Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Книжна полиця Амазону – місце тотального домінування скептичного ставлення до вакцинацій

Світ:

Світ рухається до відмови від примусових вакцинацій. Про наявність цієї глобальної тенденції свідчить книжковий відділ сайту Amazon.com. На 1 провакцинну книгу там уже припадає 5-10 антивакцинаційних. Набираємо в пошуку “Vaccine” або обираємо в каталозі Books › Health, Fitness & Dieting › Vaccinations і швидко в цьому переконуємось.

Деколи це очевидно з самої назви:
– “Вакцинна епідемія: Як корпоративна жадність, упереджена наука та державний примус ставлять під загрозу наші права людини, наше здоров’я та наших дітей”
– “Доказ шкоди: Ртуть в вакцинах та епідемія аутизму”
– “Вірус та вакцина: інфіковане щеплення, смертельний рак та недбалість уряду”
– “Вакцини: Переоцінка”
– “Вакцини в суді: Правда і наслідки примусової вакцинації”
– “Що Ваш лікар може не сказати Вам про дитячі щеплення”
– “Кожне щеплення завдає шкоду”..

Якщо назва є недостатньо красномовною, гуглимо прізвище автора:

– Neil Z. Miller – автор амазоновських бестселлерів “Огляд Міллєра критичних вакцинних досліджень: 400 важливих наукових публікацій зібраних для батьків та дослідників ” та “Щеплення: Чи дійсно вони безпечні та ефективні?” – американський вчений, що ніколи не приховував свого вкрай негативного ставлення до вакцин та вакцинації.

Хіт № 1 Амазону по темі щеплень – “Вакцино-дружній план: Безпечний та ефективний підхід доктора Пола до імунізації та здоров’я від вагітності до підліткового віку”. Книга попри свою назву написана відомим своїм критичним ставленням до щеплень американським педіатром доктором Полом Томасом.
Він як і вищезгаданий Нейл Міллер брав участь в зйомках минулорічного документального серіалу «Vaccines Revealed», де крім іншого розповідав, про цей самий «вакцино-дружній план». Для частини своїх пацієнтів – батьків, що вже розуміють вакцинні ризики, але ще не готові повністю відмовитись від щеплень доктор Пол Томас склав альтернативний офіційному графік вакцинації, де загальна кількість щеплень є значно меншою, робляться вони в більш пізньому віці з довшими інтервалами між щепленнями і меншою кількістю «бустерів» (ревакцинацій). Прикладом, сумнозвісну КПК доктор Томас поставив в своєму графіку тільки після 3-х років, коли на його думку, знижуються ризики отримати в результаті регресивний аутизм. Значну частину щеплень лікар відкинув зовсім.

В згаданій документалці Пол Томас також розповідає про власний ретроспективний аналіз маленьких пацієнтів своєї практики. Він розділив їх на
– групу 1, що вакцинувалась за офіційним графіком,
– групу 2, що вакцинувалась за його «вакцинним планом»
– групу 3, що не робила жодних вакцинацій.
І порівняв ці групи за різними показниками здоров’я: хронічні хвороби, інфекції, важкі розлади, алергії тощо. Результат цілком передбачений. Невакциновані хворіють найменше, найлегше і найшвидше. Вакциновані за офіційним графіком (тобто по максимуму) мають найбільше проблем зі здоров’ям.

Наші інтереси: 

Розуміти, що американці вдумливо ставляться до вакцинації. Так само вдумливо треба ставитися і українцям. Читати, аналізувати, а не вірити ВОЗ і МОЗ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

воз та моз і досі там...

Коментарі

Зображення користувача Сергій Білецький.
0
Ще не підтримано

воз та моз і досі там...