Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 11
  • Переглядів: 13

Маги і політики, або як відростити голову

Народний біль подає сигнал SOS і вмикає механізм регенерації національної еліти. Головною умовою її об’єднання є політична ідеологія. Сигналом до її активації є вмикання енергетичного реактора релігії.

Біологічні і біосоціальні пропорції

Ми вже з’ясували, що народний організм складається приблизно з 5% людей, спроможних до самостійного, критичного мислення. Решта 95% схильні підтримувати рішення, які їм пропонують.

Це нагадує структуру людського організму, в якому маса голови (в середньому 5 кг) становить приблизно 5% від маси тіла атлетично розвиненої людини.

Згадані 5% самостійно мислячих також мають структуру. За грубими оцінками, фундаментальною інноваційною творчістю займається 1–2%, решта 3–4% здійснюють інтелектуальне забезпечення творчого процесу. Тобто співвідношення приблизно 1:3.

Цей соціологічний факт також має біологічний аналог: співвідношення маси головного мозку (в середньому 1,3 кг, тобто 1,5–2% до маси тіла) і маси решти голови (3,7 кг) відповідає тій самі пропорції 1:3.

Маги і політики

Зауважимо, що в Ісуса Хреста було троє найближчих учнів – Іван та Яків Заведеї (Воанергес) і Симон Петро. Вони мали магічні здібності. Брати Воанергес (Діти Блискавки) вміли керувати вогняною стихією, одного разу навіть хотіли спалити «небесним вогнем» негостинне самарянське село. А Петро вмів ходити по воді, тобто йому була ближча водяна стихія.

Співвідношення трьох магів до решти дев’яти апостолів 1:3. Отже, маємо ще одну природну пропорцію: на одного мага потрібно три інтелектуала.

Як це спроектувати на сучасне суспільство? Цариною соціально активних магів є релігія, а цариною соціально активних інтелектуалів – політика. Політика може здійснюватися тільки за наявності цілісної ідеології.

Творцями ідеології є 5% населення – інтелектуали. Інтелектуали творять ідеологію і поширюють її на всю націю. Такою ідеологією є постнаціоналізм.

Поширені в народі уявлення і звичаї раніше називали язичництвом (від «язик» – народ, що розмовляє однією мовою). Тобто язичництво – це стихійний націоналізм.  

Ідеологія повинна мати метафізичну, релігійну основу. Її спроможні творити маги, які становлять 1% населення. Релігія інтелектуалів, які складають 5% народу, називається аріянством (від «арії» – шляхетні).

Аріянство окультурює і ушляхетнює народні звичаї, відтак язичництво поступово набуває ознак аріянства. Історичними прикладами масового аріянства є Римська імперія за часів аріянського імператора Костянтина Великого та його наступників (4–5 ст.), готські королівства, які охоплювали всю Європу (від Кавказу до Атлантики) і Північну Африку (Королівство вандалів і аланів), Русь часів Володимира Великого.     

Голова і тіло

Будь-яка жива біологічна система має орган керування і орган виконання. Те ж саме стосується біосоціальних організмів: від мурашників до людських спільнот. У народів роль колективної голови виконують організовані 5% населення.

Організм добре почувається і успішно розвивається тоді, коли роль голови виконують маги і політики. Цю голову народ вирощує самостійно. Це частина його крові і плоті.

«Вирощування голови» – це біосоціальний механізм регенерації народного організму. Навіть якщо повністю фізично знищити національну еліту – через одне покоління знову будуть ті ж самі 5% Homo duplex. Саме 5%, бо більше – шкідливо. Це той випадок, коли одна голова добре, а дві – погано.

Регенерація голови

Сигналом до вирощування голови є страждання народу, спричинені  відсутністю власної еліти. Народний біль подає сигнал SOS і вмикає механізм регенерації національної еліти.

Ось як про це писав Євген Маланюк: «Справді, на перший погляд, є то чудом нашої історії: обезголовлений національний організм — власним внутрішнім зусиллям — вирощує собі голову. Провідна верства — здрібнілі князі й боярство, пізніше навіть єпископат — втягається механізмом польської державности... І от, на зміну відумерлій аристократії „несподівано", бо в історично-короткім часі, з'являється аристократія нова, з'являється „чудом", бо ніби з „нічого" зроджена. Козацтво... було зроджене з лона обезголовленого національного тулубу».

Умовою об’єднання еліти і формування нею «голови» є формування політичної ідеології. Сигналом до її активації є вмикання енергетичного реактора релігії (див.: Аріянство – віра козаків).

У наших українських реаліях це виявляється в тому, що політичною ідеологією Української держави є екологічний націоналізм, а його релігійним ядром – аріянство.

Поєднання істинної релігії і чесної політики народжує надпотужну силу, ім’я якої – магічний націоналізм.

«Коли релігія і політика їдуть в одному возі і править ним живий святий – ніщо не зможе стримати їхній рух» (Френк Герберт, «Дюна»). 

Продовження: 

Наші інтереси: 

Як нагорі, та і внизу. Пізнаємо біосоціальні пропорції.  

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Де знайти магів?

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Коротко стисло зрозуміло.Кожне слово на вагу золота .Навіть більше.

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Чи може і як (якщо може) людина визначити в собі мага? Думаю, що з інтелектуалом простіше.

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Маг знає, що він маг.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Явсе Світ.
0
Ще не підтримано

Ось так вирішуються проблеми народу і країни..А не біганням за МВФ та іншими паразитами...Чудова стаття..

Вірю в те, що розумію.

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

Де знайти магів?

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Поставимо запитання по-іншому: Як розпізнати волхва?

Олексій Репецький каже:
Де знайти магів?

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

у них на лобі написано) (фізіогноміка), а взагалі коли треба вони самі проявляються

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Тарнай Стрілець.
0
Ще не підтримано

Чув думку мага. Навіть на змоскальщеній території України двоє з трьох-потенційні маги. На московській території- троє з сотні потенційні маги. Цей маг активно воює за майбутнє України. Світогляд та ідеологію НО, поки що, не сприймає.

Зображення користувача Олексій Репецький.
0
Ще не підтримано

А як ви знаєте, що ця людина маг? І Яким чином вона веде боротьбу?

Зображення користувача Анатолій Висота.
0
Ще не підтримано

Олексію, людина, здатна творити ДИВА, і є МАГ. І про воза сказано правильно, та де ж той СВЯТИЙ? Коли він з"явиться в Україні - це помітять і оцінять всі! В Індії ще недавно жив маг БабА. Для бідного чоловіка він створив МИРОТОЧИВУ МОНЕТУ, продуктивність цієї монети 2 л запашного мира за добу. Про це свідчить очевидець всього цього Анатолій Кондратьєв.

Зображення користувача Юра Корольчук.
0
Ще не підтримано

Сучасні релігії у Країні і тим-більше невелика - Аріянство не можуть обєднати достатньої кількості людей для створення щільного поля (енергетичне, торсіонне чи магнітне) в межах держави в силу взаємного заперечення та несприйняття принципів характерних відкритим нерівноважним системам.
Створити та активувати поле державної влади і відповідно ідентифікувати людей, що мають задатки для реалізації влади можна лише відкритими чесними виборами (коло, всенародним сприйняттям). Звичайно це можна досягти імітацією сильної влади, як у Москві, чи чесних виборів як у нас, але поле тоді виходить імітоване та функціонує за рахунок використаних засобів обману, корупції, примусу, грошей і т.д.
Підозрюю - булава якраз і символізує зосередження управління таким полем в одній особі.

Волю не здобувають на одинці

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Ось типовий текст аріянської релігії: Чарльз Ганел. Майстер-ключ
Подібна література нині видається мільйонними накладами. Вся література з самовдосконалення - це аріянство.

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Андерс Фальке.
0
Ще не підтримано

Посилання не активне...

Миролюбність і озброєність!

Зображення користувача Творимир Здобудьволя.
0
Ще не підтримано

Я б уточнив: Поєднання істинної релігії і чесної політики народжує надпотужну силу,

Немає релігії понад істину

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Добре сказано. Саме так.

Творимир Здобудьволя каже:
Я б уточнив: Поєднання істинної релігії і чесної політики народжує надпотужну силу,

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!