Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Колишній в.о. глави місії України при НАТО Єгор Божок тепер глава Служби зовнішньої розвідки

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призначення колишнього виконувача обов'язків глави місії України при НАТО Єгора Божка главою Служби зовнішньої розвідки України. Як повідомляє в середу прес-служба президента України, Є.Божка представив колективу Служби зовнішньої розвідки України президент України.

"Я знаю Єгора Божка давно - як патріота, рішучу, професійну людину, яка має величезний досвід зарубіжної роботи", - сказав П.Порошенко.

Президент висловив упевненість, що призначення нового глави Служби зовнішньої розвідки України надасть імпульсу в розвитку служби.

"Стрижнем успішності всіх починань і звершень є людина, її патріотизм, рівень професіоналізму, державна мотивація і готовність до самопожертви - самопожертви в ім'я українського народу, Української держави", - наголосив П.Порошенко.

За словами глави держави, робота Є.Божка в місії України при НАТО надала можливість скоординувати зусилля на підтримку України міжнародними партнерами і значно посилити обороноздатність Української держави.

З призначенням нового керівника президент позначив стратегічні напрями розвитку Служби зовнішньої розвідки та її взаємодії з ключовими партнерами. Він висловив упевненість, що новому главі вдасться значно посилити ефективність роботи служби і взаємодії з іншими відомствами оборонного блоку.

 Є.Божок з червня 2015 року виконував обов'язки глави місії України при НАТО, після того як з цієї посади було звільнено Ігоря Долгова.

Наші інтереси: 

Призначення нового глави надасть імпульсу в розвитку Служби зовнішньої розвідки України.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Нове призначення вказує на посилення безпекової взаємодії України і США.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Коментарі

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Нове призначення вказує на посилення безпекової взаємодії України і США.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!