчинова і закликав його піти у відставку.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Кращий коментар

Світ Зелений's picture
0
No votes yet

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Comments

ДЗен ДЗелень's picture
0
No votes yet

Кого обрати замість Турчинова?

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

Онука Сагайдачного:)

Світ Зелений's picture
0
No votes yet

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Анатолій Висота's picture
0
No votes yet

Попереду вибори Президента - і Турчинов відійде, ЯК РОСА НА СОНЦІ.

Леонід Українець's picture
0
No votes yet

А хто прийде?

https://t.me/ETEPHET

Альберт Саїн's picture
0
No votes yet

А хто конкретно балатуватиметься в кандидати ПУ?