Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Google запустила в Україні сервіс Google Shopping

Тепер роздрібні продавці можуть використовувати торгові кампанії, щоб рекламувати товари, які продаються в звичайних або інтернет-магазинах і отримувати більш зацікавлених клієнтів.

Для початку роботи з Google Shopping потрібно відправити дані про товар в Merchant Center і створити кампанію в AdWords, повідомляється в офіційному блозі Google, де Україна з'явилася в переліку країн, в яких є це розширення.

"Згідно з налаштуваннями кампанії ми створимо оголошення та розмістимо їх на ресурсах Google і веб-сайтах, де потенційні клієнти зможуть дізнатися про ваші товари.

Ми називаємо їх товарними оголошеннями, оскільки вони містять не тільки текст, а й фотографії, назви і ціни товарів, а також назви магазинів і багато іншої інформації", – йдеться в офіційному блозі Google.

Як запевняють в компанії, формат і місце показу товарних оголошень Google Shopping визначаються не на основі ключових слів, а на основі даних про продукт. Вони направляються через Merchant Center і містять детальні відомості про товари, які продаються.

Етап тестування почався з показу товарних оголошень невеликому відсотку українських користувачів, щоб переконатися в коректній обробці запитів українською та російською мовами.

"Торговельні оголошення можуть відображатися одночасно з текстовими, оскільки ми намагаємося показувати покупцям повний асортимент товарів, які відповідають їхнім пошуковим запитам.

Якщо ви продаєте балетні туфлі і створили не тільки текстове оголошення для аксесуарів для балету, а й торгове оголошення для балетних туфель, клієнт може побачити обидва оголошення на одній сторінці", – запевняють в Google.

Як відзначають розробники, коли користувачі бачать і товарні, і текстові оголошення, то 90% відвідують сайт, 83% роблять покупку, 77% відвідують сторінку товару, 73% додають товар в корзину, 75% шукають бренд.

 

Джерело

Наші інтереси: 

Інтернет-торгівля – вигідна справа. Можливості для українських підприємців розширюються.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи