Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Генерал Кін: «Найбільшим стримуючим фактором від нападу Росії на якусь із країн НАТО є її поразка в Україні»

Категорія:

Вчора під час інтерв’ю на телеканалі FoxNews генерал у відставці Джек Кін висловив свою підтримку Україні й доволі різко відізвався про кволу політику Джо Байдена.

Старший стратегічний аналітик FoxNews генерал у відставці Джек Кін (Jack Keane) розказав про наступні кроки підтримки України Сполученими Штатами, закликав США зробити різку заяву проти потенційного використання Росією зброї масового знищення. Генерал Кін закликав США «докласти всіх зусиль», щоб допомогти вивести російські сили з України. А також зауважив, що найпотужним фактором, що утримає Путіна від вторгнення в країни НАТО – буде його поразка в Україні.

«Безумовно, похвально, що ми надаємо підтримку українцям, але давайте розберімося, що є насправді нашою місією тут.  Насправді наша місія в тому, щоб допомогти українцям перемогти росіян і вигнати їх з країни. І для цього дійсно є можливість. Очевидно, що ситуація на стратегічному рівні зайшла в глухий кут, хоча українці отримують певні тактичні здобутки. Давайте всі разом допоможемо їм це зробити. Очевидно, що найбільшим стримуючим фактором від нападу Росії на якусь із країн НАТО є її поразка в Україні.

А адміністрація Байдена чомусь навіть не хоче сказати вголос “Ми хочемо, щоб українці перемогли росіян”… Ми – Сполучені Штати й НАТО – повинні робити недвозначні, рішучі заяви, що це неприйнятно коли йдеться про зброю масового знищення. Ми не дозволимо цьому статися і ми вживемо рішучих дій проти вас, і саме ви будете відповідати за розширення війни, а не Сполучені Штати й не НАТО. Саме це потрібне зараз. Ще подивимося, чи вийде щось з цієї зустрічі G7 і НАТО. Підозрюю, що нічого з цього не вийде.»

А наприкінці інтерв’ю генерал Кін сказав просто приголомшливі слова:

«У мене є інформація, що вже цілий тиждень адміністрація Байдена тисне на Зеленського, щоби він домовився з Путіним (cut a deal with Putin). Це просто ганьба. І цього не станеться. Я впевнений»

Що тут можна додати… Ми в «Народному Оглядачі» вже давно звернули увагу на дивну поведінку Джо Байдена, коли він спочатку фактично заохочував Путіна до агресії проти України. А потім на словах підтримував Україну, а насправді робив проукраїнські кроки тільки під тиском Конгресу. От і зараз Байден говорить багато гарних слів, але насправді робить дії, щоб російсько-українська війна тривала якомога довше.

Наші інтереси: 

Треба розуміти, що адміністрація Байдена зацікавлена у затягуванні російсько-української війни, щоб максимально відвернути увагу від своїх провалів з багатьох питань. Водночас американське суспільство (і республіканці, і демократи) симпатизують саме Україні. Тому Джо Байдену доводиться маневрувати. З одного боку робити суворі антиросійські заяви, трубити про свою допомогу Україні, а з іншого – блокувати постачання в Україну наступальної зброї. При тому і оборонна зброя, і матеріальна допомога йдуть в Україну як правило під тиском Конгресу, де є двопартійний консенсус з українського питання. І позиція партій щодо України розрізняється лише окремими несуттєвими деталями.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Шкода, що багато українців не хочуть побачити очевидного. Навіть аналіз і "розкладання по поличках" фактів та дій (а не намірів та слів) залишає їх все ще вірити брехунам з Білого дому.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
5
Середнє: 5 (2 голосів)

Шкода, що багато українців не хочуть побачити очевидного. Навіть аналіз і "розкладання по поличках" фактів та дій (а не намірів та слів) залишає їх все ще вірити брехунам з Білого дому.

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Як гематрія відповідає на питання, хто винен у цій війні:
/Макрон/  = 17+1+15+21+19+18 = ?
/Шольц/   = 29+19+16+31+27 = ?
/Зеленський/ = 10+7+16+7+18+22+31+15+11+14 = ?
/Путін/ = 20+24+23+12+18 = ?
/Байден/ = 2+1+14+6+7+18 = ?
/Війна/  = 3+12+14+18+1  = ?

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

Перші четверо невинні :)
/Макрон/ = 91, /Шольц/ = 122, /Зеленський/ = 151, /Путін/ = 97
Чи все-таки Байден?
/Байден/ = 2+1+14+6+7+18 = ?
/Війна/    = 3+12+14+18+1  = ?

 

Зображення користувача Олег Тонюк.
0
Ще не підтримано

/Байден/ = 2+1+14+6+7+18 = 48
/Війна/ = 3+12+14+18+1 = 48
Байден означає Війна!