Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 18
  • Переглядів: 22

«Щасливі приязні, бо вони успадкують Землю» – 5 настанов Доброї Новини для проходження крізь «пляшкове горло»

Категорія:

«Євангеліє Ісуса Хреста, сина Божого» написане для всіх часів і народів, але передусім для сучасного білого людства, яке з початку 2021 року проходить крізь «пляшкове горло» еволюційної кризи. Тобто головним адресатом Доброї Новини є саме ми й наші сучасники. На це вказує принаймні п'ять фактів.

211208vyhid.jpg

Першість проходу, брама Переходу
Першість проходу, брама Переходу

Попередня стаття: Генетичний форсаж, або Коли закінчиться ковідний терор

1. Туринська плащаниця

Найголовнішою вказівкою на головного адресата євангельського послання є «п’яте євангеліє» – Туринська плащаниця. Вона є згаданою в Євангелії тканиною, в яку Йосип Ариматейський і Нікодим загорнули тіло померлого Ісуса Хреста. Це матеріальне свідчення вдалося «прочитати» тільки завдяки високим технологіям розпізнавання зображень, тонкого хімічного аналізу, комп’ютерного сканування в різних спектрах та 3d-моделювання. Це все технології кінця 20-го століття. Завдяки їм ми дізналися про атлетичну статуру Ісуса та його зріст (180 см), виявили на його очах мідну монету, викарбувану Пилатом у 30 році н. е., а також з’ясували, що плащаниця несе на собі відбиток як фізичного, так і енергетичного тіла Ісуса в момент його воскресіння.

Будь-яке послання пишеться тій людині, яка спроможна його прочитати. Якщо лише в наші часи вдалося прочитати «п’яте євангеліє», значить ми і є головним адресатом Доброї Новини. Подібним чином шкільний підручник для 10-го класу можуть переглядати і першокласники, проте вони мало що з нього зрозуміють.

2. Пророцтво про очищення «пшениці» від «куколю»

Другий важливий факт полягає в тому, що лише в наш час вдалося очистити Добру Новину від фальшивих вставок і зібрати чотири євангелія в цілісний текст. Це ще одна вказівка на те, що Євангеліє призначене нинішньому кризовому людству. Люди попередніх століть могли його сприймати лише фрагментарно, невиразно й поверхово – подібно до згаданих вище першокласників.

Понад те, очищення Євангелія є виконанням Ісусового пророцтва про відділення пшениці від куколю. Час виконання цього пророцтва Ісус позначає терміном «жнива»: «Тоді він відіслав народ і прийшов додому. І підійшли до нього його учні й кажуть: Виясни нам притчу про кукіль, що на полі. Він у відповідь сказав їм: той, хто сіє добре зерно – це син людський; поле – серце людське; добре зерно – це слово боже; кукіль – це лукавство; ворог, що його посіяв – це діти диявола; жнива – це кінець епохи; женці – це діти божі. Так, як збирають кукіль і у вогні палять, так само буде при кінці епохи» (Матвій 13.36–40). Ісус відверто говорить про кінець епохи (еону, циклу) – гелленською συντέλεια αἰῶνός. Тобто очищення Доброї Новини та її адекватне розуміння людьми відбудеться в період переходу від старого циклу до нового.

Очищення Євангелія відбудеться одночасно з очищенням людства та його великим оновленням. І ми вже знаємо, як воно відбудеться, тому що процес почався. Велике оновлення відбувається стандартним способом – протисканням крізь «пляшкове горло». В Євангелії цей еволюційний прийом позначається терміном «вузька брама».

Ефект пляшкового горла в ковідній кризі


3. Вузька брама – це еволюційне «пляшкове горло»

Третій важливий факт – це виконання євангельського пророцтва про «вузьку браму»: «Входьте вузькою брамою, бо простора брама й розлогий шлях, що веде до погибелі, і багато ним ходять. Але тісна брама й вузький шлях, що веде до життя, і мало таких, що його находять» (Матвій 7.13-14). Загадкові слова, адже яким чином зручний, широкий, рівний шлях, доступний для широких мас, веде до погибелі? Теологи не мають ясної відповіді. Проте ці слова набувають чіткого, конкретного і однозначного сенсу в контексті нинішнього напруженого протискання білого людства крізь «еволюційну горловину».

Вузьким шляхом нині йдуть «шляхетні» (в термінах Хосе Ортеги-і-Гассета), «арії» (ті ж «шляхетні» в традиційній термінології), вони ж «фрівакси» («вільні» в сучасних термінах). Цей «вузький шлях» потребує напруження, проте він веде шляхетну частину людства до продовження їхнього життя і продовження їхньої культурно-генетичної лінії.

Натомість широким шляхом йдуть «вакси» («масові люди»), тобто ті, що піддалися терору владних психопатів і погодились на колективну самоліквідацію, бо хочуть бути «як усі». Цей шлях веде до погибелі, причому не в метафоричному сенсі, а прямому – йдеться про реальне фізичне вимирання. Ті, що прагнуть будь-якою ціною врятувати своє життя, втратять його. «Чудодійні вакцини» виявилися уколами смерті.

Як бачимо, Ісусова настанова про «вузьку браму» («пляшкове горло») набуває конкретного і практичного сенсу. І це ще одна вказівка на те, що Добра Новина призначена для тих кризових часів, коли почнуться «жнива» і для більшості людей усе виглядатиме дуже погано.

Але чому так сталося? Як люди опустилися до такого ганебного стану? Ісус одразу ж дає пояснення.

4. Психопати – тварини в людській подобі

Після пророцтва про вузьку браму одразу ж дається нове пророцтво: «Стережіться лжепророків, що приходять до вас в овечій одежі, а всередині – хижі вовки. Ви пізнаєте їх за їхніми плодами. Хіба збирають виноград з тернини або з будяків – смокви? Так кожне добре дерево родить гарні плоди, а лихе дерево – плоди погані. Не може добре дерево приносити плодів поганих, ані лихе дерево – плодів добрих. За їхніми плодами, отже, пізнаєте їх» (Матвій 7.15-20).

Досі ця настанова також сприймалася метафорично, мовляв, є лицемірні люди, які видають себе за добрих, а насправді є злими. Сьогодні ж ми розуміємо, що йдеться про речі цілком конкретні, які точно відповідають реаліям «кінця епохи». Річ у тім, що за своєю природою люди не є «хижими вовками»: в людині від народження закладені потужні механізми стримування від заподіяння шкоди іншій людині. Ці механізми працюють за допомогою вроджених інстинктів, культурних норм та голосу совісті. Понад те, крізь усе Євангеліє проходить тема високої гідності людини, а Ісус офіційно називав себе не інакше як «сином людським».

То хто ж такі «хижі вовки»?

Хижі вовки в овечій одежі – це психопати, тобто антисоціально налаштовані людиноподібні тварини, по-науковому – Гомо інтеліс. Саме вони поводяться як соціальні хижаки – про це відверто говорить уся психіатрія. «Психопат є хижаком людства» – переконує Анджей Лобачевський. «Психопати – це соціальні хижаки» – підтверджує Роберт Хаер. Особливість поточного моменту в тому, що психопати почали діяти дуже активно, нахабно і відверто, відтак виразно показали свою хижу сутність. Головними чинниками їх активізації є сучасна деструктивна масова культура і втрата народами контролю за своїми панівними верхівками. Так що настанова Ісуса щодо «хижих вовків в овечих одежах» стосується передусім сьогодення, яке і є євангельським кінцем епохи.

А хто такі «лжепророки»? Застосування Ісусом цього слова також не є метафорою.

Почнімо зі слова «пророк». Пророк – це той, хто рече, тобто віддає усні накази. Від слова «ректи» (наказувати) походить слово «рекс» (лат. rex), яким називали монархів, верховних керівників і найвищих жерців.

Пророцтво – це формулювання того, що обов’язково треба зробити. Цим пророцтво відрізняється від прогнозу, тобто передбачення того, що може відбутися, якщо нічого спеціально не робити. Наприклад, «пророцтвами» гальські друїди називали розроблені ними стратегії.

Отже, пророк – це той, хто ставить високі цілі й указує на реалістичні шляхи їх досягнення. Відповідно, лжепророк ставить хибні цілі та збиває на хибні шляхи, що ведуть до погибелі.

Нинішні психопати не просто паразитують на людстві, як це вже тривало тисячі років. Нині вони віддають людям деструктивні накази і брутально штовхають їх на самознищення. «Хижі вовки в овечих одежах» – це психопатичні лжепророки вакцинаційного геноциду. Попри наявність інтелекту, вони не мають свідомості, тому це євангельське пророцтво дуже точне – ми маємо справу не з людьми, а з людиноподібними хижаками, зіпсованими інтелектуальними тваринами.

5. Хто успадкує Землю

Це найважливіше запитання: хто пройде крізь еволюційну «вузьку браму»? Відповідь дає Ісус Хрестос у ще одному пророцтві: «Щасливі приязні, бо вони успадкують землю» (Матвій 5.4). Тут Ісус вживає геленське слово πραεῖς – читається «праеіс» – споріднене зі старослов’янським «приꙗзнь», що значить «дружня прихильність». В українських перекладах Євангелія помилково вживається слово «лагідні», хоча навіть за звучанням (фоносемантично) воно суттєво відрізняється від дзвінкого, активного, енергійного «приязні».

Пояснимо, що слово «лагідні» походить від давнього арійського слова «лага», що вживалося для позначення води або водного потоку. Так, від слова «лага» походять: «лагідний» і «ласкавий» – м’який, податливий; «плавати» – рухатися у воді; *lada – слабкість, м’якість, лагідність; «ладія» – човен; брит. Lagy – вода; «лаба» – річка (поширена назва річок в Європі), норвежське lagu – озеро; лат. lacus – озеро, вода, джерело; лагуна –  виокремлена мілководна частина океану чи моря, «Ладога» – назва озера, руна Лагуз – «вода».

На відміну від слова «лагідні», що сприймається як «пасивні, покірні, податливі», слово «приязні» (дружелюбні, привітні) з його дзвінким звуком «Р» несе вібрації енергійності, активності, перемоги. Саме так і треба сприймати застосоване Ісусом слово «праеіс» у настанові «щасливі приязні, бо вони успадкують землю».

Але що це означає – «успадкують землю»? Згідно з «Тлумачною Біблією», «Ісус говорив не про те, що приязні успадкують святу землю, Палестину, а взагалі землю, стануть господарями землі, всесвіту». Сьогоднішні події проходження людства крізь «пляшкове горло» підтверджують це тлумачення.

Спільнота «ваксів» («масових людей») піддалася ковідному психозу, злякалася і почала колотися вакцинами. Страх знищує душу, вакцини знищують плоть. Особливо це стосується нинішніх надзвичайно агресивних препаратів, від яких вмирають навіть здорові, молоді люди. Багаторазова вакцинація, на яку вже погодились «вакси», робить їх якщо не мертвими, то хворими і безплідними. Такі не успадкують землю.

Натомість спільнота «фріваксів» (вільних, шляхетних) чинить опір ковідній диктатурі, зберігає бадьорість духу, оздоровлюється природними засобами, організується у громади. У них нема ненависті до «ваксів», оскільки «фрівакси» поважають право кожної людини вільно обирати засоби для власного оздоровлення. Шляхетні не знищують себе вакцинами, натомість захищають свої переконання, оберігають себе і своїх дітей.

«Шляхетні» – це і є ті приязні, які успадкують землю. Завдяки енергійності, організованості, дружелюбності та оптимізму, вони пройдуть крізь вузьку браму і оновлять свої народи.

П’ять настанов для Великого Переходу

1. Туринська плащаниця підтверджує правдивість Доброї Новини, вказує на головного адресата євангельського послання і дає найважливішу настанову – відновлювати зв’язок з внутрішнім богом та його невичерпною енергетикою.

2. Фактичне очищення чотирьох євангелій від ворожих вставок та їх об’єднання в цілісне Послання вказує на те, що Жнива Господні настали і пора сміло застосовувати євангельські настанови для успішного подолання еволюційного «пляшкового горла» – «вузької брами».

3. Крізь «вузьку браму» пройде меншість, тому не треба оглядатися на більшість, яка рухається у прірву.

4. Знищення більшої частини білого людства здійснюють психопати – несвідомі людиноподібні тварини, «хижі вовки в овечих одежах», тому необхідно їх виявляти і усувати від влади.

5. Для проходження крізь еволюційну «вузьку браму» необхідна приязність – дружня солідарність білих людей.

Хай Буде!

Продовження: Діти Божі та діти диявола, або Хто такі фарисеї, психопати, рибоголові та рептилоїди згідно з Євангелієм

Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Так. Приязні!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Так. Приязні!

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Головним захистом від усієї цієї "ковідної м'ясорубки" є правильний світогляд. Ті, які вважали, що "світогляд на хліб не намажеш", пішли під ніж.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Найважче - усвідомити, що ковідно-вакцинна істерія призвела до іншого пророцтва Ісуса Хреста: що в одному домі будуть розділені три на два і два на три. У цьому світлі непросто залишатися приязним, і, зрештою, питання ширше, воно з'явилося раніше за "ковід" і "вакцини" проти нього. Що ж робити?

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це доведена вставка, тому вона не може бути пророцтвом Ісуса Хреста. Навпаки, це облуда лжепророків.


34. Не думайте, що я прийшов принести мир на землю. Не мир прийшов я принести на землю, а меч. 35. Я прийшов розлучити чоловіка від його батька, дочку від її матері і невістку від її свекрухи. 36. І ворогами чоловіка будуть його домашні (Матвій 10.34-36).

Костянтин Струк каже:
Найважче - усвідомити, що ковідно-вакцинна істерія призвела до іншого пророцтва Ісуса Хреста: що в одному домі будуть розділені три на два і два на три. У цьому світлі непросто залишатися приязним, і, зрештою, питання ширше, воно з'явилося раніше за "ковід" і "вакцини" проти нього. Що ж робити?

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Так, визнаю, що я знову шукаю виправдання - чому в моїй родині насторожено сприйняли ідею Живого Слова, мого небажання їсти м'ясо, а зараз темою розбрату стали ще й щеплення. Причому, виглядає так, що мама під мене "підкопується" - шукає потрібні аргументи. Я ж натомість зайняв позицію глухої оборони.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Доречі, а чи не можна встановити на сайті систему перевірки орфографії? Типу такої, що на Українській правді, щоби виділити помилку й надіслати?
У цій статті:

Цитата:
що може відбутися, якщо нічого спеціально не роботи.

Правильно: робити.

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Костянтине, дякую за пропозицію! Поміркуємо над цим.

Костянтин Струк каже:
Доречі, а чи не можна встановити на сайті систему перевірки орфографії? Типу такої, що на Українській правді, щоби виділити помилку й надіслати?
У цій статті:Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">що може відбутися, якщо нічого спеціально не роботи.</blockquote>

Правильно: робити.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

А, ще в Добрій Новині сучасні вакцинаційні події називалися Спокусою... І, в цій статті дуже добре показано, навіщо вона потрібна...

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Так, вакцинація – це спокуса. Недавно бачив рекламний щит: "Хочеш щастя? Вакцинуйся!".

До речі, слово диявол означає "спокусник, брехун, наклепник".

Микола Стригунов каже:
А, ще в Добрій Новині сучасні вакцинаційні події називалися Спокусою... І, в цій статті дуже добре показано, навіщо вона потрібна...

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Юлія Гаркуша.
0
Ще не підтримано

Намагалася вслухатися в слово «приязність». «При» в якості префікса означає «наближення», «приєднання», «знаходження біля чогось». «Яз», «Я» - це внутрішнє «Я», як «втілена духовна сутність». Ість» - це «бути» . Тобто «приязність» сприймається як стан єдності з власною духовною сутністю. Стан дбання про неї і любові до неї, як сказав Ісус, всім серцем , всією душею, всією силою і всім розумом . Чому саме приязні успадкують Землю? Тому, що ті, хто знаходяться в єдності з власною духовною сутністю, знаходяться в єдності з Творцем, тобто перебувають у стані гармонії. А як відомо, перемагають у цивілізаційній боротьбі не сильніші, а гармонійніші.