Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Samsung уже цього року випустить смартфони, які гнуться і складаються

Південнокорейська компанія Samsung знайшла спосіб виділитися серед інших виробників електроніки. Компанія випустить складаний смартфон – який гнеться і складається. Він буде з OLED-екраном і з'явиться вже в цьому році.

У Samsung підтвердили інформацію, яка тиждень тому зʼявилася в ЗМІ.

«У 2018 року ми будемо виділятися на тлі конкурентів, випускаючи передову продукцію, таку як складані OLED-смартфони», – підтвердили представники компанії під час підбиття фінансових підсумків останнього кварталу 2017 року, додавши, що процес розробки триває.

Точної дати випуску смартфона в Samsung не називають, щоб не було ризику зірвати терміни.

У 2017 році компанія отримала рекордну виручку – $250 млрд. Складаний смартфон, за задумом розробників, має зміцнити становище Samsung у ніші дорогих смартфонів.

Вперше Samsung згадував про те, що розробляє гнучкий смартфон, ще в червні 2016 року. Пізніше повідомлялося, що прототипи будуть зроблені з двох жорстких 5-дюймових OLED-дисплеїв, з'єднаних одним шарнірним механізмом. Очевидно, саме цей продукт буде запущено в масове виробництво.

Нагадаємо: наприкінці минулого року телефон, який буде гнутися не завдяки шарнірам, а завдяки гнучкості екрану, запатентувала Apple.

Між тим американська компанія Royole вже представила настільки гнучкий смартфон, що його буквально можна обернути навколо зап'ястя.

Наші інтереси: 

Технології на службі людини - все для зручності!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи