Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Порошенко затвердив Річну національну програму співробітництва України з НАТО

Президент Петро Порошенко підписав указ "Про затвердження Річної національної програми під егідою Комісії Україна-НАТО на 2018 рік".

Як повідомляється на офіційному сайті глави держави, річна національна програма має забезпечити виконання пріоритетних завдань співробітництва України з НАТО та відповідних рішень, затверджених на засіданні Комісії Україна-НАТО на рівні глав держав і урядів 9 липня 2016 року у Варшаві.

Річна національна програма є системним стратегічним документом, що визначає пріоритетні завдання на 2018 рік і середньострокові цілі, яких заплановано досягти до 2020 року.

Також документ визначає практичні заходи у рамках реалізації політики євроатлантичної інтеграції України, реформування сектору безпеки і оборони країни відповідно до стандартів і рекомендацій Альянсу.

Програма спрямована на залучення і використання потенціалу та практичної та консультативно-дорадчої допомоги НАТО та держав-членів для підвищення обороноздатності України в умовах збройної агресії РФ, а також вжиття цілеспрямованих і планомірних заходів із підготовки держави до набуття членства в НАТО.

Координацію роботи з виконання Річної національної програми покладено на Кабінет Міністрів України.

 

 

Наші інтереси: 

Шукаємо сильних партнерів у війні з Росією.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи