Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 2
  • Переглядів: 2

«Ефективність Pfizer знизилась до 40%». Хто ще не зрозумів, що нас дурять з цим «ковідлом»?

Категорія:

21 липня "захисний ефект" BioNTech / Pfizer проти дельта-штаму коронавірусу в порівнянні з попередніми дослідженнями знизився і знаходиться на рівні 64%. А 22 липня "ефективність" втратила ще 25%. МОЗ Ізраїлю повідомило, що ефективність вакцини Pfizer різко впала і захист від "дельти" становить тільки 39%.

Звідки взагалі взяли ці цифри про ефективність незрозуміло якого шмурдяка проти невідомо якого вірусу? Звідки взято сумнівні тести? За якими ознаками ставляться діагнози? Хто і як рахує ці ідіотські відсотки? ‒ запитує письменник Олександр Розов.

21.07.2021 повідомили, що нові дані з Ізраїлю кажуть про те, що захисний ефект BioNTech / Pfizer проти дельта-вірусу в порівнянні з попередніми дослідженнями дещо знизився і зараз знаходиться на рівні 64%. 

Вакцина, що створює імунітет лише в 64% випадків ‒ вже маячня. Виходячи з медичних принципів, таке взагалі не може вважатися вакциною.

Але шоу триває. День пройшов і так звана "ефективність" втратила ще 25%

22.07.2021 о 22:30 МОЗ Ізраїлю повідомляє, що ефективність вакцини "Файзер" різко впала і захист від "дельта"-штаму коронавірусу становить тільки 39%.

Маразм тим часом міцнішає. Директор ВООЗ (шахраюватий ефіопський бюрократ без медичної освіти, зате з репутацією переконаного корупціонера, який безперервно брехав півтора року про ковід) опублікував чергову порцію марення:

21 липня 2021 року глава Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Аданом Гебрейесус попередив про високий ризик появи більш небезпечного, ніж варіант "дельта", штаму коронавірусу.

"Чим ширше поширення, тим більше його варіантів з'явиться з потенціалом стати ще більш небезпечними, ніж дельта-варіант, який зараз завдає стільки шкоди. І чим більше варіантів, тим вище шанс, що один з них зможе ухилитися від вакцин, і ми всі повернемося на самий початок", ‒ сказав Гебрейесус, виступаючи в Токіо на 138-й сесії Міжнародного олімпійського комітету.

Він нагадав, що зараз спостерігається "безпрецедентна криза", що вимагає "безпрецедентних заходів", а поява нового небезпечного штаму "перезапустить пандемію".

Він що, остаточно переплутав ВООЗ з вар'єте? Або він (і його спонсори) вважають нас кінченими ідіотами?

Може, вже покажемо їм, що вони помиляються? Адже це тільки від нас залежить.

Наші інтереси: 

Стежити за ковідобезумством і ковідошахраями. Розуміти, що нас готують до чергового локдауна, адже запустили чергову агресивну кампанію залякування новим "страшним смертоносним" на цей раз штамом коронавірусу.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Визначаємо формування прекрасних світів! (Джерело Повноти)

Перехід-IV, або палінгенезія: сім кроків до Homo triplex і універсальної нації нового циклу

Добра Новина дає дороговказ для заснування нового світу та переходу в режим керованої молодості – «вічного життя», по-науковому – біологічного безсмертя. Починати треба вже сьогодні, а діяти...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Цікава етимологія - Гебрейесус, а може Єврейісус?

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Цікава етимологія - Гебрейесус, а може Єврейісус?