Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Динаміка відносин України і США вражає, — Порошенко

Категорія:

Президент Петро Порошенко заявив, що україно-американські відносини динамічно розвиваються і ведеться активна підготовка зустрічі з президентом США Дональдом Трампом.

"Я думаю, що україно-американські відносини мають фантастичну динаміку", - сказав Порошенко.

Глава держави нагадав, що провів дві телефонні розмови з Президентом США Дональном Трампом та висловив впевненість, що ситуація для України в американському істеблішменті, у Білому домі, у Державному департаменті США змінюється на краще.

"І я дуже тішусь цьому, бо приходить більше розуміння, більше готовності рішуче діяти на захист свободи і захист демократії", - наголосив президент.

Він зауважив, що переговорний процес щодо проведення його зустрічі з Трампом просувається інтенсивно.

Глава держави нагадав, що одразу ж після виборів та інавгурації Трампа було "дуже багато фахівців, які малювали ситуацію для України в абсолютно чорних тонах" і говорили, що "за спиною України Росія та США домовляться про щось таємне, а Україна буде змушена виконувати це".

"Україна ніколи не прийме будь-які домовленості, таємні чи відкриті змови щодо її долі без її безпосередньої участі", - сказав президент.

Наші інтереси: 

Путін кусає собі лікті.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

З його тішення видно, що він дещо змінив пріоритети. Дивно він якось поводиться останні дні. Хоче дуже балакати з Трампом, але чи не пов'язаний з Соросом?

Si vis pacem, para bellum

Коментарі

Зображення користувача Андрій Ясун.
0
Ще не підтримано

З його тішення видно, що він дещо змінив пріоритети. Дивно він якось поводиться останні дні. Хоче дуже балакати з Трампом, але чи не пов'язаний з Соросом?

Si vis pacem, para bellum