Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Кремль поважає тільки сильного супротивника, – в США закликають Трампа збільшити військову допомогу Україні

Категорія:

Спецтема:

Американський сенатор-демократ від штату Нью-Джерсі Боб Менендес закликав президента США Дональда Трампа збільшити військову підтримку України в зв'язку з агресією Росії поблизу Керченської протоки. Відповідну заяву сенатор зробив під час засідання Комітету Сенату США з міжнародних відносин, передає американське видання The Hill.

Також Менендес вніс пропозицію про те, щоб Північноатлантичний альянс наростив свою присутність і збільшив кількість навчань у Чорному морі.

"Кремль поважає тільки сильного противника, який готовий протистояти хуліганам. В цей небезпечний час США не можуть дозволити собі слабкий виступ президента Трампа на G20 [саміті "Великої двадцятки", - Ред.]. Він повинен продемонструвати лідерство США задля захисту наших принципів і наших близьких союзників по всій Європі", - написав сенатор у своєму Twitter.

 

 

Вранці 25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили агресивні дії проти трьох кораблів ВМС ЗС України під час їх переходу з порту Одеси в порт Маріуполь Азовського моря. Зокрема, прикордонний корабель РФ здійснив таран рейдового буксира.

В результаті зіткнення з прикордонними силами ФСБ РФ в Керченській протоці поранення отримали шість українських моряків.

Дії Росії засудили багато іноземних дипломатів і країни Заходу, включаючи МЗС Латвії, Литви, Естонії, Польщі, службу зовнішніх зв'язків ЄС, НАТО тощо.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Це гарний привід знищити зло. США мають нагоду довести свою першість.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи