Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Трамп пригрозив призупинити роботу уряду США, якщо демократи не проголосують за закон про охорону кордонів

Категорія:

Президент США Дональд Трамп заявив, що допустить припинення роботи федерального уряду, якщо Демократична партія не проголосує за законопроект про охорону кордонів. Про це він написав у Twitter.

"Я буду готовий до "шатдауну" уряду, якщо демократи не дадуть нам голосів за безпеку кордонів, що включає і Стіну! Необхідно позбутися лотереї, системи "ловити і відпускати" і, нарешті, перейти до системи імміграції на основі якості! Нам потрібні хороші люди, які приїжджають в нашу країну!", - заявив Трамп.

 

 

Нагадаємо, президент США підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою через п'ять днів після інавгурації, але Конгрес досі не виділив необхідні гроші.

У січні Сенат США не зміг узгодити новий бюджет, через що федеральні міністерства і відомства припинили роботу і в країні почався так званий "шатдаун".

У разі "шатдауну" керівництво США змушене припиняти нормальну роботу, а багато категорій держслужбовців, включаючи деяких співробітників спецслужб і апарату Білого дому, відправляються у відпустку без збереження виплат.

 

Наші інтереси: 

Трамп стоїть на захисті національних інтересів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ласкаво просимо до церкви програмістів Aryan Softwerk

Стартап Aryan Softwerk запрошує ІТ-фахівців спільноти Народний Оглядач до освоєння ринку самоорганізації арійських церков

Метою «церкви програмістів» Aryan Softwerk є колективне досягнення Царства божого шляхом розробки софту для самоорганізації шляхетних духовних демосів – арійських церков. Розробка церковного софту –...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Від саботажників треба звільнятися!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Від саботажників треба звільнятися!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!