Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 20
  • Переглядів: 21

«Велике перезавантаження» Клауса Шваба: фінансовий розвиток чи соціалістичний крах

Для людей підготували плани з обов'язкової вакцинації, введення цифрових грошей, а також плани реалізації контролю з боку великих корпорацій.

У швейцарському місті Давосі з 25 по 29 січня цього року проходив (у віртуальному форматі) Всесвітній економічний форум. На ньому зібралися відомі політики та представники бізнесу з різних країн для обговорення найважливіших проблем, що стосуються світової економіки та соціальної сфери. Цього року однією з ключових тем була "велике перезавантаження", через яке Клаус Шваб, засновник форуму, хоче ініціювати "четверту промислову революцію". 

Нагадаємо, що Всесвітній економічний форум був заснований ще у 1971 році. "Батьком" форуму став бізнесмен з Німеччини К. Шваб. Сьогодні існує близько тисячі різних компаній, які займаються фінансуванням форуму. У 2011 році в технічному університеті Цюриха було проведено дослідження, в результаті якого вдалося визначити, що серед цієї тисячі компаній є 147 великих корпорацій, які контролюють практично всю економіку світу. Більшість цих компаній належать до фінансового сектору.

Форум має тісні відносини з Китаєм, вони тривають вже досить довго. Важливість цих відносин підтверджується тим, що в Пекіні у 2006 році був відкритий новий офіс форуму. А починаючи з 2007 року в Китаї проходить конференція під назвою "Літній Давос", що організовується щорічно. Головним керівником форуму в Пекіні є Олів'є Шваб, син засновника Клауса Шваба.

Організація має хороші відносини з китайським урядом, що і дозволило форуму почати ділову активність в цій азійській країні. Як відомо, в Китаї влада належить комуністичній партії. Тепле ставлення Шваба до китайського лідера Сі Цзіньпіна підтверджується тим, що у 2017 році Шваб назвав його рятівником вільної світової торгівлі. В цьому ж році Цзіньпін став почесним гостем форуму.

Знаючи все це, ви повинні не забувати й про те, яку репутацію має комуністична партія Китаю і які дії чинили та продовжують чинити комуністи. Численні порушення прав людини, переслідування інодумців, анексія Гонконгу, геноцид уйгурів — все це на совісті китайських комуністів.

Так що краще критично ставитися до ідеї "великого перезавантаження" і постаратися як слід розібратися, що насправді може за нею ховатися.

 

 

 

Наші інтереси: 

Поширювати правду про реальний стан речей і про те, що приховують від нас під виглядом "турботи" про наше здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До дій КПК ще можна додати - використання рабського труду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Коментарі

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

До дій КПК ще можна додати - використання рабського труду.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!

Зображення користувача Микола Стригунов.
0
Ще не підтримано

І, ще - співпраця з кланом Рокфелерів. Рокфелери є головним співвласником Apple. А, на фабриках Apple у Китаї саме і використовують труд рабів. Також, клан Рокфелерів є головним співвласником Rio Tinto. Австралійська корпорація Rio Tinto створила новий метод безкокcового виробництва чавуну. Дуже складний утраіндустрійний метод HIsmelt. Одним із співвласників цього проекту є Китай. Натомість, дуже простий, майже так само енергетично вигідний метод виробництва чавуну Ausmelt, був викуплений Рокфелерами, та, тепер є знищеним ними.

Якщо прагнеш чуда - створюй його!