Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Карантин стане причиною масового ожиріння серед самоізольованого населення планети

Світ:

Карантин через коронавірус допомагає людям обмежити контакти з людьми та знижує ризик підхопити інфекції, але постійне перебування вдома знижує активність людини, що призводить до низької витрати споживаних калорій. Фактор стресу змушує людей споживати шкідливу їжу ще більше.

Думка про те, що після закінчення карантину людство боротиметься з ожирінням, висловила британський дієтолог Дженніфер Оберт, пише Daily Mail. 

Люди, які зараз знаходяться на карантині, спалюють на 400 калорій менше, ніж при звичайному способі життя. Крім того, люди знаходяться в стані стресу, який "змушує" їсти нездорову їжу.

Зберегти колишню вагу буде вкрай складно. Ожиріння неминуче, якщо люди перестануть займатися спортом на карантині. Більш того, зайва вага загрожує і дітям, бо зараз замість прогулянок з друзями батьки частіше пропонують своїм чадам солодке або іншу шкідливу їжу.

Щоб уникнути проблем з вагою фахівці радять дотримуватися режиму дня, збалансовано харчуватися, краще якісними продуктами, і регулярно займатися спортом.

Джерело

Нагадаємо, що високий рівень стресу сприяє виникненню ожиріння навіть у тих осіб, які звикли стежити за своїм харчуванням. Це викликано підвищенням рівня гормону кортизолу, який впливає на щитовидну залозу, а значить, обмін речовин і апетит.

Наші інтереси: 

Розуміти, що тільки самодисципліна допоможе у безумній ситуації, яка склалася із-за незаконно введеного режиму карантину.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

А яке волосся повиростає!

Хай буде!

Коментарі

Зображення користувача Бард Рой.
0
Ще не підтримано

А яке волосся повиростає!

Хай буде!