Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

США зацікавлені в посиленні американського бізнесу в Україні - Данилюк

Категорія:

"У новій адміністрації зацікавлені в посиленні присутності американського бізнесу в Україні. І це є спільним інтересом...", - сказав глава Мінфіну України за підсумками зустрічі з міністром торгівлі США Вілбуром Россом, яка була присвячена залученню інвестицій в Україну.

minfin.jpg

Міністр фінансів України Олександр Данилюк

Україна працює над конкретними пропозиціями щодо можливості посилення присутності американського бізнесу в країні для обговорення їх на найвищому рівні, повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк.

Міністр пояснив, що американські інвестиції, окрім створення робочих місць, також приносять передові технології, які підвищують конкурентоспроможність української економіки і сприяють посиленню політичних зв'язків між двома країнами.

Глава Мінфіну нагадав, що В.Росс побудував кар'єру на Уолл-стрит, тому надзвичайно добре розбирається в темі інвестицій і має високий авторитет серед американського бізнесу, а нині є ключовою людиною в економічному блоці нової адміністрації США.

Мільярдер, 79-річний В.Росс був економічним радником Д.Трампа під час передвиборчої кампанії. Він спеціалізувався на реструктуризації кризових компаній.

Наші інтереси: 

Правильний шлях. Московських "бізнесменів" давно пора витісняти!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи