Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Наш розвиток у березні 2022: Оберіг України, скіфська війна, Гартленд-22 і Добра Новина (+відео)

Радіймо, друзі! Перехід України до нової формації відбувається з небаченим прискоренням. Гаряча війна з Мордором руйнує совкову ментальність, етатичну соціальну організацію та застарілу інфраструктуру. Прискорено формуються нові громади, українці організовуються і озброюються всіма доступними видами зброї – від пістолетів до танків.

220314no.jpg

Плануємо, малюємо, реалізуємо!
Плануємо, малюємо, реалізуємо!

Подейкують, що на світ чекає великий спалах релігійності, адже в умовах небезпеки люди масово звертаються до молитви. Перевага нашої спільноти в тому, що ми оперуємо ефективними молитвами у вигляді інформаційних матриць Живого Слова. Це питання ми обговорюємо у статті Як оцінити внесок молитви «Оберіг України» в нашу перемогу: індикатори ефективності.

Головне наше завдання – утримання України у просторі позитивних подій. Кожна людина, яка працює з Живим Словом і перебуває у Просторі пригод чи Просторі волі, автоматично підтримує лад у своєму особистому просторі подій. До простору подій людини належить все, до чого вона відчуває свою причетність, – все, що вона любить і цінує.

Що більше людей перебуває у гарному просторі подій, то ліпше почувається Україна в цілому. Тому треба поширювати інформацію про технологію самозцілення Живе Слово і залучати нових бійців до нашого метафізичного фронту.

Попри багато смертей і руйнувань, соборна істота Україна перебуває в бадьорому стані, перебудовується й готується до контратаки. Смертельна загроза повертає українців до Арійської Традиції та до розкриття істинної сутності Української Людини:

Те, що ми бачимо навколо, значною мірою є «туманом війни». Як завжди, відбувається багато прихованих подій, випробовується нова зброя, виробляються нові прийоми ведення війни, в тому числі інформаційні та магічні. Тому українські військові просять людей не поширювати інформацію про постачання нової зброї.

З початком цієї війни ми прискорено виходимо на вищий рівень розуміння реальності. Дуже важливо, що перед нами відкривається глибинний сенс Доброї Новини. Про це незабаром буде нова стаття під назвою «Гартленд-22».

Уважно стежимо за подіями в Україні та світі. В ситуації кризи на поверхню виходить багато прихованого. Наприклад, з’ясувалося, що майже вся російська цивільна авіація не належить Росії – вона взята в лізинг і оформлена на офшори, а організатори цієї схеми втекли у Швейцарію. Увесь світ здивований російською корупцією та некомпетентністю. Психопати рулять :)

У ситуації загострення кібернетичної війни, ми прискорили роботи з посилення стійкості нашого сайту. Одночасно вдосконалюємо дизайн, виправляємо баги. Більшість змін мають «невидимий» характер, проте постійні користувачі помічають вдосконалення. Завдання наступного місяця – запровадження додаткового резервування сайту. Береженого Бог береже.

Тривають дослідження з соціальної самоорганізації, є нові важливі відкриття. Можу сказати, що в нас уже є цілісна модель формування української етнічної нації як держави українських громад. Сподіваюсь, встигну викласти цю модель до завершення війни.

Завдяки війні відбулося злиття в цілісну систему вчення Ісуса Хреста та поточних цивілізаційних процесів. Стало очевидним, що нинішня гостра криза – це і є євангельські «жнива», відтак Добра Новина – це прямі настанови для творення нового, післякризового світу. Ми – єдина спільнота, яка володіє розумінням того, що треба робити – як індивідуально, так і колективно.

Триває озвучення нових статей – їх можна прослухати на нашому Ютуб-каналі.

Зверніть увагу на вже озвучені статті та їх обговорення:

Якщо вас цікавить розвиток цих напрямів, ви можете підтримати наш проект щедрими дарами.
 

Телеграм-канал Євгена Карася: https://t.me/KARAS_EVGEN


Відео атаки ЗСУ із засади на колону окупантів. По-перше, це красиво :)

Хто вбити боїться чи в битві кривавій умерти,
Не відає того, що він не убивця й не жертва.
Народження й смерть не властиві могутньому духу,
Він – вічний, живе і тоді, коли тіло без руху.

Бгаґават-Ґіта (Божественна пісня)


Нові можливості сайту:

Уподобані статті тепер можна додавати до своїх закладок

Список закладок можна відкрити у своєму профілі

Наші інтереси: 

Вгору просування – без краплі вагання!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Працюємо!

Радіймо життю граючи!

Коментарі

Зображення користувача Андрій Гарас.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Працюємо!

Радіймо життю граючи!

Зображення користувача Ігор Каганець.
4.666665
Середнє: 4.7 (3 голосів)

Коментарі тепер можна оцінювати за 5-бальною системою. Коментуємо й оцінюємо!

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Доповнив статтю описом нових можливостей. Тепер можна додавати обрані статті у свій список закладок.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Статтю тепер можна додавати до списку закладок на сторінці самої статті – під статтею

Все, що робиться з власної волі, – добро!