Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Американська еліта допомагає отримати правдиву інформацію про шкідливість вакцинації

Інформації щодо шкоди та неефективності вакцинної профілактики інфекцій стає дедалі більше і вона стає дедалі доступнішою. Епідемія вакцинних каліцтв в США не оминула навіть вищі прошарки американського суспільства. Дітей аутистів ростять або ростили зірки Голівуду Роберт Де Ніро та Джим Керрі.

20012503.jpg

Дженні Маккарті і Джим Керрі

Адже 1. Наука не стоїть на місці. Попри брак фінансування, тиск індустрії та ризики для кар'єри дедалі більше вчених таки проводять і публікують небажані вакцинною індустрією дослідження, пише у своєму Фейсбук Захар Мілютін.

Кількість наукових публікацій щодо зв'язку окремих щеплень, їх компонентів чи вакцинації загалом з аутизмом на сьогодні складає понад 150 і є в 10 разів більшою за кількість досліджень, автори яких цей зв'язок "шукали і не знайшли".

Сотні інших публікацій і навіть цілі монографії присвячені викликаним вакцинацією аутоімунним реакціям та захворюванням, неефективності щеплень як профілактики інфекційних захворювань та причинному зв'язку між щепленнями та хронічними захворюваннями (астма, діабет, алергії тощо) та невропатологіями (Альцгеймер, синдром гіперактивності та браку уваги тощо).

2. Завдяки розвитку цифрових технологій, Інтернету, PubMed, Sci-Hub, іншим онлайн-платформам та сервісам наукові дослідження стають доступними дедалі ширшому колу читачів. Те, за чим 30 років тому треба було їхати в бібліотеку, а 15 років тому платити по 35 доларів за статтю, зараз можна знайти безкоштовно, не виходячи з дому.

3. Завдяки розвитку цифрових технологій та новому законодавству західних країн про доступність важливої для публіки інформації (Freedom of Information Act в США, аналогічні закони в Європі) дедалі більше людей отримали можливість знаходити та розповсюджувати реальну (а не висмоктану з фарма-пальця) статистику по інфекційним захворюванням, по зареєстрованим побічним реакціям на вакцинацію, щодо виплачених в зв'язку з вакцинними каліцтвами та смертями компенсацій в рамках спеціальних програм, що діють в США, Великобританії, Японії, тощо.

Можливості самостійно порівняти реальну статистику "інфекції проти щеплень" в багатьох випадках цілком достатньо для відмови від "укольчиків" навіть без знайомства з вищезгаданими дослідженнями.

4. Але однозначно головна причина росту вакцинного скептицизму - в тому, що трикратне за останні 35 років збільшення вакцинного календаря в США і дедалі більш нав'язлива вакцинація в інших країнах мають наслідком різке зростання кількості людей, що бачили пост-вакцинну смерть чи каліцтво власними очима, батьків, що в результаті вакцинації отримали дітей-аутистів, дітей з епілепсією, ДЦП, паралізованих синдромом Гієна-Баре та іншими поліо-подібними паралічами інвалідів.

Епідемія вакцинних каліцтв в США не оминула навіть вищі прошарки американського суспільства. Дітей аутистів ростять або ростили зірки Голівуду Роберт Де Ніро та Джим Керрі, супер-модель Дженні Маккарті, окружний прокурор з Техасу Ніколас Лахуд, вчений токсиколог Брайан Хукер, нейропсихолог та друг родини Кеннеді Сара Бріджис і ще понад півтора мільйона американських батьків.

Саме ці люди при майже повному ігноруванні з боку залежних від фарма-реклами мейнстрімних ЗМІ за допомогою соціальних мереж, блогів та незалежних журналістів активно та успішно поширюють інформацію про шкоду та неефективність токсичних ін'єкцій, про корупцію та некомпетентність в ВОЗ, CDC, Юнісеф та інших фарма-залежних контор, що вже давно забули про цілі, для яких вони були створені, і перетворились на зовнішній департамент маркетингу та піару для виробників вакцин.


В тему: 

У Європі визнали небезпеку вакцинації: створена комісія з виплати компенсацій

Вакцинація від грипу - неефективна і безглузда

Безжальна імунізація або правда про щеплення

Щеплення як різновид підлого бізнесу

Наші інтереси: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Стан людини який називають аутизм співпадає з симптомами отруєння ртутью і важкими металами. Переважна більшість щеплень має в своєму складі консервант тімеросал."Тімеросал" як ртутний консервант (що складається на 50% з ртуті) до недавнього часу постійно використовувався в більшості дитячих вакцин. Всі щеплення від грипу мають тімеросал. Але є і добра новина. Існує безпечна методика з детоксикації організму від ртуті і важких металів.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Коментарі

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

Стан людини який називають аутизм співпадає з симптомами отруєння ртутью і важкими металами. Переважна більшість щеплень має в своєму складі консервант тімеросал."Тімеросал" як ртутний консервант (що складається на 50% з ртуті) до недавнього часу постійно використовувався в більшості дитячих вакцин. Всі щеплення від грипу мають тімеросал. Але є і добра новина. Існує безпечна методика з детоксикації організму від ртуті і важких металів.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Костянтин Струк.
0
Ще не підтримано

Володимир Світлий каже:
Але є і добра новина. Існує безпечна методика з детоксикації організму від ртуті і важких металів.

Володимире, що ти маєш на увазі?

Поки дихаю - сподіваюсь!