Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Провідний вірусолог Роберт Мелоун прогнозує Велике пробудження у відповідь на Велике перезавантаження

Категорія:

Світ:

Людей постійно електризують маніпуляціями з боку мейнстримних медіа, які кричать про "Велике перезавантаження" від Всесвітнього економічного форуму. Якщо людство визнає свою взаємопов’язаність і важливість громади, цілісності та людської гідності в цей момент історії, ми отримаємо Велике пробудження у відповідь на Велике перезавантаження.

dr-robert-malone.jpg

Robert Malone

Цього року неодмінно відбудеться "Велике пробудження".

Відомий вірусолог і першовідкривач мРНК доктор Роберт Мелоун, чия чесність у викритті шкідливого впливу експериментальних вакцин Pfizer і Moderna призвела до цензури його у Twitter, YouTube і Facebook, сказав, що населення веде інформаційну війну з мейнстримними медіа, які нав'язують наратив від Біг Теху та Біг Фарми, пише NaturalNews.

"Ця повномасштабна медійна війна, інформаційна війна, політична війна 21 століття, якої ми ніколи не бачили раніше, координується глобально", – сказав Мелоун дописувачці ZeroHedge Крісті Лей.

Він сказав, що його підбадьорює зростаюче усвідомлення населенням справжніх намірів та обмежень Великого перезавантаження, а також те, що зміна нефункціональної структури управління зверху вниз у великих установах буде одним із помітних результатів цього визнання.

"Якщо людство визнає свою взаємопов’язаність і важливість громади, цілісності та людської гідності в цей момент історії, ми отримаємо Велике пробудження у відповідь на Велике перезавантаження, – сказав Мелоун. – До мене приходили люди, розповідаючи про Велике перезавантаження. І я думав тоді про це як про божевільну розмову, але потім – все це задокументовано, потім ви бачите, як це розгортається. Ось воно – і вони цим пишаються. Вони цього не приховують", – сказав Мелоун.

Мелоун зазначив, що зростають докази того, що вакцини є шкідливими та потенційно смертельними. Мелоун, який спеціалізується на вірусології та вакцинах, фактично винайшов технологію мРНК, яку використовують Pfizer і Moderna.

Він описав масову вакцинацію як беззаконну і яку необхідно припинити. "Я вважаю, що ніхто не повинен зобов'язувати вакцинуватися експериментальними продуктами, – сказав Мелоун. – Я вважаю, що це абсолютно суперечить Нюрнберзькому кодексу, Гельсінській угоді, Загальному правилу, звіту Бельмонта тощо. Це – беззаконна поведінка і крапка".

Визнаючи те, що він не готовий бути в центрі уваги, попри інсайдерський погляд на політику в медицині, Мелоун переконаний, що в усьому світі координується контроль над інформацією.

Бувши студентом останнього курсу Каліфорнійського університету в Девісі у 1980-х, Мелоун сказав, що скептично ставився до того, чи буде створений Новий Світовий Порядок, прочитавши книги про транснаціоналізм.

Виявилося, що це відбувається сьогодні. "Ми бачимо, як це відбувається в реальному часі й таким чином, що національний суверенітет, уряди стають все більше і більше неактуальними. Знаєте, це те, із-за чого люди повинні прокинутися. Це не про вакцину. Вакцина – це симптом".

Наші інтереси: 

Розуміємо, що вакцинація – це спосіб контролю через так звані паспорти вакцинації ("паспорти здоров'я", "зелені перепустки" тощо). Щоб поновлювати контроль, вимагатимуть вакцинуватися кожні 270 днів (в Європі вже на рівні закону, в Україні також змавпували). Прокидаємося! Пробуджуємо близьких та друзів! Протистоїмо мейнстрімним медіа-брехунам.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи