Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 4
  • Переглядів: 4

ЄС розпочав розслідування збільшення смертності дітей від 700% до 1600% після схвалення вакцини від COVID

Категорія:

Світ:

ЄС змушений розпочати загальноєвропейське розслідування щодо збільшення від 700% до 1600% надмірної смертності серед дітей з моменту схвалення EMA (European Medicines Agency) вакцини проти COVID для дітей. 

The Exposé провело ексклюзивне розслідування.

29 серпня 2022 року було виявлено, що офіційні показники смертності в Європі приголомшливо зросли на 691% серед дітей. Це сталося в період до 33-го тижня 2022 року (до 15 серпня), оскільки Європейське агентство з лікарських засобів (European Medicines Agency) продовжило дозвіл на екстрене використання вакцини проти Covid-19 компанії Pfizer для дітей у віці від 12 до 15 років у травні 2021 року.

До цього рішення Європейського агентства з лікарських засобів смертність серед дітей у 2021 році була нижчою за очікувану. Але після отримання дозволу на екстрене використання вакцини, виявилося, що надмірна смертність серед дітей до кінця року зросла на 1599%, що викликає глибоке занепокоєння, якщо порівняти з середнім показником за 2017-2020 роки.

Через три тижні після розслідування, EuroMOMO, яка надає статистичні дані, була змушена офіційно визнати підвищену надмірну смертність серед дітей і розпочала загальноєвропейське розслідування можливих причин.

The Exposé провело своє дослідження, використовуючи дані, опубліковані EuroMOMO у своєму бюлетені за 33-й тиждень 2022 року.

ЄвроМОМО не згадує про підвищену смертність серед дітей віком від 0 до 14 років. Однак, через три тижні після розслідування вони були змушені це зробити.

ЄвроМОМО зрозуміло, що змушене нарешті розслідувати, чому так багато дітей помирає по всій Європі, але при цьому вдалося до фальсифікації і змінило свою базову лінію: тобто всі дані про надмірну смертність з 2017 по 2022 рік були змінені з моменту розслідування на 33-му тижні. Це зроблено для того, щоб штучно зменшити серйозність кількості надмірних смертей серед дітей у віці від 0 до 14 років.

The Exposé пише, що це легко доводиться завдяки "WayBackMachine", який є інтернет-архівом більшості сторінок, доступних у всесвітній мережі.

Через вкрай підозріле рішення EuroMOMO змінити базову лінію одночасно з початком загальноєвропейського розслідування надзвичайного зростання надмірної смертності серед дітей після рішення Європейського медичного агентства схвалити вакцину від Covid-19 для дітей, The Exposé терміново проведе ще одне розслідування щодо зростання надмірної смертності на основі зміненої базової лінії.


21 вересня 2022 року в Єропарламент було подано офіційний запит: Excess deaths among children: an apparent increase of 700–1 600 % (Надмірна смертність серед дітей: явне збільшення на 700–1600 %).

Наші інтереси: 

Розслідування впливу вакцинації на смертність.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вакцини, особливо, від К-19, це отруйний коктейль, який не рятує, а калічить і вбиває.

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Вакцини, особливо, від К-19, це отруйний коктейль, який не рятує, а калічить і вбиває.

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Звісно, психопати все нахабно заперечують, проте правдива інформація поступово поширюється. Ось відписка щодо запиту євродепутатів: Joint answer given by Ms Kyriakides on behalf of the European Commission

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Тут якась неточність. Що означають ці відсотки? 100 відсоткова смертність, це коли всі діти померли. А що таке 700% ?

Зображення користувача Володимир Щербина.
0
Ще не підтримано

Збільшення на 700% - це збільшення у 8 разів.

Творю, отже існую.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Надлишкова (надмірна) смертність – це кількість смертей, що перевищує середні значення за попередні роки. Наприклад, якщо в популяції протягом минулих років умирало по 100 дітей, а протягом наступного року вмерло 800. Це збільшення на 700%.

Володимир_Самотий wrote: Тут якась неточність. Що означають ці відсотки? 100 відсоткова смертність, це коли всі діти померли. А що таке 700% ?

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!