Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Українці і американці разом ремонтуватимуть літаки ЗСУ

ДП "410-й завод цивільної авіації" та американська корпорація Rockwell Collins підписали меморандум про співпрацю. Про це інформує прес-служба ДП "Укроборонпром".

Rockwell Collins спеціалізується на виготовленні та розробці цифрових, електронних систем для авіації, а також іншої авіоніки.

"Досягнуті домовленості дозволяють значно розширити можливості заводу, який є одним із провідних підприємств авіаційного кластеру "Укроборонпрому" та спеціалізується на ремонті літаків та двигунів. Саме на цьому заводі нове життя отримують військово-транспортні літаки, які знаходяться на озброєнні ЗСУ", - йдеться у повідомленні.

Підписання меморандуму відбулось на міжнародній виставці "Зброя та безпека-2017", яка стартувала 10 жовтня у Києві, де "Укроборонпром" демонструє досягнення оборонно-промислового комплексу України, а також поглиблює військово-технічну співпрацю з міжнародними партнерами.

Наші інтереси: 

Україна розвиває власну авіаційну промисловість. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи