Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 11

Ми вже ніколи не повернемося до нормального життя, – доктор Шваб та його мрії

Людство готують до тотального цифрового контролю. Відомі політики активно пропагують четверту індустріальну революцію д-ра Шваба. У Світовому економічному форумі, засновником та керівником якого є Клаус Шваб, сьогодні налічується понад 1000 різних організацій. В більшості своїй це – величезні та добре відомі корпорації, кожна з яких має оборот у кілька мільярдів доларів.

201211doktorzlo.jpg

Доктор Зло (англ. Dr. Evil)
Доктор Зло (англ. Dr. Evil) – головний лиходій серії комедійних фільмів «Austin Powers»

Крім того, у засновників і керівників форуму спостерігаються тісні та дуже теплі взаємини з китайською владою. Напевно, не потрібно уточнювати, що влада в цій країні належить комуністам. Вони не соромляться шпигувати за громадянами Китаю, використовуючи для цього відмінно розвинений апарат стеження, пише Велика Епоха.

Темпи дигіталізації ростуть, відомі політики та громадські діячі активно пропагують четверту індустріальну революцію і тотальну роботизацію. Багато факторів, в тому числі й "пандемія коронавірусу", дають творцям форуму відмінні приводи для того, щоб говорити про глобальні зміни у всьому світі.

Вже сьогодні ми можемо спостерігати впровадження цифрової ідентифікації в суспільство за допомогою індивідуальних ідентифікаційних номерів, введення цифрових посвідчень особи тощо.

Яка мета всього цього? Метою є організація контролю за кожним громадянином, щоб можна було знати про всі його слова і дії. Якщо подібний тотальний контроль дійсно відбудеться, то він може привести до абсолютно непередбачуваних наслідків.

"Багато з нас питають: Коли ми повернемося до нормального життя? Коротка відповідь: ніколи. "Пандемія коронавірусу" знаменує фундаментальний поворотний момент в нашому глобальному розвитку, – каже д-р Шваб. – Пандемія дає нам шанс. Вона представляє рідку та обмежену можливість подумати про наш світ, переосмислити його і наважитися почати все спочатку".

Альянс цифрової ідентичності ID2020 пропонує, щоб кожна людина мала пожиттєву цифрову ідентифікацію, пов'язану з біометричними даними людини. Альянс був заснований у 2017 році п'ятьма компаніями у штаб-квартирі ООН в Нью Йорку. Його засновники: Всесвітній альянс вакцинації та імунізації (GAVI), Фонд Рокфелера, Майкрософт, консалтингова компанія Accenture та міжнародна компанія Ideo-org. Вони фінансують Альянс ID2020.

Всі ці організації пов'язані між собою та більшою чи меншою мірою пов'язані зі сферою охорони здоров'я. GAVI фінансується Фондом Білла та Мелінди Гейтс. Членами GAVI серед інших є ЮНІСЕФ та Всесвітній Банк. 

Прощатися зі своєю свободою сучасній людині навряд чи захочеться. Щоб це зрозуміти, достатньо згадати часи СРСР або реалії сучасного комуністичного Китаю. А що ви думаєте з цього приводу?

 

 

 

Наші інтереси: 

Розуміти, для чого минулого року оголосили локдаун, а потім продовжували його з деякими перервами. Вони готують людей до "нової нормальності".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

На жаль, багато людей теж підтримують цифровий концтабір, бо не мають людської ідентифікації.
Тому важливо створювати боголюдську ідентифікацію (а спочатку відповідну спільноту) і протидіяти психопатам, хоча би фактом свого існування.
А ми, бач, мріяли за цифровий ТГ... .

Все починається з Любові.

Коментарі

Зображення користувача Сергій Ждан.
0
Ще не підтримано

На жаль, багато людей теж підтримують цифровий концтабір, бо не мають людської ідентифікації.
Тому важливо створювати боголюдську ідентифікацію (а спочатку відповідну спільноту) і протидіяти психопатам, хоча би фактом свого існування.
А ми, бач, мріяли за цифровий ТГ... .

Все починається з Любові.