Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українські старшокласники здобули «золото» та «срібло» на Міжнародній олімпіаді з інформатики

Світ:

Міжнародна олімпіада з інформатики відбулась в Ірані. Золоту медаль вдалось вибороти учню 11 класу навчально-виховного комплексу «Голованівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка – гімназія» (Кіровоградщина) Антону Ципко.

А одинадцятикласник Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів Станіслав Томаш повертається додому зі «сріблом». Таку ж нагороду отримав і учень 10 класу Харківського навчально-виховного комплексу № 45 «Академічна гімназія» Ілля Коваль, повідомляє Міністерство освіти і ануки України. 

Цьогоріч  Міжнародна олімпіада з інформатики проходила у місті Тегеран (Іран) з 27 липня до 4 серпня.  На ній змагались 318 учасників із 84-х країн світу.

Нагадуємо, що українські школярі у липні вже ставали призерами інших міжнародних олімпіад. На змаганнях з хімії, математики і фізики вони вибороли 14 медалей, а з біології  - 4. Попереду у них ще 3 олімпіади – з географії, астрономії та екології, які пройдуть у серпні-листопаді. 

Міжнародна олімпіада з інформатики стартувала ще 1989 року. Представники України у ній беруть участь протягом 25 років. За цей час українські школярі здобули 8 золотих, 24 срібні та 44 бронзові нагороди.

Наші інтереси: 

Наші діти - талановиті. Державі потрібно сприяти молодим українським талантам і спрямовувати державні кошти на кращих, а не на гірших (утримання різних соціальтних паразитів).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи