Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Китай може згубити Америку – мільярдер-втікач Гуо Венг про таємну війну проти США

Китайський мільярдер-втікач Гуо Венг стверджує, що США заполонили  китайські шпигуни. Зовсім недавно він дав своє перше інтерв'ю американській пресі. 

Він поговорив з представником інтернет-видання Free beacon, що займається випуском новин. Гуо покинув свою батьківщину два роки тому і з тих пір проживає в Нью-Йорку. За словами заможного втікача, в даний час більше 25 тис. фахівців китайської розвідки ведуть безперервне спостереження за Америкою, роздобуваючи найрізноманітнішу інформацію.

Мільярдер став одним з основних обвинувачів комуністичного Пекіна в корупції, шпигунстві і безпринципності. Гуо Венг стверджує, що і в світі повзуча китайська експансія набуває все більш широкого розмаху. Але особливо інтенсивно це відбувається на території Сполучених Штатів, де діє велика кількість агентів спецслужб Піднебесної. 

Крім 25 тис. китайських розвідників на Пекін працює більше 18 тис. завербованих громадян США. Немає такої сфери державної і приватної діяльності Америки, куди не прагнули б проникнути агенти китайських спецслужб.

Американська преса вважає, що не можна не довіряти словам втікача - у нього були досить тісні зв'язки з низкою великих керівників китайських розвідок, оскільки особливістю сучасного Китаю є тісний зв'язок представників державного та приватного секторів.

Гуо заявив своїм співрозмовникам, що після приходу до влади в Компартії Китаю в 2012 році Сі Цзіньпіна активність китайської розвідки в США істотно зросла. До цього періоду в Америці працювало від 10 до 20 тис. спецагентів. Саме стільки фахівців працювало на розвідувальної ниві в США протягом майже 50 років. 

Як оголосив китайський олігарх, вони вели розвідку в так званому оборонному режимі. Їх головним завданням було просто вивчення Америки. А після того, як Сі став генеральним секретарем партії, декорації різко помінялися, «оборонна розвідка» перетворилася в наступальну. 

Він також додав, що китайські розвідники «готові знищити США», і вони цілком спроможні зробити це. 

Співпрацюють з китайською розвідкою особи, що є не просто китайськими іммігрантами, які симпатизують своїй колишній батьківщині. Серед них багато американців, непатріотичними діями яких рухає жага наживи. Такі люди, вважає китайський бізнесмен, продаючи за гроші свою країну, можуть бути гранично безжальні і жорстокі.

До 2012 року на збір розвідданих китайські спецслужби щорічно витрачали не більше 600 млн дол. У 2012-му партійне керівництво КНР вирішило різко розширити свою розвідувальну мережу в США. «Деякі з них були відправлені в якості студентів, бізнесменів, а деякі як іммігранти. Всього було направлено 5 тис. чоловік. Крім того, вони підготували від 15 до 18 тис. агентів в самих Сполучених Штатах », - сказав Венг. 

Своїх агентів китайська розвідка вербує не тільки серед осіб азіатського походження або етнічних китайців, що мають американське громадянство. Вона вербує і представників латиноамериканських країн, що проживають в США, афроамериканців, кавказців і т. д. У роботу йдуть практично всі нації.

Гуо сказав, що, по зовсім недавно отриманим даним, сьогодні щорічний бюджет китайської розвідки коливається в межах від 3 до 4 млрд дол.

Відзначено і той факт, що американській контррозвідці не вистачає професіоналізму в протидії китайській розвідці, оскільки вони не в повній мірі володіють знаннями про спецслужби КНР. 

«Ви не знаєте, які організації в Китаї відповідальні за відправку цих шпигунів, як вони управляються і для якої мети. І США повинні поглянути на шпигунство з боку Китаю з точки зору законності. 

Китайські методи такі, що Сполучені Штати не завжди їх розуміють. 

Ці шпигуни, коли приїжджають в США, можуть спати з будь-ким, вони можуть підсипати отруту в келих вина, щоб убити вас. Вони абсолютно безпринципні і безсовісні», - сказав Гуо. 

Бізнесмен заявив, що найбільша небезпека для Америки полягає в тому, що «китайська шпигунська система проникла в кров американського оборонного відомства з їх вірусами і всім іншим». «Очевидно, ситуація стає все більш і більш небезпечною», - підкреслив олігарх.

На його думку, США при зборі розвідувальної інформації в надмірному обсязі покладаються на технічні засоби. А ось Китай надає перевагу агентурній розвідці, засилає в Америку десятки тисяч шпигунів. Пекін працює і над тим, щоб зіштовхнути США з режимами-ізгоями, такими як Північна Корея та Іран.

«Так що в бою між шахраями і джентльменами шахраї завжди будуть перемагати, тому що джентльмени борються цивілізованими методами. А шахраї не користуються цивілізованими методами ведення війни. Я люблю свою націю. Я люблю свою країну, але ненавиджу Комуністичну партію, - заявив Гуо. 

- По-перше, вся торгівля, яка ведеться між Північною Кореєю і Китаєм, йде через родичів правлячої сім'ї. Американці повинні розуміти, що в Китаї править не нормальний уряд. Ви повинні дивитися на нього як на мафіозну організацію. 

По-друге, щоб зрозуміти Китай, американці повинні вивчати родичів правлячої еліти в Китаї. Коли ви дізнаєтеся інтереси цих впливових осіб, а також членів їх сімей, тоді ви зрозумієте, як діє режим».

Олігарх також висловив надію на те, що загроза, яка насувається, в особі комуністичної системи Китаю, змусить керівництво США прокинутися від сплячки.

«Я думаю, що все людство буде стояти перед серйозними проблемами. Нинішній підхід американської правлячої еліти рівносильний самогубству», - сказав Гуо.

Основною метою китайських спецслужб, стверджує мільярдер, є крадіжка технологій військового призначення. 

Він каже, що агенти розвідки «купують» високопоставлених урядовців, а також вербують представників політичних і ділових кіл, які можуть допомогти Пекіну в укладанні вигідних угод. Найбільше Гуо побоюється того, що китайським агентам вже вдалося впровадити різне шкідливе програмне забезпечення в критично важливі складові американської інфраструктури. 

Крім того, його турбує факт, що китайським шпигунам вдалося ґрунтовно заглибитись у американський бізнес і встановити близькі контакти з великими представниками ділових кіл і з урядовими постачальниками американської зброї. 

Джерело

Наші інтереси: 

В бою між шахраями і джентльменами шахраї завжди будуть перемагати. З шахраями треба говорити на їхній мові і рубати в корені. Не можна допустити, щоб Китай домінував. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Очевидний висновок: стаття ілюструє, що домінування Китаю у його існуючий формі правління - це подальше крокування світом спотвореної комуністичної ідеї, за ширмою якої приховують свої реальні прагнення правлячі "комуністичні" клани.

Але мене на тлі цієї статті ще більш хвилює, які плани реалізуються зараз Китаєм стосовно України? Чи воюємо ми зараз здебільшого проти Росії, чи проти вже сформованого Російсько-Німецько-Китайського альянсу?

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Цитата:
Наші інтереси:
В бою між шахраями і джентльменами шахраї завжди будуть перемагати. З шахраями треба говорити на їхній мові і рубати в корені. Не можна допустити, щоб Китай домінував.

Тобто, також стати шахраєм?

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Якщо джентльмени бачать шахраїв, то у війні між джентльменами і шахраями перемагають джентльменами.

Андрій Ясун каже:
Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Наші інтереси:
В бою між шахраями і джентльменами шахраї завжди будуть перемагати. З шахраями треба говорити на їхній мові і рубати в корені. Не можна допустити, щоб Китай домінував. </blockquote>

Тобто, також стати шахраєм?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

Значить, джентельменам потрібен механізм (зброя) протистояння шахраям. Бо назвати шахрая шахраєм - тільки півділа. Він може навіть образитися. Це як жида назвати жидом, чи негра - негром.
То може цей механізм - не говорити з шахраями на їхній мові, а вибити їм з рук зброю? Або як наші олігархи мислили заробити на дерибані України, а тепер побачили, що їм вигідніше, якщо Україна переможе...

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Найкращою зброєю проти шахраїв-паразитів є чистота і природність організму.Держава як біосоціальний організм повинна мати свою ефективну імунну систему проти пройдисвітів.Коли у здоровий організм людини потрапляє вірус чи глист,то через деякий час паразит стає ресурсом для здорового організму... так само повинно бути і у нормальній країні...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Богдан Коломієць.
0
Ще не підтримано

Очевидний висновок: стаття ілюструє, що домінування Китаю у його існуючий формі правління - це подальше крокування світом спотвореної комуністичної ідеї, за ширмою якої приховують свої реальні прагнення правлячі "комуністичні" клани.

Але мене на тлі цієї статті ще більш хвилює, які плани реалізуються зараз Китаєм стосовно України? Чи воюємо ми зараз здебільшого проти Росії, чи проти вже сформованого Російсько-Німецько-Китайського альянсу?

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

За неофіційними повідомленнями китайці інвестують кошти в нерухомість окупованого півострова.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Згідно з даними Бюро перепису населення США, в 2017 році в США проживало понад 5 мільйонів китайців, що складає 1,5% населення США.

Джерело: Asian alone or in any combination by selected groups

Все, що робиться з власної волі, – добро!