Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 2

Портал AR25.ORG і стартап «Нація-25»: новий етап розвитку «Народного Оглядача». Підтримуємо енергією! 

Категорія:

Відтепер ідея націотворення стає нашою головною темою, а проект «Нація-25» – центром усієї нашої діяльності. Ключове слово – Гартленд, тобто  Серцевинна Земля.

190516-naciya-25.jpg

25 - магічне число Перемоги
25 - магічне число Перемоги

Те, до чого ми готувалися 25 років («Нація Золотих Комірців», 1994), сьогодні вже реалізується на наших очах. У 2014 році почалося формування нового українського етносу, а навесні 2019 – його перетворення на новітню українську етнічну націю. Відтак проект Великого Переходу набуває конкретніших обрисів. Головним процесом стає структурування «новітнього козацтва», частка якого серед дорослого населення становить 25%.

Перетворюємо «пекло» на «рай»

Ми вже знаємо, що кожна людина належить до одного з 16 психологічних типів – соціотипів. Між цими соціотипами існує 16 видів міжтипних стосунків – від найкращих (дуальних) до найгірших (конфліктних). У дуальних стосунках спрацьовує ефект «ключ–замок», який дає повне психологічне доповнення. Усі інші стосунки не мають такої властивості. Тому можна сказати, що є два типи стосунків: 1) дуальні, 2) всі інші. Докладніше:

Ідея в тому, щоб структурування нації здійснювати найефективнішим способом – на основі дуальних стосунків. Це дозволяє різко поліпшити взаємодію і суто організаційними методами перетворити «соціальне пекло» на «соціальний рай». Переваги такого підходу описані у статті 

Нашим внеском у цей процес є просування психологічної грамотності в українському етнічному середовищі. Для цього публікуємо на НО матеріали для визначення соціотипів. Основою є праця

Досліджуємо прояви в історії людей різних соціотипів:

Процес постіндустріального структурування України  і формування Нації-25 можна різко прискорити за допомогою комплексного підходу і застосування сучасних інформаційних технологій.

Стартап «Нація-25»

Ми у вузькому колі майже рік готувалися до цієї роботи. З початку травня приступили до розробки спеціального софту. Сподіваюсь, за кілька місяців зможемо представити діючий прототип – мінімально життєздатний продукт. Запрошую IT-фахівців – прихильників Великого Переходу – взяти участь у розробці. Уся спільнота НО виступить в ролі перших його користувачів і тестувальників.

Відтепер ідея націотворення стає нашою головною темою, а проект «Нація-25» – центром усієї нашої діяльності. Ми її реалізуємо як стартап, використовуючи наші розробки в царині стартап-культури.

Це означає, що розвиток «Народного Оглядача» буде підлаштовуватися під розвиток цієї ідеї. Зокрема, це стосується нашого відеоканалу.

Ребрендинг відеоканалу

Проміжним етапом до формування постіндустріальної цивілізації Міжмор’я є формування Внутрішнього Міжмор’я – Гартленду. Відтак змінюємо назву нашого відеоканалу: замість «Intermatium.TV» тепер буде «Відеоканал Гартленд».

Формат відеофільмів доповнюємо телемостами – це дозволить нам оперативно реагувати на поточні події. За основу беремо публікації на НО і коментарі до них членів нашої спільноти.

Озвучення статей

Жанр аудіоп’єс набуває дедалі більшої популярності, адже завдяки смартфонам ми можемо прослуховувати статті під час прогулянок чи іншої фізичної роботи. Ми постійно поповнюємо наше радіо новими творами. Особливу увагу зверніть на оновлені радіоканали

Еней - Радіо Гелло

        Якщо вас цікавить розвиток цієї теми, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
        Підтримую!
Наші інтереси: 

Пізнаємо себе, досліджуємо суспільство, творимо новий світ! 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

За 100 років, що минули, з аморфного населення України, яке складалося у великій мірі з українського етносу, розбавленого чужинницькими етносами внаслідок переселень з інших теренів Російської імперії та смешених шлюбів, так і не сформувався український етнос, готовий структуруватися в українську націю. Хоча такі потужні інтелектуали, як Міхновський-Донцов-Сциборський-Шептицький і сформували теоретичні підвалини українського націоналізму та позитивного християнства, а Коновалець і Мельник доповнили теоретичні засади практичною організаційною роботою.

Незважаючи на потужну військову підтримку України з боку Австро-Угорської імперії, Німеччини та Польщі, національно-визвольні змагання були програні завдяки пасивності, а то і прямої зради більшості населення України.

Можливості звільнення від московсько-більшовицького рабства, які виникли з початком Німецько-радянської війни у 1941 році, коли природнім і ситуційним союзником України був Третій Райх, знову не були використані внаслідок тих же самих причин - завдяки пасивності, а то і прямої зради більшості населення України.

Вибори-2019 року підтвердили жорстоку реальність 1917-1920 рр.: з аморфного населення України, яке складається у великій мірі з українського етносу, розбавленого чужинницькими етносами, так і не сформувався український етнос, готовий структуруватися в українську націю.

Більше того, переважна більшість виборців зрадила національні інтереси України і: а) взагалі не взяла участі у виборах президента країни (38%, "Сірий сектор"); б) проголосувала за некомпетентну людина, яка є етнічно чужою і, крім того, настроєною вороже до української державності (73%, "73-й квартал").

Реальність сьогодення - наявність 15% адекватно мислячих людей, яким близькі і дорогі національні інтереси України; які готові відстоювати шлях України до незалежності, добробуту, в товариство європейських народів і в НАТО.

Сподіватися, що з 85% населення раптово "прозріють" і почнуть структуруватися в українську націю окремі групи - ілюзорні, оскільки практично всі підтримали кандидата в президенти з чужинницького етносу. Більше того, фактично майже всі прихильники Тимошенко, Ляшко та інших кандидатів на пост президента зрадили своїх "лідерів" і масово дезертирували в стан кандидата Зеленського.

В умовах т. зв. "демократії", а фактично "охлократії", на виборах все вирішує чиста арифметика!

Ситуацію можна було врятувати двома шляхами:

1. Прийняттям Верховною Радою України Закону про перенесення президентських і парламентських виборів на 2021 рік у зв'язку з військовою агресією Росії. Одночасно проголосити на всій території країни надзвичайний стан з обмеженням діяльності політичних партій та громадських організацій; введенням контролю над засобами масової інформації.

2. Проголошенням військового стану на території країни, у зв'язку чим вся повнота влади переходить до Президента, як Головнокомандувача ЗСУ, та Ради Національної Оборони України. Термін повноважеь Верховної Ради продовжується до 2021 року; але її діяльність обмежується законодавчою роботою в сфері господарчою діяльності. Кабінет міністрів вводить певні обмеження для росту цін, щоб захистити малозабезпечених громадян. Діяльність політичних партій та громадських організацій обмежується; вводиться контроль над засобами масової інформації.
***

Констатую також, що на сьогодні "українського націоналізму" в реальності не існує. Це показали як хід виборчої кампанії, коли "націоналістичні організації" разом з "єдиним кандидатом" дружно змагалися в очорненні діючого президента Петра Порошенка, так і результати голосування за "єдиного кандидата від націоналістів" Кошулинського.

Реальністю є те, що Петро Порошенко виявляється єдиною надією розумно мислячих 15% електорату! Фактично, якби Порошенко, програвши вибори заявив, що він покидає політику, то ми б залишилися в жорстокому програші, без надії на майбутнє!

Фактично, зараз Порошенко і Турчинов, досвідчені політики і люди, які у драматичний час - після втечі Януковича і російської агресії, - відновили управління державою і зберегли Україну, є тими єдиними політичними лідерами, які гуртують навколо себе реальні 15% населення, що зберегли порядність, ідеали і віру в щасливе майбутнє України.

Також ми маємо потужну духовну силу - Православну Церкву в України, яка переживає період становлення і розбудови після кількох сотень років духовного панування Московської Церкви.

Особливо треба відзначити Синодальне управління військового духовенства (СУВД). Від початку неоголошеної російсько-української війни й дотепер від Православної Церкви України наших військових на Сході підтримує близько 600 капеланів, 222 з яких призначені на штатні посади.

Саме військові капелани допомагають знайти відповіді за допомогою Cлова Божого. Вони – сильні духом просвітники, які є для воїнів як священиками, так і вірними друзями, які готові підставити плече та духовно захищати наших героїв. Вони – завжди поруч, вислухають і дадуть пораду. Для українських воїнів є тим промінчиком надії, що відкриває шлях до Бога.
***

Таким чином, наші завдання, у світлі "нової реальності" полягають в тому, щоб знайти своє місце в державотворчому процесі розбудови Української Держави; щоденно реальними діями сприяти цьому процесу!

P.S.
Це моя особиста позиція, яку я, користуючись своїми конституційними правами на свободу слова, і оголошую.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Треба дослідити соціотип Андрея Шептицького. Гіпотеза: логіко-сенсорний екстраверт ("Адміністратор").

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Щось голосування не працює. Поки виясняємо причину, пишіть про свої операційні системи у коментарях.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Юрків.
0
Ще не підтримано

Android

Реальність існує незалежно від вас ... До тих пір, поки ви з цим згодні.

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Це ми хочемо з’ясувати, чи варто витрачати час на паралельну розробку для iOS.

Андрій Юрків каже:
Android

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Android

Поки дихаю - сподіваюсь!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Android

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Android

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Опитування вже працює. Хто написав у коментарі про свою ОС - клацайте на відповідну кнопку опитування.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

За 100 років, що минули, з аморфного населення України, яке складалося у великій мірі з українського етносу, розбавленого чужинницькими етносами внаслідок переселень з інших теренів Російської імперії та смешених шлюбів, так і не сформувався український етнос, готовий структуруватися в українську націю. Хоча такі потужні інтелектуали, як Міхновський-Донцов-Сциборський-Шептицький і сформували теоретичні підвалини українського націоналізму та позитивного християнства, а Коновалець і Мельник доповнили теоретичні засади практичною організаційною роботою.

Незважаючи на потужну військову підтримку України з боку Австро-Угорської імперії, Німеччини та Польщі, національно-визвольні змагання були програні завдяки пасивності, а то і прямої зради більшості населення України.

Можливості звільнення від московсько-більшовицького рабства, які виникли з початком Німецько-радянської війни у 1941 році, коли природнім і ситуційним союзником України був Третій Райх, знову не були використані внаслідок тих же самих причин - завдяки пасивності, а то і прямої зради більшості населення України.

Вибори-2019 року підтвердили жорстоку реальність 1917-1920 рр.: з аморфного населення України, яке складається у великій мірі з українського етносу, розбавленого чужинницькими етносами, так і не сформувався український етнос, готовий структуруватися в українську націю.

Більше того, переважна більшість виборців зрадила національні інтереси України і: а) взагалі не взяла участі у виборах президента країни (38%, "Сірий сектор"); б) проголосувала за некомпетентну людина, яка є етнічно чужою і, крім того, настроєною вороже до української державності (73%, "73-й квартал").

Реальність сьогодення - наявність 15% адекватно мислячих людей, яким близькі і дорогі національні інтереси України; які готові відстоювати шлях України до незалежності, добробуту, в товариство європейських народів і в НАТО.

Сподіватися, що з 85% населення раптово "прозріють" і почнуть структуруватися в українську націю окремі групи - ілюзорні, оскільки практично всі підтримали кандидата в президенти з чужинницького етносу. Більше того, фактично майже всі прихильники Тимошенко, Ляшко та інших кандидатів на пост президента зрадили своїх "лідерів" і масово дезертирували в стан кандидата Зеленського.

В умовах т. зв. "демократії", а фактично "охлократії", на виборах все вирішує чиста арифметика!

Ситуацію можна було врятувати двома шляхами:

1. Прийняттям Верховною Радою України Закону про перенесення президентських і парламентських виборів на 2021 рік у зв'язку з військовою агресією Росії. Одночасно проголосити на всій території країни надзвичайний стан з обмеженням діяльності політичних партій та громадських організацій; введенням контролю над засобами масової інформації.

2. Проголошенням військового стану на території країни, у зв'язку чим вся повнота влади переходить до Президента, як Головнокомандувача ЗСУ, та Ради Національної Оборони України. Термін повноважеь Верховної Ради продовжується до 2021 року; але її діяльність обмежується законодавчою роботою в сфері господарчою діяльності. Кабінет міністрів вводить певні обмеження для росту цін, щоб захистити малозабезпечених громадян. Діяльність політичних партій та громадських організацій обмежується; вводиться контроль над засобами масової інформації.
***

Констатую також, що на сьогодні "українського націоналізму" в реальності не існує. Це показали як хід виборчої кампанії, коли "націоналістичні організації" разом з "єдиним кандидатом" дружно змагалися в очорненні діючого президента Петра Порошенка, так і результати голосування за "єдиного кандидата від націоналістів" Кошулинського.

Реальністю є те, що Петро Порошенко виявляється єдиною надією розумно мислячих 15% електорату! Фактично, якби Порошенко, програвши вибори заявив, що він покидає політику, то ми б залишилися в жорстокому програші, без надії на майбутнє!

Фактично, зараз Порошенко і Турчинов, досвідчені політики і люди, які у драматичний час - після втечі Януковича і російської агресії, - відновили управління державою і зберегли Україну, є тими єдиними політичними лідерами, які гуртують навколо себе реальні 15% населення, що зберегли порядність, ідеали і віру в щасливе майбутнє України.

Також ми маємо потужну духовну силу - Православну Церкву в України, яка переживає період становлення і розбудови після кількох сотень років духовного панування Московської Церкви.

Особливо треба відзначити Синодальне управління військового духовенства (СУВД). Від початку неоголошеної російсько-української війни й дотепер від Православної Церкви України наших військових на Сході підтримує близько 600 капеланів, 222 з яких призначені на штатні посади.

Саме військові капелани допомагають знайти відповіді за допомогою Cлова Божого. Вони – сильні духом просвітники, які є для воїнів як священиками, так і вірними друзями, які готові підставити плече та духовно захищати наших героїв. Вони – завжди поруч, вислухають і дадуть пораду. Для українських воїнів є тим промінчиком надії, що відкриває шлях до Бога.
***

Таким чином, наші завдання, у світлі "нової реальності" полягають в тому, щоб знайти своє місце в державотворчому процесі розбудови Української Держави; щоденно реальними діями сприяти цьому процесу!

P.S.
Це моя особиста позиція, яку я, користуючись своїми конституційними правами на свободу слова, і оголошую.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Без зауважень.
Все правильно!

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Друже Арсене, твій коментар стосується блогу чи мого коментаря конкретно?

Цитата:
Без зауважень.
Все правильно!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Друже Володимире, Твого виваженого коментара конкретно.

Володимир Федько каже:
Друже Арсене, твій коментар стосується блогу чи мого коментаря конкретно?

Цитата:<blockquote class="bb-quote-body">Без зауважень.
Все правильно!</blockquote>

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Арсене, за розуміння!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Змінили дизайн розсилки Ранкової пошти. Як вам подобається ця краса? Вдосконалення триває.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Виходячи з тези:

Цитата:
Нашим внеском у цей процес є просування психологічної грамотності в українському етнічному середовищі. Для цього публікуємо на НО матеріали для визначення соціотипів. Основою є праця:
"Психологічні аспекти в менеджменті: типологія Юнга, соціоніка, психоінформатика".

та виходячи з політичної реальності українського сьогодення, необхідно дослідити соціотипи наступних політичних лідерів:

Радянська Росія
- Володимира Ульянова-Лєніна;
- Йосипа Сталіна;
- Лева Троцького;

[i]Україна 1917-1920 рр.[/i]
- Андрія Шептицького;
- Павла Скоропадського;
- Симона Петлюри;
- Євгена Коновальця;
- Андрія Мельника;
- Степана Бандери;

Італія

- Беніто Муссоліні;

[i]Німеччина / Третій Райх[/i]
- Адольфа Гітлера (вже є)!

[i]Іспанія[/i]
- Франсіско Франко;

США (1920-1945 рр.)
- Франкліна Д. Рузвельта;

[i]Великобританія (1912-1945 рр.)[/i]
- Вінстона Черчілля;

[i]США (повоєнні роки)[/i]
- Джона Кеннеді;

[i]Куба [/i]
- Фіделя Кастро;
- Ернесто Че Гевари;

СРСР (повоєнні роки)
- Микити Хрущова;
- Леоніда Брєжнєва;

США (з початку 1980-х років)
- Рональда Рейгана;
- Дональда Трампа;

Україна (після 1991 р.)
- Леоніда Кравчука;
- Леоніда Кучми;
- Віктора Януковича;
- Віктора Ющенко;
- Петра Порошенка.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Намічається радикальне оновлення соціоніки: вдосконалення термінології, визначення яскравих представників соціотипів, виправлення старих помилок, практична масова дуалізація українців, формування демосів на основі квадр.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Тут ще така думка виникла, а може варто деяким соціонічним типам законодавчо заборонити обіймати деякі високі державні посади?

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

А як узаконити поняття "соціонічний тип"?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Віктор Макаренко.
0
Ще не підтримано

Ну, моя репліка навіть не для обговорення - для осмислення.

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Взагалі-то будь-які обмеження одразу викличуть різку критику з боку ліваків та лібералів, які одразу почнуть кричати про "порушення прав людини", про "рівність всіх" і посилатися на Конституцію України перш за все...

Тому, на мій погляд, потрібно виховувати у представників українського етносу етнічну гігієну та почуття гордості за приналежність до УКРАЇНСЬКОГО ЕТНОСУ!

Таким чином, все буде в рамках міжнародного і національного права!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Можливо варто було б законодавчо обмежити представникам етносів, які представляють в Україні менше 1% населення, можливість займати найвищі державні посади!?

Згадаймо, що довгі роки правління білої меншості в Південно-Африканській Республіці вважалося апартеїдом і засуджувалося ООН.

А взагалі-то... Юристи завжди знайдуть можливості обійти закони, якщо це буде потрібно певним угрупуванням чи певному малочисельному етносу.

На мій погляд, єдино правильним шляхом буде виховання населення в націоналістичному та патріотичному дусі. Тоді електорат буде обирати на високі державні посади достойних людей.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Чим ми тут і займаємося.
Однак, це таки хтось має поставити на державні рейки.

Цитата:
На мій погляд, єдино правильним шляхом буде виховання населення в націоналістичному та патріотичному дусі. Тоді електорат буде обирати на високі державні посади достойних людей.

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

П.С. в новинах РідТрам (під дописами на НО) попалася ось така про ставку Гімлера на Житомирщині. Глянеш, як експерт?
http://news.dks.com.ua/index.php/turizm/32018-stavka-gimmlera-khegevald-na-zhitomirshchini-yaku-svogo-chasu-buduvali-radyanski-vijskovopoloneni?utm_source=redtram&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=news&amp;utm_content=492955779&amp;utm_term=349008

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Дякую, друже Арсене, гляну.

Я бував у Хегеівальді, обдивлявся вцілілий бункер та цвинтар СС.

До речі, вціліло два бункера, але один використовується ЗСУ.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!