Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 1
  • Переглядів: 1

Вакцина AstraZeneca спричиняє утворення тромбів. ВООЗ заперечує

Світ:

Нідерланди стали сьомою країною, де припинили використання британської вакцини AstraZeneca проти коронавірусу. Згодом від вакцинації відмовилися Німеччина, Італія та Франція. Причиною є випадки тромбозу, однак сама AstraZeneca та ВООЗ відкидають звинувачення в тому, що вакцина спричиняє утворення тромбів.

Європейська агенція з лікарських засобів (EMA) стверджує, що користь вакцини перевищує її ризики. AstraZeneca заявила, що немає жодних доказів зв'язку між підвищенням ризику згортання крові та щепленням. У ВООЗ також зазначили, що не бачать доказів зв'язку між вакциною AstraZeneca та утворенням тромбів, а отже, немає і причин від неї відмовлятися, пише The Page.

Приблизно 30 людей скаржилися на тромбоз після вакцинації в Данії. В Італії та Данії через це померли двоє громадян. У Норвегії після одного летального випадку і три госпіталізації вирішили тимчасово зупинити вакцинацію проти коронавірусу цим препаратом.

Нагадаємо, у січні Норвегія змінила свої настанови щодо вакцинації, заявивши, що дуже вразливі люди більше не повинні отримувати щеплення, і посилаючись на 13 смертей після вакцинації від побічних ефектів.

В тему: 

Після вакцинацій смертність «від ковіду» у британських будинках пристарілих вчергове зросла на рекордні 46%

 

Наші інтереси: 

Розуміти, що ковідовакцинація не має жодної користі. Більш того, це – небезпека для життя і здоров'я!

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи