Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

General Electric постачатиме Україні дизельні локомотиви за проектом модернізації "Укрзалізниці"

Посол України в США Валерій Чалий провів зустріч із президентом і виконавчим директором американської компанії General Electric Transportation Рафаелем Сантаною з метою обговорення спільного проекту з модернізації української залізниці, повідомили в посольстві України в США.

"Під час зустрічі посол наголосив на важливості завершення роботи над довгостроковою рамковою угодою між GE Transportation і "Укрзалізницею", що дасть змогу залучити в Україну локомотивні технології світового рівня", - зазначено в повідомленні на сторінці посольства у Facebook у ніч на вівторок.

Зазначається, що особливу увагу В.Чалий приділив питанню локалізації виробництва нових локомотивів і модернізації наявного локомотивного парку на виробничих потужностях України.

"Сторони погодилися, що поставка перших 30 дизельних локомотивів серії Evo буде першим кроком для подальшого партнерства між Україною та компанією General Electric, що передбачатиме також співпрацю в енергетичній галузі, інфраструктурі та медицині", - додано в повідомленні.

Наші інтереси: 

Міждержавне партнерство Україна-США продовжується на рівні окремих підприємств.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи