Зображення користувача Ія Подолянка.
Ія Подолянка
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Світи моє сонце

 "Сонячне сплетіння називають "сонцем" тіла, тому що воно є центром, пунктом розподілу енергії, створюваної тілом. У сонячного сплетіння є заклятий ворог - страх. Страх змушує людей боятися минулого, сьогодення і майбутнього, самих себе, своїх друзів і ворогів, всього і всіх. Коли страх буде знищений успішно і повністю, наше світло засяє, хмари розсіються, і ми знайдемо джерело сили, енергії і життя.                                                                                                                           

Що зумовило написання цієї статті                                                                                      

Я заглянула у блог Леоніда Українця, щоб прочитати його вірші. Попутно прочитала "Майстер-ключ" "галопом по Європі". Він мене зацікавив, але освоєння цього інструменту відклала на невизначений час (ох ця прокрастинація), І нарешті настав благословенний момент, коли я силою волі зосередилась на глибшому осмисленні матеріалу, що міститься в "Майстер-ключі". 

Працюючи щоденно над цим джерелом (а це дійсно джерело в повному розумінні цього слова), я дізналась багато нового й цікавого для мене. Освоєння істинних знань приносило мені радість, духовну насолоду, природно, що я захотіла поділитися з близьким оточенням - дітьми, родичами, друзями. Однак, вони прочитали, як я перший раз, мотивуючи, що багато матеріалу.          

А я читала і перечитувала, я "смакувала" кожне слово. Мені згадалась одна притча: "Учитель дав завдання учневі - дізнатись, що таке бамбук. Учень пішов у зарості бамбука. Через рік учитель пішов шукати учня і знайшов учня, який сидів у чагарнику із бамбука, хитав тілом в такт з бамбуком і не хотів іти додому. Він дізнався, що таке бамбук".

Цікаве зауваження перекладача "Майстер-ключа" на українську мову Леоніда Українця: "Ця книга не для того, щоб читати. Ця книга для того, щоб працювати. Продовженням слів є наші справи".                                                                        

Книга містить 24 уроки. Після кожного уроку дає вправи. Виконання їх обов'язкове. Тільки це дасть результат, бо Існує зовнішній і внутрішній світ людини. Зовнішній - видимий, внутрішній - невидимий. Зовнішній світ ми усвідомлюємо раніше, внутрішній значно пізніше. Внутрішній світ дуже важливий. Перш, ніж обставина, подія, предмет з'являться у зовнішньому світі, вони існують у внутрішньому.  

Все, що можна уявити, можна досягти, казав Джон Кехо. І не тільки він. Для цього в нас є матеріал і інструмент. Матеріал - пластичний розум (Всесвітній розум, Всесвітня свідомість, торсійне поле, Світловий потік), інструмент - наша думка.

Із зовнішнім світом нас пов’язує об'єктивний, свідомий розум, а з внутрішнім - суб'єктивний або підсвідомий розум. За допомогою об’єктивного розуму ми приймаємо рішення, здійснюємо фізичні дії, підсвідомий керує функціями життєзабезпечення організму, в ньому існують емоції, здібності тощо.

Свідомий розум керує підсвідомим. Свідомий розум дає завдання підсвідомому, а підсвідомий шукає шляхи і засоби вирішення цього завдання. Якщо скористатися термінологією фізики, то можна сказати, що Пластичнй розум (Всесвітній розум, Світловий потік) володіє статичною енергією (потенціальною енергією), а думка - кінетичною. Думка - це творча дія.                                    

Думка збуджує пластичний розум. Вона є динамічною фазою розуму (ніби рух розуму). Всесвітня енергія володіє безмежними можливостями, а ми є частина цієї енергії. Тож і ми теоретично володіємо безмежними можливостями. Чим у більшій мірі ми визнаємо присутність в нас цієї  енергії (а інакше не може бути, бо ця енергія пронизує все і всіх), тим більший прояв цієї енергії в нашому житті. Як лупа, збираючи промені в одній точці, акумулює велику кількість сонячної енергії, так і думка, зосереджуючись на певній меті за допомогою підсвідомості, досягає її.

Я зупинилась на деяких положеннях "Майстер-ключа". Хто захоче більше дізнатись і використовувати для здійснення своїх бажань, які не йдуть в розріз з природним правилом, хай попрацює сам на сам з "Майстер-ключем".

Я хочу виділити один абзац, який справив на мене колосальне емоційне враження:

"Спинномозкова система - це орган свідомого розуму, а симпатична - орган розуму підсвідомого. Спинномозкова система - канал, по якому ми отримуємо свідоме сприйняття від фізичних почуттів і керуємо рухами тіла. Центр цієї нервової системи - головний мозок.

Центр симпатичної системи перебуває в гангліонічній тканині за шлунком, відомий як сонячне сплетіння. Це канал розумової дії, що підсвідомо утримує життєві функції організму.

Зв'язок між двома системами здійснюється через блукаючий нерв, що виходить з мозкової ділянки - як частини свідомої системи - до грудної клітини, відгалужуючись до серця і легенів. Нарешті, проходячи через діафрагму, він (нерв) втрачає оболонку  і з’єднується з нервами симпатичної системи, зв'язуючи разом обидві системи і роблячи людину фізично єдиною сутністю.                                                                                                      

Сонячне сплетіння називають "сонцем" тіла, тому що це центральний пункт розподілу енергії, постійно створюваної тілом. Це дуже реальна енергія, і "сонце" теж дуже реальне. Енергія поширюється нервовою системою в усі частини тіла і викидається в атмосферу, що огортає тіло!  Важливо знати, як дозволити світлу сяяти, як створювати цю енергію. У сонячного сплетіння є заклятий ворог - страх. Страх змушує людей боятися минулого, сьогодення і майбутнього, самих себе, своїх друзів і ворогів, всього і всіх. Коли страх буде знищений успішно і повністю, наше світло засяє, хмари розсіються, і ми знайдемо джерело сили, енергії і життя".    

Для мене ці слова були, як вибух Наднової, як світло тисячі сонць.

Найважливіше, що я засвоїла з цих уроків.

Я не раз читала, що такий-то підключився до Всесвітнього Розуму, і вважала, що це можливо для декого. Виявляється, що ми всі рівні перед "законом". Я вважала, що Всесвітній розум сам по собі, а я десь збоку. Виявляється, що це не так. Всесвітній розум проходить через кожного. І от я сиджу або стою і привчаю себе до думки: ось він цей потік, цей розум, ця свідомість проходить через мене. Виникає відчуття захищеності.

Не всі уроки опрацьовані мною, це перший етап, перший крок. Тим, хто не почав працювати з "Майстер-Ключем", раджу розпочати цю роботу.

Вдячна Ганелу за створення "Майстер-Ключа" (в кого він реінкарнував), вдячна Леоніду Українцю за переклад на рідну мову, вдячна Ігорю Каганцю, що спрямував мне в "бамбуковий" ліс. 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так пані Ганна..Вибух НадНової це неперевершене враження...

Вірю в те, що розумію.

Коментарі

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Так пані Ганна..Вибух НадНової це неперевершене враження...

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Пані Ганно, вітаю з появою такої гарної й цінної статті! Оцінюю її в 10 галів. Помітив, що механізм дії ДУМКИ розкривається в таких словах: Думка - це творча ія.

Думка збуджує пластичний розум. Вона є динамічною фазою розуму (ніби рух розуму). Всесвітня енергія володіє безмежними можливостями, а ми є частина цієї енергії. Тож і ми теоретично володіємо безмежними можливостями. Чим у більшій мірі ми визнаємо присутність в нас цієї енергії (а інакше не може бути, бо ця енергія пронизує все і всіх), тим більший прояв цієї енергії в нашому житті. Як лупа, збираючи промені в одній точці, акумулює велику кількість сонячної енергії, так і думка, зосереджуючись на певній меті за допомогою підсвідомості, досягає її.