Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В чому полягає місія адміністрації Трампа у відносинах з Росією? Помпео пояснює

Категорія:

Спецтема:

Держсекретар США Майк Помпео вважає, що місія адміністрації президента Дональда Трампа у відносинах з РФ полягає у тому, щоб "підняти ціну" за дії Кремля і змусити його зупинити підрив західної демократії. Про це він сказав в інтерв'ю CBN.

"Існує довга історія, десятиріччя зусиль з боку РФ, спрямованих на підрив західної демократії", - підкреслив держсекретар та нагадав, що тривалий час це робив Радянський Союз.

"Я не очікую, що це зупиниться. Місія нинішньої адміністрації полягає в підвищенні ціни за дії Росії таким чином, щоб спробувати стримати їх.

Ми дивимось з відкритими очима на зусилля РФ підірвати західну демократію. Ми будемо робити все, що від нас залежить, щоб зупинити їх", - наголосив Помпео.

"Діюча адміністрація США є надзвичайно жорсткою по відношенню до РФ. Ми пишаємося цим, і я впевнений, що ми продовжимо робити це, оскільки російська поведінка все ще залишається такою, що не відповідає хорошим відносинам між нашими країнами", - додав він.

Як повідомлялось, президент США Дональд Трамп заявив, що може стати найгіршим ворогом Володимира Путіна "з усіх, які у нього коли-небудь були", якщо відносини між США і Росією не налагодяться.

Під час зустрічі з президентом РФ президент США Дональд Трамп не визнав незаконну анексію Криму - про це Путін заявив на спільній прес-конференції з Трампом у Гельсінкі.

 

Наші інтереси: 

Адміністрація Трампа не має жодних ілюзій щодо Росії. І це добре!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Для ліваків усіх гатунків, сексуальних збоченців і ледарів, що звикли роками жити на різні домомоги, він дійсно поганий.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

По всій Європі мусується лише одна догма: Трамп - поганий. Чому і чим поганий ніхто навіть зусилля не прикладає, щоб пояснити. Але хтось активно цю думку просуває. Бачив світлину, де зробили йоршик для миття унітазу у вигляді трампової голови і назвали "бідний унітаз".

Si vis pacem, para bellum

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Для ліваків усіх гатунків, сексуальних збоченців і ледарів, що звикли роками жити на різні домомоги, він дійсно поганий.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Сергій Стецько.
0
Ще не підтримано

Нам завжди цікаво читати про Президента США Дональда Трампа.
Наскільки він цікаво і нестандартно себе поводить, і наскільки просто і відверто несолідно виглядають його т. зв. "опоненти".
Але нас радує те, що позиція щодо України у Трампа дуже жорстка. Що і підтвердив Помпео.
Радує і те, що якісь події навколо Трампа, постійно підказують йому про важливість для Європи саме УКРАЇНСЬКОГО геополітичного чинника (ресурсу, компоненти).
Тим більше, що ми на сьогодні є свідками народження Нової Європи, центром якої стають східні держави - і в першу чергу Україна та Польща.
Такий політично-наційний союз до смерті лякає Росію і Німеччину, Францію, тощо.
Але саме Трамп і його адміністрація сприяють такому народженню Нової Європи.
З новими цінностями, з захистом білої людини і нацональних ідентичностей.
Зустріч Трампа з Путіним була спрямована на те, щоб відчути Вову зблизька ще раз.
Ми пригадуємо телевізійну передачу Трампа - на американському ТБ - де він відбирав з великого числа кандидатів перспективних менеджерів найвищого рівня керівництва. Зміст передачі і сила випробувань, а найбільше відчуття саме Трампом кандидата - просто вражали. Було видно, наскільки він потужний лідер.
Ви думаєте - при зустрічі з вовою пу... Президент США Дональд Трамп втратив свої аналітичні і магічні здібності? ...

Ми завжди успішні!