Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Концепція подолання демографічної кризи в Росії

Ті рани, ту шкоду, що їх завдало російському народові і всій європеоїдній расі комуністично-демократичне правління в Росії, загоїти вже не можна. Багато часу згаяно. У наших сусідів якщо і не спостерігалося демографічного вибуху, то маса населення збільшилася до тієї межі, за якою стоїть пряма загроза нашій національній безпеці. Яким же чином наша держава може діяти зараз, намагаючись виправити таке становище?

Окремі заходи вже не допоможуть. Потрібно діяти комплексно, із застосуванням усіх можливих і «неможливих» засобів, з використанням методів економічного стимулювання, ідеологічного, політичного, законодавчого впливу, з тотальним проведенням євгенічних заходів.

МІГРАЦІЙНА ПОЛІТИКА

На перший час ми зможемо заповнити убуток населення за рахунок вимушених переселенців — мігрантів, які залишилися у країнах «ближнього зарубіжжя». У сумі потенційно вони налічують не менше 10 млн чоловік. Треба створити певні умови, які сприятимуть їхньому переїзду до РФ.

Уся справа в тому, що велика частина цієї категорії людей — міські мешканці, які мають певні спеціальності і звикли жити в умовах міста. Для них потрібен, як мінімум, вільний житловий міський фонд. Де його взяти? У великих містах Росії проживає велика кількість інородців, котрі займаються злочинною діяльністю або перебувають там без належних підстав. Пропорції, в яких ці особи заселяють російські міста, набирають загрозливих розмірів. Приміром, чеченців у великих містах Росії проживає зараз більше 600 тис. — більше, ніж у самій Чечні; азербайджанці, що проживають тільки в одній Москві, складають групу не менше 800 тис.; китайців — 600 тис., корейців — 750 тис., в’єтнамців — 400 тис. При добре налагодженій роботі органів МВС та ФСБ (після ухвалення відповідних законів) ми не тільки забезпечимо необхідним житлом своїх співвітчизників, які зазнали лиха, але також одержимо додатковий житловий фонд, необхідний для стимуляції дітородіння російського населення.

ЕКОНОМІЧНЕ ЗАОХОЧЕННЯ

Ми повинні перейти до методів економічного стимулювання дітородіння, його потрібно зробити економічно вигідним. Для початку треба прирівняти допомогу по вагітності до реальної середньої заробітної плати, забезпечити російську родину необхідною житловою площею для вільного необмеженого самовідтворення. Досвід колишньої Чехословаччини показує дієвість даних методів.

У ЧССР 70-х років молодятам, які бажали одружитися, автоматично пропонувався кредит на будівництво котеджу або вже готовий дво-, одноповерховий котедж у передмісті (випадки, коли молодим людям пропонувалися ключі від трикімнатної квартири у блоковому будинку, сприймалися як акт зневажання національної гідності).

Аналогічна ситуація виникла у післявоєнній Франції. Запровадження під час правління де Голля великих допомог по вагітності, преміювання матерів після народження кожної нової дитини, зразкового закінчення ними середньої школи привели до того, що в багатьох областях Франції дітородіння стало вигідним, а багатодітні родини — найзабезпеченішими та найшановнішими у суспільстві. Демографічна ситуація незабаром була виправлена, і потреба в додаткових дотаціях відпала.

Цікавим тут є і досвід Німеччини, яка також у 20-х та на початку 30-х років переживала демографічний спад (у період демократичного правління Веймарської республіки). Після проведення необхідних реформ німецька родина, окрім основних дотацій на дитину, одержувала допомогу на весілля у розмірі не менше 600 марок (на цю допомогу можна було придбати меблі і всі необхідні надалі речі хатнього побуту). Допомога поверталася за допомогою щомісячних 10%-х виплат. Однак при народженні кожної живої дитини з цієї суми знімалося 25%. Комплекс прийнятих урядом Німеччини заходів привів до того, що кількість шлюбів зросла у порівнянні з 1932 р. — у 1933 р. на 24%, а у 1934-му — на 36%. Щомісяця у Німеччині видавалося приблизно 20 тис. допомог на весілля. Подібним чином демографічні проблеми розв’язуються в більшості цивілізованих країн сучасного світу.

СТРУКТУРОВАНА СОЦІАЛЬНА ПОЛІТИКА

По-друге, якщо ми ставимо своєю метою збільшення кількісного і якісного показника російського етносу, нам потрібно скерувати свої зусилля саме на цю групу. Отже, ми не зможемо виділяти дотації іноетнічним елементам, які вважають себе росіянами і чисельність яких, за даними професора В. Козлова, становить понад 15 млн чоловік. Таким чином, при виокремленні іноетнічних елементів і при масовій міграції росіян із ближнього зарубіжжя ми одержимо масу населення, яка дорівнює 105 млн чоловік, із них більше 45% відноситимуться до категорії нездатних до дітородіння (люди похилого віку, а також діти, які не досягли віку статевого дозрівання). Тобто ми можемо говорити про життєродну групу російського населення, яка дорівнює 60 млн чоловік.

Зрозуміло, що навіть запровадження перелічених вище заходів для всіх російських родин при нинішній ситуації в Росії просто неможливе (навіть якщо до влади у країні прийде національно мислячий уряд). Тому ми будемо змушені скерувати весь комплекс економічних заходів тільки на окремі категорії російських родин.

Усе російське населення, здатне до дітовідтворення, потрібно умовно розбити на три групи:

Третя група складається з людей із серйозними відхиленнями у здоров’ї, алкоголіків, наркоманів і становить не менше 35 млн чоловік. Від 1993 р. з родильних будинків виписують не більше 30% здорових дітей. Наркоманія крокує по нашій країні семимильними кроками і, що найстрашніше, найбільше цій недузі піддається молодь. Більше 45% дітей, які вчаться у школі, страждають на ті чи інші психоневрологічні захворювання. Небувалий спалах гострих інфекційних захворювань — сифілісу, холери, туберкульозу та інших — також завдає досить сильних втрат здоров’ю нашого етносу.

Друга група складається з переважно здорових громадян, які не страждають на перелічені вище недуги і важкі спадкові захворювання. Ця група становитиме приблизно 25 млн чоловік. З урахуванням того, що не всі люди зможуть відразу знайти собі підходящу пару, такі родини складуть не більше 9 млн. На цю категорію людей і повинен бути спрямований основний комплекс заходів економічного стимулювання.

Для другої групи треба в обов’язковому порядку:

1) створювати необхідні житлові умови;

2) забезпечувати підвищену допомогу під час вагітності і догляду за дитиною;

3) видавати кредити при створенні родини з їх 20%-м погашенням при народженні кожної живої дитини із подальшим преміюванням багатодітних родин.

Із названої категорії людей передбачається виділити першу групу абсолютно здорових, етнічно чистих людей, які складуть приблизно 5 млн чоловік. Цю групу необхідно взяти під особливу опіку держави. Від представників першої групи ми повинні будемо одержати максимально якісне потомство. Чоловікам з першої групи треба допомагати у подоланні службових сходинок, забезпечити пільговий вступ в усі вузи. У випадку вагітності від чоловіків з першої групи будь-яка жінка автоматично має одержувати підвищену допомогу і братися під особливу опіку держави.

Для реалізації економічної частини цієї програми необхідно буде створити державне управління «А», яке займатиметься підбором, знайомством самотніх російських людей, що не знайшли собі підходящу пару, а також реєстрацією цих пар з наступним віднесенням їх до однієї з перелічених вище трьох груп. Ця установа повинна мати єдиний банк даних, періодично проводити медичні дослідження (до установи «А» повинні будуть стікатися дані усіх медичних установ) і дбати про здоров’я підопічних їй людей. У випадку, якщо жінка не може знайти собі кохану людину, супутника життя чи просто бажає народити гарну, здорову дитину — це питання треба буде розв’язувати через управління «А», з переважним добором чоловіків із першої групи.

Відтворення здорових, міцних дітей повинне стати не просто особистою справою кожної російської людини, але передусім — справою усієї держави. Російська родина повинна відчувати увагу, турботу і справжню зацікавленість державних органів у появі в неї численного щасливого потомства. У свою чергу, пропаганда здорового російського націоналізму повинна навернути російських людей на думку, що їхні взаємостосунки — це не просто приємне проведення часу, але й дійова участь у розв’язанні важливого державного завдання.

СВІТОГЛЯДНО-ІДЕОЛОГІЧНА ПІДТРИМКА

Одночасно з використанням економічних методів стимуляції необхідна реалізація заходів ідеологічного впливу. Разом з використанням усіх засобів масової інформації необхідно почати ідеологічне виховання населення. За основу треба взяти здоровий російський націоналізм (турбота про націю, рід, сім’ю, переважання їхніх інтересів), поглиблене вивчення свого етносу, раси з особливим підкресленням героїчних моментів у їхній історії, підвищення самосвідомості народу.

Прищеплювання відчуття власної особливості і неповторності завжди благотворно позначалося на підвищенні народжуваності індоєвропейських народів. Приміром, у правління Беніто Муссоліні, коли проводилося подібне виховання населення, чисельність італійського народу збільшилася на 51%. Ні до правління диктатора, ні після нього такого різкого збільшення народжуваності в Італії не повторювалося (враховуючи, що Італія зазнала важких втрат у другій світовій війні). Цієї ж думки дотримуються багато сучасних етнографів, істориків та антропологів. Професор В. Козлов прямо каже у своїй відомій статті «По ком звонит колокол»: «Створення економічних умов повинне бути доповнене духовними стимулами дітовідтворення як природної основи для відродження народу, а цього не можна досягти без пропаганди поміркованого російського націоналізму».

Необхідні додаткова популяризація здорової російської родини з постійним показом спеціально знятих для цієї мети художніх, документальних фільмів, — як це робилося в ЧССР; пропаганда здорового способу життя; відкриття усіх спортивних, фізкультурно-оздоровчих об’єктів, які діяли в СРСР, масове створення дитячих військово-спортивних таборів з використанням позитивного досвіду колишніх піонерських таборів, які діяли в СРСР; автоматичне включення в раціон дітей комплексу вітамінів, необхідних для їхнього повноцінного розвитку (як це робилося в Німеччині).

КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД

1. Запровадження спеціального податку, спрямованого на підвищення народжуваності російського етносу. Запровадження твердих законодавчих заходів, які сприятимуть найефективнішому, цільовому використанню цього податку.

2. Створення євгенічних громад, монастирів, в яких найобдарованіші, найвродливіші, найздоровіші російські дівчата, одержуючи вищу освіту та займаючись улюбленою справою, займалися б дітородінням під ретельним професійним наглядом медиків, антропологів, психологів. Таке заняття було б для цих жінок державною роботою і зараховувалося відповідно у трудовий стаж. Уже є позитивний досвід, нагромаджений передовими вченими Західної Європи. Тільки в одній Німеччині за 10 років подібні нечисленні установи породили більше 51 тис. дітей з ідеальними характеристиками.

3. Виявлення і постановка на державний облік усіх осіб, хворих на венеричні захворювання. Заборона анонімного лікування подібних захворювань.

4. Скорочення, а потім і заборона на продаж протизаплідних засобів та інших видів контрацепції (за винятком окремих медичних випадків).

5. Зниження рівня алкоголізації населення шляхом ідеологічного впливу, заборона продажу на території РФ алкогольних і тютюнових товарів іноземного виробництва. Запровадження карної відповідальності за самогоноваріння. Стосовно торговців наркотиками — застосування досвіду країн Близького Сходу*. За продаж і поширення наркотичних речовин (не медичного характеру) запровадити публічну страту з наступною трансляцією по телебаченню (використовуючи передовий досвід Франції).

6. Аналіз швидкого приросту здорового населення дореволюційної Росії показав, що однією з основних причин цього явища був низький рівень урбанізації російського народу. У зв’язку з цим повинні провадитися популяризація сільського способу життя, відновлення «зв’язків із землею» основною частиною населення; пільгове кредитування етнічних російських селян; безкоштовна видача земельних наділів етнічно чистим, здоровим виробникам із 25%-м погашенням державного кредиту при народженні кожної дитини; кредитування національного фермерства, розвиток інших колективних форм сільського господарства.

7. Пропаганда ранніх шлюбів (для другої, третьої груп), що, по-перше, приведе до збільшення народонаселення, а по-друге, зробить структуру суспільства молодшою. Запровадження курсу статевого виховання в середній школі для підготовки молоді до цього кроку.

8. Запровадження роздільного навчання хлопчиків і дівчаток у початковій і середній школі. З раннього віку треба готувати дівчат до материнства.

9. Запровадження в шкільному курсі основ антропології (расознавства) з комплексом відповідних висновків, що також приведе до зниження кількості змішаних шлюбів.

10. Пропаганда і відновлення старої російської євгенічної школи. Популяризація цієї течії.

11. Збільшення дотацій науково-дослідним інститутам, які займаються питаннями генної інженерії.

12. Установи, що займаються штучним заплідненням, зобов’язати використовувати матеріал, узятий виключно від представників першої групи населення. Контроль за виконанням даних розпоряджень покласти на управління «А».

У випадку запровадження викладеного вище комплексу заходів повинна бути досягнута така народжуваність по групах (від кожної жінки): перша група — у середньому 8—10 дітей; друга група — у середньому 5 дітей; третя група — з урахуванням посиленого ідеологічного виховання в сукупності з іншими факторами — збільшення до 2-х дітей (за відсутності економічних передумов).

За рахунок зниження рівня алкоголізації, ліквідації наркоманії, скорочення числа серйозних інфекційних захворювань, пріоритету народження дітей від батьків першої і другої груп відбудеться різке оздоровлення дітей, народжених від матерів другої і третьої груп. Відповідно по групах до 2016 р. діти складатимуть (з урахуванням високої дитячої смертності): перша група — 24 млн чоловік; друга група — 46 млн чоловік; третя група – 20 млн чоловік. У сукупності це складе приблизно 94 млн чоловік. Кількість дорослих збільшиться відповідно: перша група — до 7 млн чоловік; друга група — до 22 млн чоловік; третя група — до 28 млн чоловік (з урахуванням середнього рівня смертності). У сукупності це складе 57 млн чоловік.

Таким чином, загальна маса російського населення до 2016 р. становитиме приблизно 173 млн чоловік.

2010—2015 рр. стануть найважчими роками для майбутньої російської держави. Тотальний брак робочої сили, нестача призовників російської армії, комплектація МВС та ФСБ стануть проблемою номер один. Частково ми розв’яжемо її за рахунок призову жінок другої і третьої груп (використовуючи досвід Ізраїлю). Велика кількість народжених дітей, догляд за ними при ще невеликій масі здорового населення ляже важким тягарем на всю державу.

До 2020 р. становище стабілізується (навіть з урахуванням тимчасового спаду народжуваності). Перша група (особи від 15 до 45 років) виростить до 21 млн дітей, друга — до 30 млн, третя — до 33 млн. Кількість дітей зросте до 103 млн. Загальна чисельність населення дорівнюватиме 220—230 млн чоловік, причому це буде переважно здорове населення. Навіть у випадку великого воєнного конфлікту, маючи таку масу населення і високі військові технології, Росія зможе легко утримати свій геополітичний статус.

Від 2025 р., коли ми вже матимемо чисельність населення, яка цілком задовольнятиме геополітичні інтереси Росії, ми зможемо також приділити увагу і розв’язати відповідні проблеми інших малих народів, які знаходяться на території РФ. Особлива увага буде приділена традиційно дружнім народам: осетинам, мордві, калмикам та ін. Від цього ж року при виконанні мінімальних норм, відбитих у наведеній вище програмі, ми знімемо додаткові дотації з другої групи, зберігаючи темпи її розмноження за рахунок реалізації програми масового заселення сільських районів і розвитку сільського господарства. Дотації на першу групу, залишившись постійними, поступово зроблять цю групу найчисленнішою.


В тему:

Експериментальна метафізика

Небезпека змішаних шлюбів

Націю врятують незайманки

Арійська метацивілізація
 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи