Зображення користувача Світ Зелений.
Світ Зелений
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гриценко: Турчинов вчинив державну зраду

Лідер «Громадянської позиції», нардеп від «Батьківщини» Анатолій Гриценко звинуватив виконуючого обов'язки Президента України, спікера Верховної Ради Олександра Турчинова та інших лідерів країни у державній зраді. На його думку, саме бездіяльність нової влади стало не тільки причиною анексії Криму Росією, а й загрожує подальшим розпадом України. Гриценко закликав Турчинова скласти з себе повноваження.

Вище керівництво України по відношенню до Росії вибрало стратегію «мирний наступ». Вони вже робили це, стоячи на сцені Майдану. Чим це закінчилося, ми вже знаємо.

У керівництва України сьогодні немає ніякого плану. Його не було ні вчора, ні позавчора. Немає його і на завтра. Вони не вірять ні в свої сили, ні в народ. Коли вони стояли там, на сцені, і говорили «наш протест мирний» і називали провокаторами тих, хто пішов на Грушевського, народ їм не повірив. Народ не послухався їх і пішов. Зніс владу. На жаль, з жертвами, але зніс. І вийшло, що народ посадив у крісла всіх тих, хто стояв на сцені. І вони сидять і читають ту ж мантру. Ось як вони зливали Майдан, так вони сьогодні зливають країну.

Сьогодні все вже стало ясно. За Конституцією України Президент (сьогодні - Турчинов Олександр Валентинович) є гарантом, в тому числі, територіальної цілісності України. І Президент ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ (хоче він того чи ні) забезпечити національну безпеку, територіальну цілісність, недоторканність кордонів. Але Турчинов нічого цього не забезпечує. 

Анатолій Гриценко на громадському ТБ

Це вже абсолютно ясно. І завтра величезна частина території України разом з мільйонами людей може опинитися в іншій державі. Я говорив з Турчиновим і офіційно і неофіційно - і бачив, що ніякі рішення по захисту держави не приймаються. І нагадав йому, що невиконання своїх обов'язків, а саме - небажання віддавати наказу військам на проведення антитерористичних та інших дій - особисто розцінюю як ФАКТ ДЕРЖАВНОЇ ЗРАДИ.

Людина, яка не забезпечує безпеки держави, не виконує своїх обов'язків, така людина має піти.

Я отримую тисячі повідомлень щодня. Загальний вміст і зміст яких - ЧОМУ МИ НІЧОГО НЕ РОБИМО? Чому керівники країни кинули напризволяще військових у Криму? Що нам завтра робити, коли нас почнуть виселяти десятками тисяч?

Нехай вони вийдуть на пряму гарячу лінію - Турчинов, силовики - і поспілкуються з людьми. Але вони бояться.Вони закрилися.

Все, що говорить Тенюх, Ярема, Яценюк, все це ниття з приводу російського переваги - це МАРАЗМ. Немає жодних 200000 російських військових і бути не може. Це якийсь ... людина ... перерахував усі війська аж до Уралу. Керівництво країни просто не знає, чим вони володіють.

Наприклад:

А) Авіаційна бригада винищувачів в Івано-Франківську. Сім винищувачів МІГ-29. Чого вони там стоять до цих пір?

Б) Місто Стрий (Івано-Франківська область) - зенітно-ракетний комплекс. Комплекси БУК М-1, С-300 ... Чого вони там стоять? Захищають від поляків? Усі комплекси мобільні. Передислокація займе 10 годин.

В) Львівський і Запорізький авіаремонтні заводи за два тижні не взяли в ремонт або на техобслуговування жодного літака. Чому? Кожен минулий техобслуговування літак - плюс одна бойова одиниця. Луцький завод з ремонту двигунів - жодного двигуна не поставили .... І таких прикладів не злічити.

І я розповім вам, що далі станеться. Путін, бачачи, що немає ніякого опору, піде вглиб країни. І тоді народ візьметься за зброю. І знову будуть жертви. Багато жертв. Грузія, коли на неї напали, чітко показала свою позицію. Вони розірвали відносини з Росією. І вистояли.

Сьогодні рішучі дії України є єдиним чинником, який може підстьобнути США і Британію - гарантів безпеки України - до більш рішучих дій.

Якби у нас не забрали США і Британія ядерну зброю, ніяка «Раша», ніякої Путін не сунулися б і близько. Але вони у нас ядерну зброю відібрали. І гарантували безпеку. Але в цієї влади з ними розмовляють на напівзігнутих. І радіють, коли їм пайки обіцяють.

А народ хоче, готовий і хоче захищати Батьківщину. Люди йдуть до військкоматів, стоять там в чергах. Потім їх відправляють додому. Халатність, службова невідповідність - ось статті кримінального кодексу для характеристики сьогоднішньої влади. Для всіх цих Турчинова, яценюків і всіх тих, хто зі сцени Майдану пересів у крісла.

Не можна залишати на полі бою своїх солдат!

На Майдані зі сцени виступали Кличко, Порошенко, Яценюк та інші. І коли арештовували Автомайдан та інших, всі кричали: Злочинна влада повинна звільнити! Що сталося сьогодні? Кинули солдатів в Криму. Це означає деморалізацію прикордонників, армії, прокуратури ... Керівники країни сьогодні здали всіх наших людей у ​​Криму і здають всіх інших громадян України.

----------------------------------------------------------------------------------

На своїй сторінці в Facebook Гриценко опублікував Публічне звернення до Президента Турчинову:

Олександр Валентинович, пропоную Вам зробити відповідальний вчинок: написати заяву про добровільне складання Вами повноважень голови Верховної Ради, і як наслідок - повноважень Президента - Верховного головнокомандувача Збройних Сил.

Вам самому і всім вже ясно, що Верховний головнокомандувач, тим більше в нинішніх екстремальних умовах - не Ваше покликання.

Вкажіть в заяві поважну причину (хвороба, психологічна втома або сімейні обставини) - Рада проголосує - і йдіть з Богом ...

Нарешті, згадайте нашу з Вами бесіду напередодні Майдану, коли Ви сказали: "Ось вийде на свободу Юля, я взагалі відійду від партії та політики, займуся чимось більш цікавим і гармонійним для мене - служба в Церкві, написання книг" ... Пам'ятаєте?

Займіться, Олександр Валентинович, - і Вам від цього буде легше і гармонійніше, і всій нашій країні.

Чому звертаюся публічно?

Після нашого з Вами останньої розмови "очі в очі" про план протидії агресії і Вашої подальшої нерішучості і бездіяльності - зустрічатися і переконувати Вас в закритому режимі більше не бачу сенсу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи