Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

COVID-19 виявився величезним обманом, здійсненим ЗМІ – The Washington Times (США)

Коли буде зроблено "розтин" того, що висвітлювалося засобами інформації про COVID-19 (і це буде зроблено), стане зрозуміло, що вірус не був чумою (яким його малювали ЗМІ). Це – навіть не грип у поганий рік. SARS-CoV-2, який спричиняє COVID-19, вбив 56 749 американців станом на кінець квітня.

20050802.jpg

Media Virus Illustration by Greg Groesch/The Washington Times

Це – не добре. Але це не так вже й погано, як в сезон грипу 2017-2018, коли загинуло понад 80 000, пише The Washington Times.

Але про що попереджали всі "експерти" лише кілька тижнів тому? Вони прогнозували смерть 1,7 мільйона американців; потім вони переробили моделі (на цей раз, мабуть, ввівши ще кілька «фактів») і сказали про 100-240 тисяч померлих. 

Зараз основна модель, на яку покладається Коронавірусна група Білого дому, передбачає близько 70 000 загиблих до кінця серпня.

І для цього ми закрили економіку США ?!

Коли коронавірус прокотився по Китаю, потім по Європі, потім повсюди, американські ЗМІ, задихавшись і майже радісно, повідомляли про кожну жахливу кількість потерпілих. Зрозуміло, що їхні рейтинги злетіли, звичайно, коли вони лякали "до чортиків" кожного американця, багато з яких останні 40 днів залишалися вдома, а виходили з дому лише для того, щоб купити туалетний папір, але навіть тоді від страху вдягали маски та ходили навшпиньки.

Навіть коли США починають знову відкриватися спираючись на дані, які показують набагато нижчий рівень летальності, ніж повідомлялося  ЗМІ продовжують повідомляти про те, що вони вважають страхітливими числами щодо смертельного вірусу.

Це не так. COVID-19 в гіршому випадку поганий грип. І ЗМІ повинні відповідати за те, що вони розповідали нам інакше.

Коментар НО: 

В Україні від COVID-19 на 58-й день так званого карантину (тобто на 8.05.2020) померло 361 особа. Від грипу і пневмонії протягом січня цього року в Україні померла 621 особа. І це – без так званого карантину, і це – за місяць, а не за 58 днів.

Задля цього "карантину" закрили економіку, транспортне міське і міжміське сполучення, позбавили людей, які працюють на себе, а не отримують зарплату з держбюджету, можливості заробляти собі на життя, заборонили дітям і дорослим гуляти на свіжому повітрі в парках, лісах і біля водойм. Заради цього перерозподілили державний бюджет і виділили 64,7 млрд. грн. на "боротьбу з коронавірусом".

Наші інтереси: 

Розуміти, що афера з COVID-19 має бути розглянута "під мікроскопом".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи